pirmdiena, 2014. gada 17. novembris

Ārpus komforta zonas

Ārpus komforta zonas
15.11.2014 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com/2014/11/beyond-comfort-zone.html
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …



Mēs protams gribam, lai jūsu ceļojums ir laimīgs un komfortabls šeit uz Zemes, taču tagad ir laiks, kad jums ārkārtīgi noderīgi būtu – iziet no zonas, ko jūs paši savā prātā uzskatāt par komfortablu un ”drošu”. Tagad ir laiks, lai lietas, kuras jūs bijāt izjutuši kā pareizas, kas jums izklausījās pareizas un izskatījās pareizas, lai visas šīs lietas liktu jums PARAUDZĪTIES UZ SEVI nedaudz savādāk, IESAISTĪTIES dejā ar dzīvi nedaudz savādāk, vai arī ATVĒRTIES jaunai perspektīvai.

Ir tāds teiciens jums šeit uz Zemes, ”Ja jūs darāt tikai to, ko vienmēr esat darījuši – jūs varat saņemt tikai to, ko vienmēr esat saņēmuši.” Jūs visi esat daudz spējīgāki, daudz gudrāki, daudz atjautīgāki, daudz skaistāki un daudz Mīlošāki, nekā jūs varat iedomāties. Jums ir Spēks, Dieva Sirdī dzimušais. Jums ir Gaisma, pašas Mīlestības radītā. Jums ir pieejama visa Visuma informācijai – ja ne gluži tiešā veidā – nu tad (un te nu mums jāsmejas) … tagadējos laikos … caur jūsu internetu!

Ļaujiet sev SAPŅOT par dzīvi ĀRPUS tā, kas jums šķiet sasniedzams. Ļaujiet sev IZMĒĢINĀT lietas, par kurām neesat droši, ka spēsiet tās paveikt. ESIET KĀ mazi BĒRNI – un jūs nonāksiet Debesu valstībā šeit uz Zemes, jo Bērns vienmēr dzīvo tikai šim brīdim vien, ar sajūsmu dejodams, un galīgi neraizēdamies par to – vai šis ceļš, ko viņš uzsācis, izrādīsies ”taisns vai līkumots”.

Mēs gribētu pamudināt jūs iedomāties vienu lietu, ko jūs vēlētos, bet kas jums nešķiet ērti izdarāma. Tā varētu būt iziešana tikai Sev vien domātās vakariņās. Tā varētu būt došanās ceļojumā, kuru jums bail uzsākt. Tā varētu būtu uzstāšanās cilvēku priekšā. Tā varētu būt mēģināšana pagatavot kādam kaut ko garšīgu, vai arī praktisku nodarbību apmeklēšana, kur jūs nezinat, vai jums uz to vispār ir kāds talants. Atļaujiet sev tuvākajā laikā spert kaut vai kādu nelielu solīti ārpus jūsu komforta zonas … lai to darīdami jūs atklātu priekš sevis, ka jūs esat iekšēji daudz bagātāki, nekā varējāt to jebkad iedomāties.

Esiet Svētīti!
Mēs Mīlam jūs tik ļoti …
… Eņģeļi


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5547150