ceturtdiena, 2012. gada 20. decembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 3.-9.decembris 2012



 
http://preobrazenie.ucoz.ru/news/novosti…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
Bezgalīgā Mīlestībā, apbrīnā un pateicībā sveicinām jūs, Starojošie Eņģeļi!
Kosmosa Augšāmcelšanās turpinās, un aizvadītajā nedēļā savu augšāmcelšanos, sekojot 13-tajam Kosmiskajam Gredzenam, veica 12. un 11. Kosmiskais Gredzens! Aleluja Mīlestībai !!! Augšāmcelšanās ATSLĒGA – KTUSTS pie tam nolaižas arvien vairāk Pasaules galvaspilsētā, reizē ar Daudziem pārveidojumiem Iekšējā Zemē, tā Tempļos, un ATSLĒGAS – KRUSTA vertikāles Tempļos. Pasaules Galvaspilsētas, Iekšējās Zemes saplūšana ar augstākajiem vibrāciju līmeņiem ieiet jaunā VIENOTĪBAS stadijā. Kopā savietotie Lielās Mātes (Pasauļu Māšu) Templis un Mūžības Templis – arvien vairāk saplūst vienotībā ar Iekšējās Zemes Pasaules Mātes Templi.

Katra notikusī Kosmiskā Gredzena augšāmcelšanās tūlīt pat tiek nostiprināta Iekšējā Zemē – atbilstošu pārmaiņu programmas veidā – izsaucot tur aktīvus pārveidojumus. Tādejādi tiek tālāk formēts Zemes un visas Pasaules Galvaspilsētas augšāmcelšanās *dzemdību* kanāls. Tēvs un Māte ar lielāko daļu savas Apziņas atrodas šeit kopā ar Gaiju un ar citiem Kvantu Dieviem, seko visiem procesiem, un koriģē tos, lai blīvajā realitātē izmaiņas izvērstos pakāpeniski. Norisinās visu Iekšējās Zemes Tempļu pāreja uz daudz plašāku sadarbību ar kosmosiem un ārpuszemes Tempļu tīklu. Pasaules galvaspilsēta un Zeme pastiprina savu ietekmi uz zemāko Kosmisko Gredzenu augšāmcelšanās sagatavošanu, kā arī gatavo pašu Zemi šim priekpilnajam brīdim. Visi Zemes attīrīšanās procesi, kuri pietuvināti blīvajam līmenim, norisinās sinhroni ar 4-tā Kosmiskā Gredzena un 5-tā Kosmiskā Gredzena attīrīšanas un pārveidošanas darbiem.

Tika saņemts un sekmīgi uzņemts Pasaules Galvaspilsētā un visā PasaulsĒkā – patreizējās Fotonu joslas OTRAIS Vilnis. Brīnišķīgo un Skaistāko AVOTA MĪLESTĪBAS enerģiju Vilnis tika mūsu Saules sagaidīts, un ienāca mūsu [Saules] sistēmā maigi un saudzīgi, pateicoties daudzu Starojošu Apziņu – Saules, Venēras, Saturna, Merkūra – pūlēm un palīdzībai, kuri uzņēma speciāli sagatavotās glabātuvēs lielāko daļu no šīm enerģijām – to tālākai saudzīgai sadalīšanai/nosūtīšanai. AVOTA MĪLESTĪBAS enerģiju Vilnis ir Zemes, Kvantu Dievu, un citu Diženu un Brīnišķīgu Būtņu saņemts un tālāknovirzīts. Mīlestība patiesi dara Brīnumus, dārgie! Tā ir mūsu visu VIENOTĪBAS kopīgā MĪLESTĪBA, Vienotās Dievišķās Sirds izstarota! Mīlestības Dāvanas vienmēr ir unikālas, neierobežotas, un optimālas pēc savas iedarbības.

