svētdiena, 2012. gada 16. decembris

Nodarbības gada noslēgumam



Pēdējā laikā saasinās pretrunas starp vīru un sievu, bērniem un vecākiem, jauno un veco paaudzi utt. Tas ir tāpēc, ka Universs grauj vecās sistēmas, kategorijas un priekšstatus. Var teikt arī citādāk; notiek cīņa starp tumsu un gaismu, labo un ļauno. Ja šajos procesos nav stigras pozīcijas, ja nav izpratnes par Visuma veselumu un vienotību, ir ļoti grūti. Būtībā apkārtējā pasaule tikai atspoguļo mūsu iekšējās pasaules problēmas. Kad esam iekšēji sakārtoti, viss sakārtojas arī ap mums.
 
 
Gada noslēgums lai kļūst par jaunas dzīves sākumu
 
Mēs dzīvojam lielu pārmaiņu laikmetā. Mums tiek dotas ne vien straujas garīgās attīstības iespējas, bet tiek prasīta apzinātība un spēja realizēt dzīvē izvirzītos ideālus. Pie kam ar to visu jātiek galā nevis īpaši labvēlīgā vidē, bet gluži otrādi; jāspēj noturēties harmonijā un mīlestībā krīzes, konkurences, kontroles u.c. ierobežojošu faktoru klātbūtnē. Tāpēc ne reti iestājas pagurums, apjukums, nesapratne. Tāpēc piedāvāju dažādas metodes, kā sakārtot sevi, lai būtu iekšēja stabilitāte un skaidrība. Visus piedāvātos pasākumus varam veikt atkarībā no katra individuālajām vajadzībām. Tel.29129622
Decembrī daudz svētku. Kādu no dienām varam veltīt sev.
 
22.12.2012. fonda „Zeme. Cilvēks. Stari” teritorijā ugunskuru kurināšana
24.12. 2012. 10:00 – 16:00 ci gun prakse Vecpilsētas ielā 19 - 4. stāvā
25.12.2012. 10:00 endokrīnās sistēmas izklājums
26.12.2012. 10:00 Smalko ķermeņu izklājums un ci gun prakse
29.12.2012. 10:00 Stihiju enerģiju apzināšana un harmonizēšana
 
IŅ un JAN enerģiju harmonizēšana
Pēdējā laikā saasinās pretrunas starp vīru un sievu, bērniem un vecākiem, jauno un veco paaudzi utt. Tas ir tāpēc, ka Universs grauj vecās sistēmas, kategorijas un priekšstatus. Var teikt arī citādāk; notiek cīņa starp tumsu un gaismu, labo un ļauno. Ja šajos procesos nav stigras pozīcijas, ja nav izpratnes par Visuma veselumu un vienotību, ir ļoti grūti. Būtībā apkārtējā pasaule tikai atspoguļo mūsu iekšējās pasaules problēmas. Kad esam iekšēji sakārtoti, viss sakārtojas arī ap mums. Nodarbība ilgst vienu vai divas dienas, pēc grupas vajadzībām, maksimālais skaits 15 cilvēki. Šī nodarbība varētu interesēt pārus, kas alkst pēc izlīguma, miera, mīlestības un sapratnes. Tāpat tas noderētu cilvēkiem, kas grib satikt otro pusīti vai uzlabot attiecības ar vecākiem.
 
Endokrīnās sistēmas izklājums
Nodarbība veltīta apzinātai pārejai uz gaismas ķermeņa veidošanu. Tās laikā tiek diagnosticēti un novērsti faktori, kas traucē endokrīnās sistēmas un tai pakārtoto orgānu ieiešanu citās vibrācijās. Tiek diagnosticēta un pārprogrammēta orgānu informatīvā un enerģētiskā sistēma no nāves uz pašatjaunošanās un pašregulēšanās programmu. Piedalīties var tikai ilgstoši praktizējošie. Nodarbības ilgumu nevar prognozēt, pēc vajadzības.
 
Smalko ķermeņu izklājums.
Tā ir 2 dienu grupas nodarbība, kuras laikā katrs dalībnieks iepazīst savus 9 ķermeņus. Minimālais dalībnieku skaits 9, maksimālais 15. Tiek diagnosticēti un likvidēti apziņas pārrāvumi, visos līmeņos atjaunota informācijas un dzīvības enerģijas plūsma. Pēc šādas nodarbības apmēram 3-4 nedēļu laikā dzīvē pamazām viss sakārtojas pats no sevis. Šāda nodarbība varētu interesēt tos, kas grib kaut ko uzzināt par iepriekšējām dzīvēm, kas grib panākt strauju apziņas paplašinājumu, kas grib apzināt tieši savas individualitātes misiju uz Zemes u.c. Nedrīkst piedalīties cilvēki, kam ir šizofrēnija un citas spihiskas problēmas.
 
Stihiju enerģiju apzināšana un harmonizēšana
No austrumu filozofijas viedokļa cilvēka fiziskais ķermenis veidots no 5 stihiju enerģijām; ūdens, gaiss, uguns, zeme, metāls. No šo stihiju savstarpējās mijiedarbības un harmonijas atkarīga fiziskā ķermeņa veselība. Ja zudis līdzsvars, cieš ne vien fiziskais ķermenis, bet ir problēmas partnerattiecībās, karjerā, bieži piemeklē dažādas lielākas vai mazākas neveiksmes utt. Minimālais dalībnieku skaits 5, maksimālais 10. Nodarbībā katrs ir aktīvs dalībnieks, pats sevi diagnosticē, visi kopā veic harmonizēšanu un apzin, kas tālāk jādara, lai uzlabotu veselību. Nodarbība ilgst 6 – 8 stundas, ir mājas uzdevumi. Šī nodarbība varētu interesēt tos, kas grib saprast savas sliktās pašsajūtas cēloņus un atrast metodi, ko lietot, lai palīdzētu ķermenim atveseļoties.
 
Līga Kolneja
kolneja@inbox.lv