ceturtdiena, 2012. gada 6. decembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku ... 19.-25.novembris 2012


KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku ... 19.-25.novembris 2012
 
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Bezgalīgā Mīlestībā, godāšanā un pateicībā sveicinām jūs, Diženie Eņģeļi!
Liels daudzums visdažādāko procesu noritēja un norisinās patreizējā nedēļā, dārgie!
Zeme un Jaunā Pasaules Galvaspilsēta gatavojas savas pieredzes noslēgšanai uz šī Svētā un Brīnišķīgā Dvēseļu pieredzes gūšanas laukuma.
Vienlaikus norisinās Pasaules Galvaspilsētas saskaņošanās ar visu MegaLokālā Visuma struktūru, kura jau daudzdimensionāli izvērsta toros un spirālēs, lai augšāmceltos. Atlicis vairs tikai izvērst [toros] 3D realitātes, un sākt DZĪVOT jaunajā uzlabotajā formātā. Tanīs vietās, kuras atbrīvosies pārvietojumu rezultātā – izvērsīsies jaunas uzlabotas formas, sagādājot jaunas IESPĒJAS – nākamajam MĪLESTĪBAS Apziņas Uzliesmojumam, nākamajam PasaulsĒkas struktūru pilnveidojuma Vilnim. Šis process ir bezgalīgs!

Priekš augšām necelošajiem Zeme turpina dzīvot un pastāvēt relatīvā stabilitātē. Par notiekošajām pārmaiņām viņiem atgādina tikai daudz jaunu efektu, kas vērojami atmosfērā, saskatāmas pārmaiņas Dabas Valstībās, un apziņas stāvokļa izmainīšanās arvien lielākam skaitam cilvēku. Cilvēki ir noguruši pastāvīgi baidīties no nākamās dienas, viņiem arvien vairāk gribas savas satraucošās prioritātes nomainīt pret harmoniskākām un priecīgākām, viņiem rodas arvien lielāks iekšējs protests pret netaisnīgo cilvēku un Zemes savstarpējo attiecību iekārtojumu un cilvēku sabiedrības pārvaldi. Arvien vairāk cilvēku sāk izmainīt savas dzīves prioritātes – pārejot no cietsirdīgas konkurences mānīgajām vērtībām – uz Mīlestības un Vienotības vērtībām.

Šo stabilitāti nodrošina daudzās bezgala Mīlošās Apziņas, kuras caur Zemes augšāmcelošajiem arvien masveidīgāk nostiprinās mūsu matricā, jau 3,4D – 3,6D līmeņos. Eņģeļu, Dievu nolaišanās norisinājās visu nedēļu. Viņi ir šeit, un katrs izpilda – savu unikālu daļu Dāvāšanā Cilvēcei – izpildot Tēva Rīkojumu par maigas Precesijas Dāvinājumu, noslēdzot [dualitātes] pieredzi. Pats Tēvs arī ir šeit, lai īstenotu visu procesu tiešu vadību. Mīlošās un tehnoloģiski augstiattīstītās augsta Apziņas līmeņa citplanētu civilizācijas izpilda savu daļu Kalpošanā Lielā Pieredzes Laukuma uzturēšanai, kur ir piedzimusi iespēja – izdziedināt visu PasaulsĒku no duālās pieredzes sekām, un noteikt Visa Radītā tālāko Dzīvi jaunajā ciklā. Tas ir kļuvis iespējams – tikai pateicoties augšāmcelošā CILVĒKA - DIEVIŠĶĀ BĒRNA Dāvanām, jo it viss PasaulsĒkā vienmēr norisinās līdzvērtīgi.

Aizvadītajā nedēļā noritēja kārtējie planētas Kodola un Stihiju stabilizācijas procesi, turpinājās planētas attīrīšana no visām negatīvajām, Cilvēces Apziņu paverdzinošajām programmām. Tā arī tas turpināsies līdz pat augšāmcelšanās brīdim, dārgie. Vienīgais, kas būs pamanāms – tā ir pakāpeniska vai spontāna apgaismība tiem cilvēkiem, kuri ir gatavi uzsākt virzību uz atgriešanos pie sava patiesā stāvokļa – pie savas Sirds Apziņas, un Vienotības ar visiem un visu. Noturēt blīvās pasaules stabilitāti – apstākļos, kad pastāvīgi pieaug Lielās Precesijas vareno un spēcīgo enerģiju pieplūdums caur Sauli un caur ēteri – nav vienkārši, taču pateicoties Zemes augšāmcelošo un Debesu spoži mirdzošajai Vienotajai Dievišķajai Sirdij – ir pilnīgi iespējams, kā redzams, dārgie.