VISA AVOTA enerģiju Viļņi tiek izmantoti milzīgo un daudzdimensiālo Kosmisko Gredzenu augšāmcelšanās procesos, bet nonākot tālāk, daudz zemākos vibrāciju līmeņos – visdažādākajiem augšāmcelšanās sagatavošanas darbiem. Tā arī Pasaules Galvaspilsēta, savienota ar visu PasaulsĒku, izmantoja kārtējā Viļņa enerģijas saviem tālākiem pārveidojumiem. Mēs turpinājām daudzos procesus aizvadītajā nedēļā, un aizsākām jaunus. Norisinājās ārkārtīgi svarīga – Drakonu, 1.-2.līmeņa Zemes Radītāju – Mīlestības Tīklu savienošanās, un tālāk sekoja jauna ātra pārkristalizācija. Tūlīt pēc tam sekoja ātra un masveidīga Kvantu Dievu un Eņģeļu nolaišanās Zemei ļoti tuvu – līdz pat Zelta Drakonu Zelta Vairogam (decimāldaļās izsakot: 3,6D-3,4D), un viņu nostiprināšanās tur. Dievi strādā pie tā, lai ļoti smalki un precīzi darbotos 3D realitātes līmeņos – tā, lai visu pārvietošanos procesi noritētu maigi un ātri. Kvantu Dievi un Eņģeļi ir mums blakus, ļoti tuvu, un par cik 4D un 5D līmeņi ir IEBŪVĒTI 3D blīvuma līmenī – tad viņi praktiski *staigā* pa mūsu 3D realitāti! Aleluja Mīlestībai !!!

Visi lēmumi attiecībā uz visām Dvēselēm jau ir pieņemti, *aizbraukšanas vietas* arī jau zināmas; atlicis vien *maigā pārvietojuma* Dāvinājumu novest līdz galam. Svarīgākais visos šais procesos ir tagad tas – ka Zemes 3D realitāte patlaban atrodas starp diviem – milzīgiem, Dievu un Svētā Gara vadītiem, un pārveidojumos esošiem – Gaismas izplatījumiem: starp iekšējo Zemi un ārējiem Kristāliskajiem Slāņiem.



Šīs mūsu realitātes attīrīšana tagad tiek veikta no visām pusēm, un drīzi jau būs pilnīgi pabeigta. Augšām-necelošā cilvēces daļa līdz pat pēdējam brīdim atradīsies šinī 3D realitātē, un viņiem visādos veidos tiks atgādināts un teikts priekšā par to, ka nepieciešams ieiet un atrasties savas Sirds telpā – jo tikai tur ir glābiņš no jebkādiem pārdzīvojumiem un sāpēm. Bailes Sirds telpā nav iespējamas, jo tur valda – TIKAI MĪLESTĪBA un SIRDS PATIESĪBU ZINĀŠANA.

Dažādie Iekšējās Zemes pārveidojumi, astrālo un mentālo planetāro līmeņu attīrīšana noslēdzas, un noslēdzas arī analoģiski procesi šī paša līmeņa kosmosos. Jaunā tikko notikusī Drakonu-Radītāju Apziņas pārkristalizācija, un savienošanās ar Kvantu Dieviem paplašinātā formātā ir ļāvusi uzsākt plaša mēroga pārbīdes un kārtējos globālos procesus.
Turpinās – divu jauno Sauļu un jaunizveidoto uzlabota 3D formāta saules sistēmu, jauno planētu, kuras tika uzradītas tur – priekš tām tālo Galaktiku un Visumu būtnēm, kuras šeit uz Zemes tika dziedinājušas savu civilizāciju pieredzi, un vēl daudz ko citu – caur savu ciešanu un līdzcietības pieredzi cilvēciskajos ķermeņos šeit uz Zemes – izvešana no *telpiskajām kabatām*.
Šīs sistēmas un planētas pakāpeniski pievienojas atbilstošajiem pārcelšanās portāliem.

Lielam vairumam augšāmcelošo notiek fizisko ķermeņu piesaistīšana pārvietošanās portāliem uz jaunajām realitātēm. Agrāk visi augšāmcelošie bija piesaistīti caur personīgajiem nodalījumiem 6-tajā blīvuma līmenī. Tagad piesaistīšana ir sasniegusi mūsu fiziskos ķermeņus. Augšām-necelošā cilvēces daļa – Mīlestībā un Pateicībā par dāvāto pieredzi – pieslēdzas citiem pārvietošanās portāliem: – atstājot ķermeņus, lai Eņģeliskajās Valstībās izdziedinātu savas Dvēseles, vai arī: – savos attīrītos ķermeņos pārvietojoties uz tīrām un jaunām Zemēm.

