ceturtdiena, 2012. gada 20. decembris

21.decembris – jaunas realitātes dzimšana


Grupa Metasintēze. 2012.gada
18.12.2012.
 
Pēdējās dienas pirms 21.decembra prasa īpašu koncentrēšanos un iekšējo mieru. Aborigēnu ciltis šajās dažās dienās veic piedošanas lūgšanas rituālus par ļaunumu, kas nodarīts Zemei. Viņi saprot, ka, lai Dievišķais plāns spētu izvērsties, kā iecerēts, cilvēkiem, kuri ar savām domām, jūtām un rīcību ir ienesuši vislielākos izkropļojumus, ir jālūdz piedošana un nav jāiejaucas notiekošajos procesos. Gudrie lūdzas un meditē, apzinoties, ka Iekšējais klusums un Dvēseles tīrība palīdzēs viņiem ieraudzīt to, kas notiek/izvēršas, un atbalstīt šos procesus.
 
Smalkajos plānos atveras enerģētiskie mini-portāli (gliemežveida/vītņveida caurumi), kas ietver visas mūsu Visuma dimensijas. Dominējošā frekvence šādu mini-portālu iekšienē – tā ir frekvence, kas tiek translēta no Lielās Centrālās Saules, kuru ieskauj virstoņu frekvences, kas atbalsta pamattoni. Virstoņu skanējums, kas harmoniski saskaņots ar pamattoni, tiek slāpēts ar zemu frekvenču dimensiju skaņu kakafoniju. Šis disharmoniskais fons, tuvojoties „pasaules galam”, pastāvīgi pastiprinās, aizmirstot par dzimstošās realitātes Dievišķo harmoniju. Tieši tāpēc jebkura cilvēciska aktivitāte, kas notiek smadzeņu „Beta-viļņu” ritmā, nav vēlama, jo pastiprina vibrāciju kakofoniju. Šajā kakofonija ir ļoti grūti saklausīt un vēl jo vairāk saskaņoties ar Dievišķo toni.
 
Tie, kuri ir centrēti sirds piektajā dimensijā, spēs tam noskaņoties un pārveidot sevis pašu enerģētiskā ķermeņa skanējumu. Interesanti, ka pie attiecīgas sirds saskaņošanas ar Dievišķo toni, jūs it kā iekrītat Tukšumā, bezvārdu un bezlaika telpā. Šis Tukšums patiesībā sevī nes ārkārtīgi spēcīgu potenciālu, lādiņu, no kura vērsīsies plašumā jauna realitāte. Un tie, kuri sadzirdēs šo bezvārdu aicinājumu, turpmāk piedalīsies šis jaunās realitātes kopradīšanā.
 
Savukārt, ja jūsos nav harmonijas, tad jūs paliekat ieslēgti zemāko dimensiju iekšienē, savdabīgās enerģētiskajās „kabatās”, kurām ir visai striktas robežas. Kā liecina visa cilvēces attīstības vēsture, no trešās dimensijas ir ļoti grūti pacelties uz ceturto un, vēl jo vairāk, - uz piekto dimensiju. Starp šīm dimensijām pastāv ļoti daudzi „sliekšņi”, kuru pārvarēšana prasa radikālas izmaiņas cilvēka Dvēselē. Analoģiski sliekšņi pastāv starp trešo un otro/pirmo dimensijām – tā darbojas likums, kas atdala zemākās, vidējās un augstākās pasaules citu no citas.
 
Tomēr lielu ciklu noslēgumā (kā tas ir tagad), kad notiek iziešana cauri „laika spieķiem”, robežas starp pasaulēm paveras – Lielā Vienotā Kosmiskā Likuma iedarbības rezultātā. Tieši tā tiek radīti mini-portāli, kas apvieno visas Visuma dimensijas, ļaujot cilvēkiem ar attīstītu apziņu veikt „kvantu lēcienu” jaunā, lielākā realitātē. Cilvēki ar mazāk attīstītu apziņu, kuru dominējošā frekvence pieder trešajai dimensijai (dualitātei), paliek „vecajā” realitātē, kas aizvien vairāk „saspiedīsies” jaunu enerģiju ietekmē un mini-portālu paplašināšanās rezultātā. Problēmu izstrāde būs bargāka un nepieļaus kompromisus. Tā kā „vecajai” realitātei piemīt visai striktas robežas, cilvēkiem nāksies izvēlēties starp forsētu apgaismību vai krišanu daudz zemākās vibrācijās ar tālāko aiziešanu no iemiesojuma. Tas izraisīs vēl lielāku spriedzi.
 
Saprotiet, kasmalkajos plānos visas galvenās transformācijas jau ir notikušas. Šīs transformācijas tagad projicējas aizvien blīvākās dimensijās un ir nepieciešams radīt visharmoniskākos apstākļus to manifestēšanai.
Tieši tāpēc mēs lūdzam jūs izturēties ar vislielāko uzmanību pret to, ko jūs darāt, jūtat un domājat laikā pirms un pēc 21.decembra.
 
Jaunu iespēju logi individuālajai un planetārajai apzinātībai un pārveidei būs atvērti līdz pat 23.decembrim. Palieciet mierā paši ar sevi. Lūdziet un meditējiet.
Līdz 21.decembrim labāk ir pagaidīt ar jebkādu nodomu izpaušanu. Noskaņojieties uz Zemes Saules un Lielās Centrālās Saules sirds vibrāciju – noskaņošanās uz šīm vibrācijām palīdzēs jums daudz ko dziedināt jūsu dzīvē un apzināties notiekošos procesus – jaunas pasaules dzimšanu, kuru daudziem no jums nāksies īstenot.
 
Tatjana Zolotuhina
2012.gada 18.decembrī