ceturtdiena, 2012. gada 6. decembris

Brīnumainie sasaldētie citroni



Daudzi speciālisti restorānos un kafejnīcās izmanto vai lieto visu citronu, un nekas netiek iztērēts velti. Kā jūs varat izmantot visu citronu bez atlikuma?
Vienkārši... ievietot nomazgātu citronu jūsu ledusskapja saldējamā kamerā. Pēc tam, kad citrons ir sasalis, paņemiet jūsu rīvi, sarīvējiet visu citronu (nevajag to tīrīt) un apkaisiet ar to visus jūsu ēdienus.
Kaisiet tos dārzeņu salātos, saldējumā, zupās, putraimos, makaronos, spageti, rīsos, suši, zivju ēdienos, viskijā, vīnā... Sarakstu var turpināt bezgalīgi.
Visiem produktiem negaidīti būs patīkama garša, kādu jūs, iespējams, nekad neesat jutis agrāk.
Visdrīzāk jūs domājat tikai par citronu sulu un vitamīnu C. Ne vairāk.
Tagad, kad jūs uzzinājāt par šo citrona noslēpumu, jūs varat izmantot to pat makaronu zupas šķīstošajā tasītē.
Kāda tad ir vesela citrona izmantošanas priekšrocība, izņemot atlikumu neesamību un jaunas garšas pievienošanu jūsu ēdieniem?
Un tā, kā jūs redzat, citrona miza satur 5 – 10 reizes vairāk vitamīnu nekā citronu sula. Un tas ir arī tas, ko jūs izmetat.
Taču tagad, sekojot šai vienkāršajai vesela citrona sasaldēšanas procedūrai un pēc tam apkaisot ar to jūsu ēdienus, jūs varat izlietot visas šīs barojošās vielas un būt vēl veselāks.
Ir labi arī, ka citrona miza ir stiprs atjaunotājs toksisko elementu likvidēšanā organismā.
Tāpēc ielieciet nomazgātu citronu saldējamā kamerā, bet pēc tam rīvējiet to ēdienos katru dienu. Tā ir atslēga tam, lai padarītu jūsu barību garšīgāku un jūsu dzīvi veselīgāku un ilgāku! Tas ir citrona noslēpums! Labāk vēlu nekā nekad, pareizi? Brīnumainās citrona priekšrocības!
Citrons (Citrus) ir brīnišķīgs produkts, kas nogalina vēža šūnas. Tas ir 10 000 stiprāks nekā ķīmiskā terapija.
Kāpēc mēs nezinām par to? Tāpēc ka laboratorijas ir ieinteresētas ražot sintētiskas versijas, kas nesīs tām milzīgu peļņu.
Tagad jūs varat palīdzēt draugam nelaimē, ļaujot viņam / viņai uzzināt, ka citronu sula ir veselīga un slimības novērsoša. Tās garša ir patīkama, un tai nepiemīt ķīmiskās terapijas šausmas un efekti.
Cik cilvēku ies bojā, kamēr tas tiek turēts visstingrākajā noslēpumā, lai neapdraudētu lielo korporāciju multimiljonāru ienākumus?
Kā jūs zināt, citronkoks ir slavens ar savām citronu un laimu šķirnēm.
Jūs varat ēst augli dažādā veidā: jūs varat ēst tā mīkstumu, izspiest sulu, pagatavot dzērienus, šerbetu, kūkas utt. Viņam ir daudz labu īpašību, taču pati interesantākā: iedarbības efekts uz cistām un pietūkumiem.
Šis augs ir pārbaudīts līdzeklis pret visu veidu vēzi. Daži saka, ka viņš ir ļoti noderīgs visos vēža variantos. Viņš tiek uzskatīts par antimikrobu spektru pret bakteriālajām infekcijām un sēnītēm, efektīvu pret iekšējiem parazītiem un tārpiem, viņš regulē asinsspiedienu, kurš ir pārāk augsts, tas ir arī antidepresants, kurš cīnās ar stresu un nervu traucējumiem.
Šīs informācijas avots ir aizraujošs: tā ir iegūta no viena no lielākajiem zāļu ražotājiem pasaulē, kurš saka, ka vairāk nekā 20 laboratorijas testu kopš 1070. gada ir parādījuši, ka viņš iznīcina ļaundabīgās šūnas 12 vēža veidos, ieskaitot resnās zarnas, piena dziedzera, prostātas, plaušu un aizkuņģa dziedzera vēzi...
Šī koka komponentes parāda sevi 10000 reizes labāk nekā Adriamycin, preparāts, kuru parasti izmanto ķīmiskajā terapijā pasaulē vēža šūnu augšanas palēnināšanai.
Un kas ir vēl apbrīnojamāk: šis terapijas veids ar citrona ekstraktu iznīcina tikai ļaundabīgās vēža šūnas un neietekmē veselās šūnas.
Izsūtīts 11.13.2012
Sanata Kumaras vietnes vēstkopa
Autors Natālija Koteļņikova
Tulkoja Jānis Oppe