otrdiena, 2012. gada 25. decembris

Ilarions 23.-30.decembris/2012


Viedas Meistars Ilarions
23.-30.decembris/ 2012
 
Un tā nu esam ienākuši jaunajā Zelta laikmetā. Mēs apsveicam jūs ar šo lielo notikumu! Joprojām enerģijas ir ļoti intensīvas un tās tikai turpinās aktivizēt notikumus. Katra dzīvā būtne uz Zemes tiek aktivizēta un pieskaņota augstākām dimensionālām frekvencēm, un šis darbs arī vēl tikai turpināsies līdz jaunajā Gaismā visā pilnībā būs atmodusies katra būtne. Tāds ir jūsu, kuri jau modušies, gan individuālais, gan kolektīvais darbs- turpināt izstarot Gaismu un pēc vajadzības palīdzēt apkārtējiem. Jūsu, kas esat no Gaismas, tagad sevī nesat vēl vairāk svarīgu uzdevumu nekā agrāk. Jūs daudz izteiktāk sākat pārvaldīt savu Gaismu manifestējot redzējumu par labāku Pasauli, jo paši esat kļuvuši daudz stiprāki un spēcīgāki.
 
Jūs esat ienākuši šajā pasaulē, lai būtu ĀRPUS šīs Pasaules. Tā ir iemiesošanās cilvēka formā un tā ir jūsu personīgo transformāciju lielākā forma, un tā jums katram bija un joprojām ir vajadzīga. Ieejot jaunajā gadā, ikviens spers soli arī sava personīgā likteņa attīstībā, kā arī dažādos notikumos jūs turpināsit sanākt kopā grupās, lai tādējādi dotu lielākas pozitīvās pārmaiņas šai Pasaulei. Daudzu cilvēku, kuri darbojas kā Viens, apvienotais spēks, rada brīnumus un tie uz jūsu planētas kļūst aizvien pamanāmāki.
 
Pakāpeniski sajutīsiet, kā no jūsu Būtības aiziet zemāko dimensiju enerģiju smagums un sajutīsiet sevi laimīgus un priekpilnus pat visikdienišķākajās situācijās. Praktizējot pilnīgu fokusēšanos ar visām savām sajūtām uz savu augstāko es, jūs sāksiet atklāt agrāk neredzētu pasauli, kas visu laiku bijusi ap jums. Daži jau tagad apkārtējā pasaulē saskata tīrākas un spilgtākas krāsas. Saule spīd baltāk un spožāk. Vērojiet apkārtējo pasauli arī ikdienas rutīnā. Praktizējot, modiniet savas jaunās sajūtas.
 
Pagājušā gada apvienotais Gaismas darbs spējis nodrošināt visiem uz šīs planētas droši turpināt ceļu tālāk jaunajā galaktiskajā ciklā, kas jūsu planētai un visiem tās iedzīvotājiem tagad uzaust pie jaunā horizonta. Jūsu darbs bija un joprojām ir ļoti vajadzīgs, jums jābūt iezemētiem Zemē, lai spētu darboties kā daudz smalkāku enerģiju, kas tagad plūst jūsu atmosfērā, pārvadītāji. Šis darbs kļūst daudz vieglāks un veidojas par dabisku dzīvesveidu, jo samazinās polaritāšu enerģijas un dzīve kopumā uz Zemes kļūst viegluma un gaišuma piepildīta.
 
Tā kā vecā paradigma turpina sabrukt un vecie darbošanās (arī biznesa) veidi uz šīs planētas vairs nedarbojas, jo tos neatbalsta jaunās enerģijas, tad Zemes cilvēkos parādīsies jaunas harmonijas, miera un sadarbības izpausmes un tādējādi uz šīs planētas notiks lielas un vajadzīgas pārmaiņas visās dzīves jomās. Bet tagad mēs iesakām atpūsties un atbrīvoties, pabūt ar saviem mīļajiem un izbaudīt augšupceļošās enerģijas. Svinot un priecājoties par dzīvi, smejieties un izbaudiet kopā būšanu ar saviem mīļajiem! Mēs visu laiku esam ar jums.

 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante