otrdiena, 2012. gada 25. decembris

Elohims Miers 23. decembrī


Jūsu galvenais uzdevums ir paaugstināt planētas Zeme cilvēku apziņu
 
2012. gada 23. decembrī
 
ES ESMU Elohims Miers, atnācis pie jums – tiem, kas pašlaik dzīvo uz planētas Zeme, ar lielu cieņu par to, ka jūs esat atraduši sevī spēkus un vīrišķību nākt iemiesojumā šajā pārejas laikā.
Daudzi no mums ar cerību un trīsām raida savus skatienu uz tiem no jums, kas nav aizmirsuši par savu kalpošanu un to zvērestu, ko jūs devāt pirms iemiesojuma.
 
Jūsu galvenais uzdevums ir paaugstināt planētas Zeme cilvēku apziņu. Šis uzdevums tagad kļūst vissvarīgākais. Jo no tā, kā izdosies izpildīt šo uzdevumu, ir atkarīga nākotne. Vismazāk es vēlētos, ka jūs izjustu bailes nākotnes priekšā. Jebkurā gadījumā Dievišķās būtnes paliek ar jums un ir gatavas grūtā brīdī pasniegt palīdzīgu roku. Tāpat arī es šodien atnācu, lai nonestu miera enerģijas jūsu pasaulē.
Manas varenās enerģijas šonakt izlauzās cauri nesapratnes, ienaida un naidīguma svina bruņām, kas blīvā lokā apņēmušas planētu. Manas enerģijas daudzās jūsu dvēselēs atdzīvināja tiekšanos uz mieru un rāmumu.
Katrs, kas šajā laikā spēj uzturēt sevī enerģiju līdzsvaru, saglabāt iekšējā miera un harmonijas stāvokli, ir stabilas attīstības garants visai cilvēcei.
Tāpēc nepārtrauciet domāt par mieru, izstarot ārējā pasaulē harmoniju un pārvadīt manas miera enerģijas jūsu pasaulē.
 
Tagad es vēlētos parunāt par to, kā katrs no jums var un spēj balansēt situāciju uz planētas Zeme. Neslēpšu, ka ir brīži, kad noturēt līdzsvaru izdodas ar grūtībām. Dažkārt viens cilvēks, kas, atrazdamies pašā dzīves virpulī un nelabvēlīgos apkārtējos apstākļos, ar ārkārtīgām pūlēm tomēr saglabā iekšēju līdzsvaru un sūta pasaulei mīlestību no savas sirds, ir spējīgs atvairīt kārtējā kara vai sociālā sprādziena sākumu.
Tā ir bijis daudzas reizes šā gada laikā. Katru reizi, kad pretējie spēki sašūpoja laivu un šķita, ka jauns karš un jauna asinsizliešana ir neizbēgama, atradās cilvēks, kas ar savu iekšējo stāvokli, ar savu iekšējo sasniegumu palīdzību un patiesu lūgšanu nomierināja negatīvo stihiju.
 
Līdzsvara noturēšana kļūst vienkāršāka, ja cilvēce kopumā ir uz augstāka savas apziņas līmeņa. Apziņas līmenis – tas ir tas, kas nosaka ārējos apstākļus un vada ārējo spēku izpausmes, un izkārto apstākļus fiziskajā pasaulē.
Tāpēc katru reizi, pirms jūs ieliekat savas enerģijas jebkurā darbībā, kas izjauc stihiju līdzsvaru, apstājieties uz mirkli un padomājiet. Jūs vai nu virzīsiet savu Dievišķo enerģiju uz sagrāvi, uz negatīvo, uz līdzsvara izjaukšanu vai jūs uzskatīsiet par labāku saglabāt iekšējo harmoniju un mieru.
Pasauli dažkārt pārņem nekvalitatīvas enerģijas, un akla stihijas plūsma nes daudzas dzīvesplūsmas pa zemas kvalitātes ceļu. Visi pagātnes, 20.gs. kari un daudzi mūsdienu vēstures notikumi ir piemērs tam, kā viena nekvalitatīva doma pārņem noteikta kritiskā daudzuma kādas valsts iedzīvotāju apziņu. Pēc tam ļaudis jau vairs nav situācijas saimnieki, bet kļūst par nekvalitatīvu enerģiju ķīlniekiem. Miljoniem cilvēku upuru ir vienas nekvalitatīvas domas sekas, kura radās kāda apziņā.
 
