svētdiena, 2012. gada 23. decembris

Elektrība un astroloģija


Kā ir uzbūvēts kondensātors? Vienkāršoti tās ir 2 plāksnes, kur vienai ir -, otrai + enerģija un pa vidu dielektriķis. Kondensātors starp plāksnēm uzkrāj enerģiju.
Ja mēs paskatāmies uz zemi, tad tā ir ar negatīvu lādiņu, saulei ir pozitīvs lādiņš. Pa starpu atrodas vakums. Šī sistēma veido lielu dabīgu kondensātoru. Austrumnieki teiktu, ka zemei ir iņ enerģija un saulei jaņ enerģija, bet pa vidu atrodas či enerģija.

Par cik cilvēks atrodas uz zemes, tad tam kaut kādā merā piemīt šis negatīvais lādiņš. Tad arī cilvēks ar sauli savstarpēji ir kā kondensātors ar savu enerģijas lādiņu. Principā sanāk, ka cilvēks veido šādus kondensātorus arī ar citām zvaigznēm. Cilvēka ieņemšanas un dzimšanas brīdī zeme attiecībā pret zvaigznēm ir noteiktā stāvoklī. Tās vai nu ir vai nav redzamas. Liekas loģiski, ka cilvēka - zvaigznes kondensātora enerģija ir atkarīga vai ir vai nav zvaigznes redzamas vai ir vai nav pa starpu zeme, tāpat vai ir diena vai nakts, kad zeme stāv priekšā saules lādēto daļiņu plūsmai. Astroloģija šajā izpratnē ir joma, kas nodarbojas cilvēka - zvaigznes kondensātoru enerģijas izmaiņu interpretācijām

Teorētiski un varbūt arī praktiski cilvēks ir kā kondensātora sastāvdaļa ar visām visuma zvaigznēm. Šajā gadījumā cilvēks attiecībā pret visumu ir kā punkts un loģisks ir apgalvojums, ka katrs visuma punkts satur informāciju par visu visumā notiekošo. Jo izmaiņa vienā visuma punktā rada enerģētiskas izmaiņas visos kondensātoros ar visiem punktiem.

p.s. ne tikai katrs pats ir savu smadzeņu čakarētājs
 
http://www.draugiem.lv/#/blogs/?p=5617644