Daudzi
speciālisti restorānos un kafejnīcās izmanto vai lieto visu citronu, un nekas
netiek iztērēts velti. Kā jūs varat izmantot visu citronu bez atlikuma?
Vienkārši...
ievietot nomazgātu citronu jūsu ledusskapja saldējamā kamerā. Pēc tam, kad
citrons ir sasalis, paņemiet jūsu rīvi, sarīvējiet visu citronu (nevajag to
tīrīt) un apkaisiet ar to visus jūsu ēdienus.
Kaisiet
tos dārzeņu salātos, saldējumā, zupās, putraimos, makaronos, spageti, rīsos,
suši, zivju ēdienos, viskijā, vīnā... Sarakstu var turpināt bezgalīgi.
Visiem
produktiem negaidīti būs patīkama garša, kādu jūs, iespējams, nekad neesat
jutis agrāk.
Visdrīzāk
jūs domājat tikai par citronu sulu un vitamīnu C. Ne vairāk.
Tagad,
kad jūs uzzinājāt par šo citrona noslēpumu, jūs varat izmantot to pat makaronu
zupas šķīstošajā tasītē.
Kāda tad
ir vesela citrona izmantošanas priekšrocība, izņemot atlikumu neesamību un
jaunas garšas pievienošanu jūsu ēdieniem?
Un tā,
kā jūs redzat, citrona miza satur 5 – 10 reizes vairāk vitamīnu nekā citronu
sula. Un tas ir arī tas, ko jūs izmetat.
Taču
tagad, sekojot šai vienkāršajai vesela citrona sasaldēšanas procedūrai un pēc
tam apkaisot ar to jūsu ēdienus, jūs varat izlietot visas šīs barojošās vielas
un būt vēl veselāks.
Ir labi
arī, ka citrona miza ir stiprs atjaunotājs toksisko elementu likvidēšanā
organismā.
Tāpēc
ielieciet nomazgātu citronu saldējamā kamerā, bet pēc tam rīvējiet to ēdienos
katru dienu. Tā ir atslēga tam, lai padarītu jūsu barību garšīgāku un jūsu
dzīvi veselīgāku un ilgāku! Tas ir citrona noslēpums! Labāk vēlu nekā nekad,
pareizi? Brīnumainās citrona priekšrocības!
Citrons
(Citrus) ir brīnišķīgs produkts, kas nogalina vēža šūnas. Tas ir 10 000
stiprāks nekā ķīmiskā terapija.
Kāpēc
mēs nezinām par to? Tāpēc ka laboratorijas ir ieinteresētas ražot sintētiskas
versijas, kas nesīs tām milzīgu peļņu.
Tagad
jūs varat palīdzēt draugam nelaimē, ļaujot viņam / viņai uzzināt, ka citronu
sula ir veselīga un slimības novērsoša. Tās garša ir patīkama, un tai nepiemīt
ķīmiskās terapijas šausmas un efekti.
Cik
cilvēku ies bojā, kamēr tas tiek turēts visstingrākajā noslēpumā, lai
neapdraudētu lielo korporāciju multimiljonāru ienākumus?
Kā jūs
zināt, citronkoks ir slavens ar savām citronu un laimu šķirnēm.
Jūs
varat ēst augli dažādā veidā: jūs varat ēst tā mīkstumu, izspiest sulu,
pagatavot dzērienus, šerbetu, kūkas utt. Viņam ir daudz labu īpašību, taču pati
interesantākā: iedarbības efekts uz cistām un pietūkumiem.
Šis augs
ir pārbaudīts līdzeklis pret visu veidu vēzi. Daži saka, ka viņš ir ļoti
noderīgs visos vēža variantos. Viņš tiek uzskatīts par antimikrobu spektru pret
bakteriālajām infekcijām un sēnītēm, efektīvu pret iekšējiem parazītiem un
tārpiem, viņš regulē asinsspiedienu, kurš ir pārāk augsts, tas ir arī
antidepresants, kurš cīnās ar stresu un nervu traucējumiem.
Šīs
informācijas avots ir aizraujošs: tā ir iegūta no viena no lielākajiem zāļu
ražotājiem pasaulē, kurš saka, ka vairāk nekā 20 laboratorijas testu kopš 1070.
gada ir parādījuši, ka viņš iznīcina ļaundabīgās šūnas 12 vēža veidos,
ieskaitot resnās zarnas, piena dziedzera, prostātas, plaušu un aizkuņģa
dziedzera vēzi...
Šī koka
komponentes parāda sevi 10000 reizes labāk nekā Adriamycin, preparāts, kuru
parasti izmanto ķīmiskajā terapijā pasaulē vēža šūnu augšanas palēnināšanai.
Un kas
ir vēl apbrīnojamāk: šis terapijas veids ar citrona ekstraktu iznīcina tikai
ļaundabīgās vēža šūnas un neietekmē veselās šūnas.
e-pasts sanatcumara@gmail.com
Tulkoja Jānis Oppe