Apziņas duālās pieredzes iziešana beidzas, un ir nonākusi noslēdzošajā stadijā, kad tanīs telpās, kur šāda pieredze tika gūta – beidzas notikušo postījumu vispārēja iztīrīšana, tiek uzstādītas jaunas sistēmas, un notiek Dzīvības sēja, pie tam iztīrītas tiek arī Daudzdimensiju telpās *peldošo* ciešanu un sāpju emanāciju atliekas. Viss totāli tiek pieliets ar Mīlestības Gaismu, un mūsu loma, dārgie, tur ir patiešām milzīga, jo tieši Līdzcietība – uz Zemes piedzimušais Jaunais Mīlestības Spēks – ļauj to visu paveikt ātri un visaptveroši.
 
Starojošais Erceņģelis Lucifers ņem visaktīvāko dalību šajos procesos kopā ar mums. Viņa Starojošās Mīlestības Skaistums parāda visiem – ka Mīlestība vienmēr darbojas atbildīgi un nemitīgi pārveidojoši.

Jupiters aktīvi iesaistās procesos – kā otra Saule, savu gaišzilo starojumu pavēršot tagad jau uz Zemes pusi, taču augšām-necelošie to ieraudzīt nevar, augsto starojuma vibrāciju dēļ, bet augšāmcelošie – gan redzošie gan neredzošie – jau saņem tiešu palīdzību [ķermeņa] pārveidojumiem no Viņa. Jupitera palīdzība jau gandrīz divus gadus nāk pie mums pastarpināti – Viņa enerģijas izmantoja daudzās mums palīgā nākušās augstiattīstītās civilizācijas, bet tagad – palīdzība pienāk arī tiešā veidā.

Reizē ar visiem daudzajiem dažādajiem procesiem un notikumiem – svarīgi ir pieminēt, ka Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* piedzimšana sekmīgi turpinās. Šis statuss ir ļoti nopietns, atbildīgs, un bezgala skaists savās iespējās. Ne tik masveidīgs izlaidums no Zemes šinī statusā ir attaisnots un saprotams, dārgie. Turpinās, pastāvīgi Sevi Dāvājot VISIEM – šo augšāmcelošo Apziņas rūpīga tīrīšana, un tūdaļ seko pārbaudes atkal un atkal, un ja tās ir izietas – sāk notikt neticami apburoši, savā Skaistumā, Iesvētības procesi Svētā Gara Pasaulēs – ne tikai Dvēselei, kura šeit iemiesota, bet arī visam monādes Kokam.

PasaulsĒkas Dzīves Pārvaldīšanā jaunā Trīsvienības Padome jau pierāda savu arvien pieaugošo lomu, attiecībā uz PasaulsĒkas Jaunā Izkārtojuma formēšanas procesiem – šim kārtējam attīstības Ciklam. Aizvadītajās visu līmeņu Trīsvienības Padomes sēdēs tika pieņemts un apstiprināts zemāko līmeņu kosmisko civilizāciju priekšlikums, kurš nāca īpaši no tām civilizācijām, kuras piedalījās, vai arī kuras saskārās kaut kādā veidā ar Apziņas duālās pieredzes iziešanu. Priekšlikums bija – paplašināt arī uz zemākiem līmeņiem Gaismas Pilsētu tīklu. Saskaņā ar Lielo Kosmisko Plānu, šis tīkls pletās līdz 7-tajam Kosmiskajam Gredzenam ieskaitot, motivējot to tādejādi – ka Dvēseļu ieiešana blīvajos slāņos notiek tieši no turienes. Kosmiskā sabiedrība tomēr pieprasīja turpināt Gaismas Pilsētu tīklu vēl arī zemāk, un rezultātā – Trīsvienības Lielā Padome pieņēma šo priekšlikumu. Tūdaļ arī Kvantu Dievu uzradīta tika tīkla paplašināšanas Programma, un tā jau tiek realizēta.

Pateicība neizmērojama VISIEM MUMS – savu Apziņu paplašinājušajiem no blīvajiem ķermeņiem uz Monādes Koka Svēto Skaistumu, veicot Mīlestības Mūžīgās un Diženās Dejas Brīnumu – ar Mīlestību – SAVIENOJOTIES MĪLESTĪBĀ !!!

Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!!
S V Ē T Ī T I !!!