trešdiena, 2014. gada 19. novembris

no 19.novembra līdz 23.novembrim

 

 
Ir aizvadītas jaukas svētku dienas. Laikam jau ļoti daudzi izjuta patriotisma jūtas pret mūsu zemi Latviju. Jo nav nekur tik labi kā mājās. Tikai esot svešumā un izbaudot tur visus „labumus”, spējam novērtēt Dzimtenes jauko omulību. Es personīgi novēlu savai Latvijai Gudru valdību, mieru un labklājību! Un Saules mūžu! 

19.novembra rīta puse būs vēl diezgan stresaina. Bet Mēnesis atrodoties enerģiju līdzsvarojošā Svaru zīmē, var veicināt iecietību un toleranci pret citiem. Vakarpusē Mēnesim labs aspekts ar vēlīgo un gudro Jupiteru. Aspekts veicina harmoniju un jūtu plašumu.

20.novembrī no rīta Mēness ieiet ne visai omulīgā zīmē – Skorpions. Tuvākajās dienās tiks akcentēts jūtu dziļums. Emocijas svārstīsies no pacilātības līdz pat negantām dusmām.  Aktualizējas seksuālā un arī greizsirdības enerģijas. Mīlas jūtas būs nestabilas. Tāpat kaislīgu pieķeršanos nav ko gaidīt. Debesīs ir saspringtas attiecības starp mīlas planētu Venēru un ilūziju un maldus veicinošo planētu Neptūns. Aspekts ilgs līdz pat 22.novembrim.  Tāpat starp Urānu un Sauli ir izveidojies psiholoģiskais aspekts – kas norāda, ka šodien kaut kas var noiet pavisam greizi. Ar prātu nebūs aptverams, drīzāk jāizprot psiholoģiskā līmenī.

Toties 21.novembris būs īpaši jauka diena. Viena no visjaukākajām pēdējo 2 nedēļu laikā. Prāts un rokas strādā sinhroni. Lieliskas sarunas. Valodiņa sprēgāt sprēgā! Lieliski strādā intuīcija. Klausiet savu sirds balsi. Vēl jo vairāk tāpēc, ka Mēness vēl aizvien atrodas Skorpiona zīmē.

22.novembrī plkst.11:38 Saule ieiet optimistu zīmē – Strēlnieks -  ap sirsniņu top gaišāk, saulaināk, vēl jo vairāk tāpēc, ka Strēlnieku pārvaldnieks, planēta Jupiters atrodas Saules zīmē Lauva. To varētu tulkot kā Saules un Jupitera savienojumu debesīs. Ļoti labvēlīga enerģētiskā situācija. Tiesa gan, Jupiters dosies atpakaļgaitā no 8.decembra. Tad gan optimisms nedaudz pieplaks, jo vajadzēs pārskatīt esošos plānus un projektus. Cilvēki centīsies piedalīties dažādos pasākumos un mītiņos kur aktualizēsies taisnīguma un godīguma princips sabiedriskajos procesos. Tiesa gan daudziem trūks pacietības iedziļināties sīkumos, rezultātā atkal iebrauks ”auzās”.


            Plkst.14:32 jaunMēness Strēlnieka zīmē – kad var uzsākt jaunus projektus. Nākt klajā ar jaunām idejām un sekmīgi prezentēt sevi un savus nākotnes projektus. Bet vakarpusē Mēnesim disharmonisks aspekts ar ilūziju un maldu planētu Neptūns, bet tas ir ātri pārejošs aspekts, kurš var veicināt gremošanas orgānu darbības traucējumus. Uzmanīgi jāapietas ar šķidrumiem, t.sk., arī ar alkoholu.
            23.novembrī Mēnesim būs savienojums ar harmonijas planētu Venēru – tātad svētdiena būs jauka un omulīga. Tomēr nedaudz traucēs Merkura un Jupitera savstarpējā rīvēšanās. Iespējami šķēršļi ceļojuma laikā. Vārdi var nesaskanēt ar darbiem un otrādi. Varbūt kāds pārāk aktīvi pacentīsies uzspiest savu viedokli.


https://www.draugiem.lv/#/uranija/news/?p=12628551