svētdiena, 2012. gada 2. decembris

Numeroloģe par 21.decembri


Numeroloģe: 21.decembrī būs...
 
Šā gada decembra 20.datumos iespējamas dažādas trakas un neparastas lietas. Numeroloģe Ineta Ventniece, izpētot šo dienu ciparus, kuros dominē divnieki, intervijā portālam TVNET ieteica būt mierīgiem un piesardzīgiem.
«Mans konstatējums saistībā ar šā gada decembri ir tāds, ka tas tiešām var kādam kaut ko atvērt vai aizvērt ciet. Prognozēju, ka tas būs diezgan pārvērtējošs mēnesis..
Ja skatās no numeroloģijas rakursa, šīs trīs tumsas dienas būs vienkārši briesmīgas,» viņa teica un skaidroja, ka arī citu mēnešu 20.datumi parasti saistīti ar neparastām, trakām lietām. Piemēram, 20.datumos biežāk nogāžas lidmašīnas vai var būt neveiksmīgas operācijas. Vairāki decembra datumi būs vienas ārprātīgas dienas. Tas attiecas ne tikai uz 20.datumu sākumu (20.-23.12.2012.), bet arī 12.decembri (12.12.2012.). 23.decembris (23.12.2012.) iespējams nervozitātes un problēmu pilna diena. Savukārt 21.decembri (21.12.2012.) no numeroloģijas viedokļa Ventniece raksturoja ar šādiem vārdiem: «Vājprāts, tas ir vājprāts.»
 
Iespējama slikta pašsajūta
Daudz cilvēku decembra 20.datumu sākumā var justies ļoti slikti, tostarp fiziski un garīgi. Šajā laikā iespējams lielāks avāriju skaits.
«Tā ir diena, kad pastiprinās jūtas. Es ieteiktu šīs dienas vienkārši baudīt un neplānot neko nopietnu. Piemēram, baudīt kādu labu filmu, koncertu, mākslu, savstarpēji sazināties.» Nevajadzētu palikt vienatnē ar sevi. Vientuļiem cilvēkiem var būt īpaši smagi. Tāpat var pieaugt insultu un infarktu skaits. «Šis laiks var krasi mainīt to cilvēku dzīves, kuri šogad vai iepriekšējos gadus darījuši kaut ko nepareizu
 
Ventniece gan uzskata, ka decembrī nebūs pasaules fiziskais gals un ilgstoša melna tumsa.
Drīzāk tā būs vērtību pārvērtēšana: «Beidzot 21.gadsimts sāk aktivizēties. Tas aktivizējas tieši no 2012.gada decembra.
Šī vibrācija kādam dzīvē var kļūt ļoti, ļoti nozīmīga. Kādam tas var kaut ko atklāt, kādam tas var kaut ko izjaukt.
Kādus tas var savest kopā, var atjaunoties attiecības. Cilvēki, ko mēs iepriekš pazinām, var parādīties citā gaismā. Tas var likt mums pārvērtēt vērtības, likt saprast, kas īsti mums dzīvē vajadzīgs – vai tā ir nauda, vara vai arī novērtēt apkārtējos.. Tās būs īpaši trakas dienas.. Šo datumu vibrācijas radīs cilvēkos papildu stresu.
Vairums cilvēku decembrī nejutīsies ļoti mierīgi. Šim decembrim būs ļoti viltīgs gradāciju fons – no ļoti emocionāla līdz pat pilnīgi vēsam un vienaldzīgam
«Kāds var «iet sviestā», nevarēs koncentrēties, kāds atkal būs ļoti mierīgs un iegrims filosofiskās pārdomās, kādam varbūt gribēsies norobežoties, kāds gribēs atrasties laukos,» numeroloģe iezīmēja iespējamās cilvēku reakcijas.
 
Daļa cilvēku jutīsies labi
Vienlaikus viņa piebilda, ka decembra 20.datumu sākums būs labvēlīgi «pāra» cilvēkiem – tiem, kuru dzimšanas datu summa veido pāra ciparu, piemēram, divnieku, četrinieku. «Tiem tas viss mierīgi paies garām.» Vēl labāk šajos datumos var justies ļaudis, kuru dzimšanas datumā ir daudz divnieku: «Viņiem var atvērties trešā acs, aktivizēties izjūtas, pēkšņi ieraudzīt kaut ko līdz šim neredzētu.» Tie, kas mācēs izlavierēt vai gūt maksimālo labumu no šīm decembra vibrācijām un enerģētikas, nākotnē būs ļoti laimīgi.
Numeroloģe iesaka cilvēkiem šajā decembrī negaidīt kādu pārdabisku komētu, bet gan darīt savas iecienītās lietas un baudīt dzīvi.
 
Miers, miers un miers
«Ja cilvēki būs steidzīgi, nevīžīgi un saspringti, tas var atnest diezgan daudz nepatīkamu pārsteigumu, tostarp arī saistībā ar veselību. Īpaši jāsargās tiem, kuriem ir tendence uz sirds un asinsvadu slimībām. Ļoti pie sirds ņemošiem cilvēkiem vajag drusciņ atslābināties un nomierināties. Vajadzētu censties neņemt daudz lietu pie sirds. Jācenšas decembri pārlaist vieglāk. Nevajadzētu pārdzīvot par lietām, par kurām varbūt nemaz nav jāpārdzīvo.»
Portāls TVNET jau vēstīja par runām saistībā ar pasaules galu decembra 20.datumos. Vienlaikus kristiešu autoritātes uzsver, ka neviens cilvēks nevar zināt, kad tieši pienāks pasaules gals.
 
http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/444025-numerologe_21decembri_bus_arprats