pirmdiena, 2014. gada 3. novembris

Mīlestības ieskauti ik brīdi

Mīlestības ieskauti ik brīdi
01.11.2014 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …



Ieelpojiet … Nākamreiz, kad jums būs tāda izdevība, paraugieties uz plašajām Debesīm virs savas galvas, un atgādiniet sev, ka jūs esat Mīlestības ieskauti. Savās gaitās jūs ejat pa Zemi, kura jūs Mīl. Debesis jūs apņem, un sargā jūsu skaisto planētu, viņas sniedz jums skābekli elpošanai, noskalo putekļus, un sasilda jūs.

Ieklausieties … Visapkārt ir tik daudz mierinošu skaņu. Ieelpojiet tās dziļi … Paskatieties, ja jums ir tāda izdevība, kā dzīvnieki atšķir dažādas smaržas dabā, kad nākamreiz dosieties ārā. Pieskarieties kaut kam apzināti, un patiešām sajūtiet, kā šī klātbūtne sadarbojas ar jums. Sajūtiet kafijas krūzītes vai tējas tasītes smalkumu. Ieelpojiet aromātu. Izbaudiet to rāmi un nesteidzīgi.

Pasaule ir pilna Mīlestības, dārgie. Viss, ko pamanāt sev apkārt – skaņas, smaržas, virsmu struktūras – viss šeit ir, lai jūs iepriecinātu. Jūs dzīvojat sajūtu paradīzē uz jūsu planētas Zeme. Un jā, neraugoties uz to, ka šeit tāpat ir arī daudz nepatīkamu lietu, uz ko fokusēties, un dažkārt tās ir pat ļoti sāpīgas lietas – mēs gribam maigi jums atgādināt, ka šeit ir tik ļoti daudz skaistuma, tik ļoti daudz smalkuma, tik ļoti daudz prieka un labsajūtas, ko jūs varat rast savās mājās uz Zemes.

Jums var būt daudz ārkārtīgi nopietnu problēmu jūsu dzīvē, rūpējoties par saviem vecākiem, gādājot par bērniem, satraucoties par rēķiniem un nodevībām, un vēl, un vēl, taču par spīti visām šīm problēmām – jūs varat izbrīvēt sev arī dažus prieka brīžus. Jūs varat sev teikt: ”Labi, te nu es esmu, sāpīgā un sarežģītā dzīves situācijā, taču es tik un tā esmu Mīlēts. Radītājs mani Mīl tik ļoti, ka ir dāvājis man visu šo pasauli, pilnu ar vienkāršiem priekiem. Es labāk priecāšos par to, kas man ir dots.” Kad jums sāk dedzināt kuņģī, mani dārgie, jūs varat iedzert piparmētru tēju, vai ko citu nomierinošu. Kad jums ir problēma dzīvē – ļaujiet sev piepildīt savu Dvēseli ar lietām, kuras maigi jūs mierinātu.

Aptveriet Mīlestību, kura jums ir pieejama. Saskatiet to. Ievērojiet to, un atļaujiet sev priecāties par to. Ļaujiet Saules siltumam pieskarties jūsu vaigam, un sajūtiet šo maigo skūpstu. Ļaujiet putnu dziesmām ieskanēties jūsu Sirdī. Pieskarieties zālei vai koka stumbram, vai pat savai tējas glāzei, un būsiet pārsteigti par pieskāriena absolūto burvību.

Vienalga, lai arī kādas problēmas un mācības jums būtu jāsastop – Mīlestība ir šeit pie jums, daudz un dažādās formās, gaidot uz jums, lai jūs viņu saņemat.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5528991