svētdiena, 2012. gada 16. decembris

Grupa Metasintēze. Enerģētiskā prognoze decembrim



 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Un tā, tuvojas šī gada pēdējais – decembris. Visi, kurus ir nomocījušas ieilgušās novembra sacīkstes, var mazliet atvilkt elpu. Decembri pārvalda Jupiters, veiksmes planēta, un, ja jūs veiksmīgi esiet nonākuši pie finiša, tad saņemsiet pelnīto balvu – individuālās harmonijas un iekšējā miera veidā.
 
Vārtu 11:11 aktivācija ir notikusi, portāls ir atvēries. Pēc 22.novembra portāls turpina paplašināties un nostiprināties. To var sajust visi tie, kuri ir piedalījušies aktivācijā un ne tikai viņi. Dalība Vārtu 11:11 aktivācijā ir devusi iespēju noticēt sev. Daudzi dalībnieki šim notikumam piegāja iekšēji izlīdzināti/sakārtoti, izstrādājot galvenos enerģētiskos blokus. Tieši tas arī ļāva viņiem maksimāli atbilst Zemes/cilvēces jaunās programmas atvēršanai un vadīt enerģijas pa visu diapazonu. Tie, kuri nepaspēja to izdarīt, tomēr noturēja un iezemēja enerģiju vidējo diapazonu. Pēc aktivācijas viņi atgriezīsies pie tā, ko nav līdz galam izstrādājuši, un decembra laikā turpinās individuālo pašpilnveidošanās darbu. Tomēr ir jāsaka, ka ne visiem izdosies to paveikt decembra laikā un daudzi uzdevumi pāries uz 2013.gadu, kurš būs skarbāks par šo gadu.
 
Augstfrekvenču enerģiju klātbūtne un uztveršana ļaus daudziem no mums pāriet uz jaunu kopradīšanas līmeni, atverot līdz šim nezināmas savu Augstāko Aspektu enerģētiskās iespējas. Iesakņošanās sirdī un centrēšanās uz ass kļūst par noturīgu pieradumu, kas veicina iekšējo harmoniju un iekšējā radošā spēka atvēršanos. Atrašanās augstākās dimensijās ļauj attīrīt domas un nodomus un nesteigties ar to īstenošanu/realizēšanu – tas nav raksturīgi cilvēkam, kurš dzīvo trīsdimensionālā realitātē.
 
Pēc būtības mēs mācāmies redzēt sevis pašu vēlēšanās/nodomus daudzdimensionālās realitātes kontekstā, bet nevis no savas egocentriskās pozīcijas. Daudzas vispārpieņemtās radošās realizēšanās tehnikas tiks pārskatītas tieši attiecībā uz cilvēku individuālajiem plāniem un cilvēku grupu plāniem un pat visas planētas plāniem. Atrodoties noturīgā iekšējās „saskaņas pašam ar sevi” stāvoklī, mēs esam spējīgi citādi apzināties un novērtēt savas vēlmes, turklāt daudzas vēlēšanās/nodomi šajā stāvoklī esot kļūst nepiemēroti, „sīki” vai vienkārši smieklīgi. Daudziem laiks „visa, ko sirds vēlas” īstenošanai ir pagājis jeb paiet.
 
Mēs pamazām izpaužam cilvēka-Eņģeļa, daudzdimensionālas būtnes, kurai piemīt dabiska spēja paredzēt un novērst notikumus, kā arī apzināties ikviena lēmuma, kas virzīts uz pašu dzīves pārmaiņām, sekas, īpašības. Mēs kļūstam daudz gudrāki. Un nosacīti mierīgais decembris šādiem „gudrākiem tapušajiem” kļūs par brīnišķīgu starta laukumu daudz apzinātākai radošajai spēlei. Tieši šie cilvēki radīs pretsparu histērijai, kas saistīta ar „pasaules galu”. Emocionālā histērija un visāda veida bailes, kas uzpeld no mūsu pagātnes un rezonē ar mūsu pašreizējo neticību PasaulsĒkas saprātīgumam, atspoguļo garīgo (drīzāk ne- garīgo) stāvokli lielākai cilvēces daļai, kuru pārvalda astrālas būtības, ko radījuši paši cilvēki.
 
„Katastrofu ilūzijas” sabrukšana lielākajai daļai cilvēku pēc 21.decembra var izraisīt vēl vienu baiļu vilni (kāpēc nekas nenotika? Varbūt tiek gatavots kaut kas vēl šausmīgāks?) un depresīvus stāvokļus. Un, ja kaut kas (tehnoloģiskās avārijas, sociālās nekārtības, utt.) arī notiks, tad spēcīga nestabila „cilvēciskā faktora” dēļ.
 
Var teikt, ka galvenā evolūcijas plūsma decembrī saņems daudz skaidrāku vektoru, un tā tās kustība kļūst plūstošāka. Tie, kuri atrodas šīs plūsmas iekšienē, iegūs mērķa skaidrību, pārstās mētāties un meklēt kaut ko jaunu. Tas nenozīmē, ka viņi ir apstājušies savā attīstībā, tieši pretēji – apzināšanās skaidrība un paplašināta apziņa palīdz viņiem „redzēt” un „dzirdēt” (zināt) to, kas ir bijis slēpts aiz dualitātes priekškara, pastumjot vajadzīgajā attīstības virzienā. Vienotā Dimants ne tik vien tiek apzināts, bet arī realizējas daudzos plānos. Paveras jaunas perspektīvas, no pieredzes ļoti ātri tiek apgūtas mācības, domāšana kļūst kvantiska, t.i – daudzdimensionāla, kad cilvēks apzinās situāciju uzreiz vairākās realitātēs un spējīgs saprast katra soļa sekas tālu laikā. Smadzeņu neironu reakciju ātrums palielinās.
 
13.decembrī būs pēdējais šī gada pēdējais jaunais mēness Strēlnieka zvaigznājā, kas izraisīs vēl vienu emocionālā stāvokļa korekciju, taču samērā maigu, ko veicinās Venēras ietekme, kas pietuvosies Strēlniekam 17.decembrī. Taču uzreiz pēc 17.decembra, nedēļas laikā izveidosies īslaicīga Merkūra opozīcija pret Jupiteru, kurš stāv uz „katastrofu ass”, un pēc kārtējās enerģētiskās izlīdzināšanās, mūs atkal „sapurinās”, lai mēs varētu izdarīt noslēdzošo attīrīšanu.
 
Ziemas Saulgrieži 21.decembrī veicinās tālāku divu decembra tendenču izpaušanos – tālāku harmonizāciju, no vienas puses, un tālāku attīrīšanu – no otras. Emocionālais fons paaugstināsies uz Ugunīgās stihijas izpaušanās rēķina Saules sistēmā, iespējami arī Saules uzliesmojumi, vēl jo vairāk tāpēc, ka Saule uzreiz pēc tam pāries Mežāža zvaigznājā un 30.decembrī savienosies ar Plutonu.
 
Saules Ugunīgās stihijas savienošanās ar Plutona „ūdeni” paver divējādas iespējas:
mistisku garīgo transformāciju Jaunā gada priekšvakarā un
mūsu neizstrādātās zemapziņas izmešanu virspusē, kas var īslaicīgi aptumšot apziņu.
Gan viens, gan otrs var sašūpot mūsu sasniegto līdzsvaru un tikai īpaša prāta piesardzība un sirds iejūtība var noturēt mūs „peldus stāvoklī” sasniegtajā un ļaut ielikt maksimālo savas evolūcijas programmu nākamajam gadam.
 
Tatjana Zolotuhina
2012.gada 28.novembrī