Pa to laiku KRUSTA - AUGŠĀMCELŠANĀS ATSLĒGAS Tempļi turpina aktivizēties ne tikai pie mums, kur atrodas galvenā ATSLĒGA, bet arī visā ATSLĒGU tīklā – ir visur pa visu PasaulsĒku. Tur norit daudzi rituāli, Tempļiem pievienojas arvien vairāk Dievu un Svētā Gara Spēku, kuri šeit nonāk caur atvērtajiem Saules Vārtiem un caur Augšāmcelošo Apziņām. Tiek aizdegtas Svētās Liesmas īpašos Traukos [в Чашах], tiek aktivēti arvien jauni un jauni programmu Kristāli un vadības kvantu mehānismi, unikālā planētas ķermeņa vadības mehānismi. Ir uzsācis aktivāciju arī Templis Cilvēka-Eņģeļa Iecelšanai Dieva kārtā [Храм Обожествления Человека-Ангела], uzreiz pēc *Dieva-Cilvēka-Eņģeļa* jaunā Dzīvības Zieda ienešanas Pasaules Galvaspilsētas līmeņos.
Gatava ir arī šīs, visdiženākās (patreizējā PasaulsĒkas attīstības periodā) MĪLESTĪBAS Apziņas matricas programma.

Visu nedēļu turpinājās un noslēgumam jau tuvojas kosmosu izdziedināšanas procesi pēc duālās pieredzes gūšanas, tikai tagad – jau blīvajās pasaulēs. Tajos aktīvu dalību ņem ne vien Mīlestībā starojošais un brīnišķīgais Erceņģelis Lucifers, bet arī visi Svētā gara Spēki, Kvantu Dievi, un augšāmcelošās Kosmiskās Apziņas. Pakāpeniski visi vibrāciju līmeņi tiek izdziedināti pilnīgi un galīgi, sakausējoties Vienotībā, jaunās Garīgās Kristalizācijas procesā. Jaunā Trīsvienības Padome, kurā ietilpst augsti attīstītie Kosmosi, Dievi un Svētais Gars, līdz ar to ir uzsākusi aktīvu Kalpošanu VISIEM. Svētais Gars ar saviem dažāda līmeņa neskaitāmajiem daudzveidīgajiem Starojošajiem Gara Spēkiem – nolaižas un nostiprinās visās pasaulēs, savas jaunās Kalpošanas uzsākšanai. Tas notika arī visu aizvadīto nedēļu, iepriecinot VISUS – ar savu Starojoši Klātbūtni, un savām jaunajām Mīlestības izpausmes kvalitātēm.

Par cik katras uz Zemes iemiesotās Dvēseles ceļš jau ir noteikts – visu nedēļu noritēja un vēl turpinās pievienojumu nostiprināšana Dvēselēm pie dažādajām portālu ejām, sagatavojoties Zemes un visas PasaulsĒkas augšāmcelšanās brīdim. Milzīga daudzveidība sagaida visus augšāmcelošos, taču arī augšām necelošie saņems – vai nu uzlabotu 3D formātu, vai arī izdziedināšanu speciāli sagatavotajos Eņģeliskajos VIENOTĀ līmeņos. Ja tēlaini interpretējam notiekošo, tad augšāmcelošie priecīgi saņem izlaiduma diplomus, un gatavojas jaunām priecīgām un brīnišķīgām iespējām un formām, lai Kalpotu VISIEM. To absolventu, kuri no šejienes iziet ar Apziņu *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* – ir nedaudz – tikai 4% no kopējā augšāmcelošo Dvēseļu skaita, bet ar to pilnīgi pietiek – lai šī Apziņas forma aptvertu ar savu Mīlestību visu PasaulsĒku, paliekot uz visu nākamo attīstības ciklu – par pašu pilnīgāko Apziņas formu visu līmeņu kosmosos.

Mēs gatavojamies tagad ieiet kārtējā, 3D formātam daudz skarbākā, Lielās Precesijas fotonu Stara joslā, kas tiek raidīts no Lielās Centrālās Saules. Lai mīkstinātu šī attīrošā Stara iedarbību mūsu Zemes blīvajā pasaulē – MĪLESTĪBA ir sagatavojusi kārtējo priecīgo pārsteigumu augšām necelošajām Dvēselēm, priekš viņiem paildzinot laiku apgaismībai, un ieiešanai savas Sirds Apziņas laukā. Nodrošināts tas tiek tādejādi, ka jauno Zemes magnētisko lauku regulēs turpmāk ne tikai Krajona Dienests vien, bet arī Kvantu Dievi ar savām tehnoloģijām, kuras jau ir šeit, un tiek izvērstas.
Brīnišķīgas un nenovērtējamas ir MĪLESTĪBAS Dāvanas, dārgie! DIEVIŠĶAIS BĒRNS, kurš bija nolaidies blīvajā Zemes pasaulē – savu Diženo Uzdevumu IR IZPILDĪJIS, sagādājot bezgalīgu Prieku un Sajūsmu VISIEM, un – protams – Tēvam un Mātei! Augšāmcelošā CILVĒKA Mīlestības Dāvanas ir tik ļoti dižas un lieliskas, ka mēs varam atļauties radīt atkal Jaunus Lielus Brīnumus, tanī skaitā – maigas Lielās Precesijas arī atsevišķās vietās, kas iepriekš nekad nav bijis PasaulsĒkā.

Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!!
S V Ē T Ī T I !!!