ceturtdiena, 2012. gada 6. decembris

Transformācija


 
Reizēm ticība polaritātei tiek izvēlēta tā vietā, lai izprastu visu aptverošās vienotības spēku. Viss – katra būtne, katra emocija, katra situācija – viss ir viens. Un viss ir bezgalīgs. Likums (Закон Одного) skan: viss ir vienots Radītājs. Tādējādi, Radītāja meklējumi nav meditācija, bet katra brīža apzināšanās. Katrā bezgalīgi mazā mūsu daļiņā mīt vienotais Absolūts visā savā varenībā.
 
Trešā blīvuma būtne (cilvēks), dzīvojot fiziskā ķermenī, var ievērojami paātrināt savu izaugsmi, salīdzinājumā ar atrašanos starp inkarnācijām. Ja būtne izvēlas uzņemties atbildību par visu ar to notiekošo, par katru pieredzes brīdi, tas paātrina būtnes progresu.
 
Mūsu dzīvju (inkarnāciju) secības notiek pieaugošas personiskas atbildības un pieaugošas brīvas gribas apstākļos, un mēs pamazām mācamies kļūt līdzsvarotāki savās reakcijās.
Agrāk vai vēlāk mēs sākam ieklausīties spēkā pieņemošajos savas intuitīvās iekšējās balss garīgajos pamudinājumos, pamudinājumos no neviena cita kā no mūsu pašu augstākā Es.

Tas ne tikai atver mums acis attiecībā uz mūsu vienotību ar visu pastāvošo, bet arī virza no neapzinātas uz apzinātu savas realitātes radīšanu.

Galu galā mēs sasniedzam tādu gara attīstības līmeni, kur viss, ko mēs domājam un darām nāk no mūsu augstākā Es, un inkarnēto pieredžu potenciāls tiek izsmelts.
Bet tas prasīs daudzas dzīves un nav nekādu īsceļu šajā pieredzes un izaugsmes ceļā.
Fizisko inkarnāciju cikla beigas iezīmē jauna, daudz garāka dvēseles tālākas attīstības cikla iesākumu nosacīti ne-fiziskajās pasaulēs.
 
http://www.draugiem.lv/group/16000829/?f_tid=4502457