Bet tieši tāpat viena laba doma, ja tā pārņem masu apziņu, spēj mainīt vēstures gaitu un virzīt cilvēci pa vieglāku Ceļu.
Dievišķās būtnes smalkajā plānā gatavo gaišās nākotnes paraugus. Šie paraugi ir gatavi nogulsnēšanai un meklē tās dvēseles, kas ir spējīgas ieviest šos paraugus dzīvē.
Bet, lai jūs nonāktu saskaņā ar mūsu vibrācijām un būtu spējīgi pārvadīt pasaulē gaišās enerģijas, jums ir jābūt noskaņotiem uz Augstākajām pasaulēm.
Taču iluzorie spēki pirmsnāves trakumā cenšas sagrābt dvēseles un novest no Ceļa ar nepareizu paraugu un izpausmju palīdzību.
Jums ir labi jāapzinās, ka jūsu pasaulē darbojas labā spēki un ļaunā spēki. Jūs paši izvēlaties, kurā pusē jūs esat. Jums vajag apzināti kvalificēt katru jūsu pasaules izpausmi: kādi spēki stāv aiz šīs izpausmes? Ja jūs ar savām domām, emocijām, darbībām atbalstāt nepareizus, nedievišķīgus paraugus, jūs pārejat opozīcijā evolucionārajam attīstības ceļam. Jūs atbalstāt iluzoros spēkus. Jūs savā apziņā noslīdat uz zemāka līmeņa.
 
Un otrādi, kad jūs ļaujat Dievišķām izpausmēm darboties caur jums, kad jūs paaugstināt savu apziņu un savu apkārtējo cilvēku apziņu, tad jūs kustaties pareizā virzienā un noturat līdzsvaru par daudziem jo daudziem iemiesotajiem indivīdiem.
Man jums jāsaka, ka katrs tāds Labuma un Gaismas ģenerators spēj neitralizēt veselus nāves un elles spēku karapūļus.
Es ar visu savu sirdi novēlu jums vienmēr būt tikai gaišo spēku pusē. Un kopā mēs novērsīsim jebkādus karus, jebkuru agresiju, jebkuru ienaidu un antipātijas.
Ticiet man, tikai jūsu apziņas līmenis nedod iespēju pacelties nākamajā evolūcijas pakāpē. Jūs paši esat atbildīgi par to, kur jūs virzāt savu enerģiju. Vienmēr, 100 procentos gadījumu tikai jūs paši esat atbildīgi par tās enerģijas izlietošanu, kas nepārtraukti plūst caur jūsu būtni, caur jūsu smalkajiem ķermeņiem un jūsu čakrām. Tikai jums pašiem ir atbildība par jūsu Dievišķās enerģijas izlietošanu.
Visumā nav neviena cilvēka vai būtnes, kas izdarītu jūsu izvēles jūsu vietā.
 
Jums vienmēr ir iespēja apstāties un padomāt: vai jūs darbojaties saskaņā ar Dievu vai jūs darbojaties pret Dievu.
Es ļoti labi saprotu, ka apstākļos, kādi izveidojušies jūsu pasaulē, dažkārt ir ļoti grūti izdarīt izvēli un novērtēt situāciju. Tāpēc biežāk pieaiciniet savā dzīvē Dievu un Dievišķās būtnes, lūdziet viņiem Dievišķus norādījumus un Dievišķu vadību, un jūs to saņemsiet vienmēr.
 
Es biju ar jums šajā dienā. ES ESMU Elohims Miers.
 
© Tatjana Mikušina, 2012
Tulkoja Lauma Ērgle 
http://www.sirius-riga.lv/dokumenti/diktati2012-12/23-12-2012.doc