ceturtdiena, 2012. gada 29. novembris

Ilarions 25.novembris-2.decembris/2012


Viedas Meistars Ilarions
25.novembris- 2.decembris/2012
 
Mīļie!
 
Šis ir laiks, kad katram jāsavienojas ar sevi, ar savu patieso es; laiks, kas jāpavada apcerē un meditācijā par to, ko tad īsti vēlaties ienest pasaulē, kā arī par savām spējām un Gaismu un tad, spoži mirdzot, arī jāspīd bez kādas slēpšanās. Turpmākajās nedēļās vispiemērotāk būtu ļauties apcerēm. Joprojām attīrās daudzi slāņi, tomēr šī attīrīšanās nebūs tik intensīva tiem, kuri to metodiski un kārtīgi praktizējuši jau agrāk, kuri jau iepriekš strādājuši nolūkā ieraudzīt savu duālistisko dabu un pamanītu dualitātes vaibstus sevī un ievērojami jau atbrīvojuši tās ierobežojošo ietekmi no savas ikdienas.
 
Centieties pieslēgties pamatā esošajai jaunajai vibrācijai, kas tagad ir gatava būt saskatāma un uzsūcama/uzņemama jūsu apziņā. Jums jāapzinās tā katru mīļu brīdi; un pamaniet apkārt esošās sinhronitātes. Katrs brīdis ir dārgums un dāvana, kas gaida, lai to atver, izmanto un priecājas. Mācieties sekot saviem intuitīvajiem čukstiem, jo tā ir jūsu Augstākā Es ietekme- tā vēlas jūs vest tālāk; mēs tuvojamies laikmetu griežiem un milzīgai iespējai atkal savienoties ar jūsu augstākajiem aspektiem un ļaut Mīlestībai, ko jūs iemiesojat, pacelties un uzziedēt jūsu Būtības patiesībā.
 
Esiet šādā apziņā pēc iespējas biežāk- līdz tā kļūst par jūsu būtības sastāvdaļu un vairs nav jums „atņemama”. Zeme, tās valstības un visi tās iedzīvotāji ir gatavi, mācoties un progresējot, pāriet uz augstākas apziņas līmeņiem, un drīz, pavisam drīz pienāks lielais notikums- ceremonija. To sajutīs ikviena Dvēsele un tā būs unikāla sajūta ikvienam. Apziņa, ka esat kas vairāk par to, ko jebkad esat sapņojuši, ienāks jūsu būtībās ar katru ieelpu un no jums plūdīs prieks. Prieka sajūtas tikai pieaugs intensitātē un tad sāksies jūsu patiesās dabas noslēpumu atklāšanās.
 
Jūs ikkatrs esat unikāls un tās dāvanas, ko sevī nesat, atradīs savu pielietojumu un sāks izpausties. Jūsu dotumi piesaistīs citus, kuri rezonē ar jums vienā savienojumā, un kā nekad agrāk Zemes garajā vēsturē parādīsies aizvien vairāk meklētāju, zināšanu meklētāju, mierinājuma meklētāju, dziedināšanas meklētāju; meklētāji, kuri izslāpuši uzzināt vairāk par savu patieso dabu un Pasaules, kurā tie dzīvo, patieso būtību. Jūs esat sagatavojuši ceļu šīm mīļajām dvēselēm un tās saņems jūsu sarūpētās dāvanas, lai varētu atvērties. Vienotības sajūtas būs dominējošās visas Cilvēces vidū, un ikviens un visi zinās, ka tiek mīlēti.
 
Jaunā apziņa, kas jūsu Pasaulē tagad mirdz aizvien lielākā intensitātē, ir Mīlestības apziņa un šis varenais spēks kopā ar sevi atnesīs Dievišķo kārtību. Harmonija tiks atjaunota visās jūsu Pasaules funkcionēšanas un eksistences šķautnēs. Jūsu Planētai pienāks laiks, kad uz tās valdīs miers. Cita iznākuma nevar būt kā tikai augstākais un tas ir- savienošanās ar Visa Kas Ir Avotu.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante