pirmdiena, 2014. gada 10. novembris

Ilarions 9.-16.novembris

Viedas Meistars Ilarions



9.-16.novembris/2014



Mīļie!
Pagājušajā nedēļā saņēmāt ievērojamas enerģiju lejupielādes un patlaban tās sāk asimilēties jūsu darbības sistēmās. Jo augstākas enerģijas, jo noris lielāka un dziļāka attīrīšanās, paceļot augšup atmiņas un pagātnes notikumus, kas vairāk gan rosina uz rīcību nekā dompilnu atbildi. Kad tā notiek, tad saprotiet, ka tā ir integrācijas un asimilācijas procesa daļa, kas jāveic jūsu ķermenim, un piedodiet paši sev aizkaitināmību un pacietības trūkumu saskarsmē ar citiem. Jūs visu darāt pareizi, nešaustiet sevi par pacietības trūkumu, kad pamanāt veco domāšanas un atbildes veidu, kas bieži vien ir automātiska reakcija. Jūs zināt, ka ir citi un daudz labāki atbildes veidi un situācijas redzējums, bet pirmā reakcija dažkārt joprojām atnāk vecajā izpildījumā. Tāpēc vērojiet sevi, lai nākamajā reizē varētu apzināti atbildēt citādāk.


Aktivizējoties katrai DNS ķēdei, tiek pacelta uzkrātā bagāža, kas šajā dzīvē nonākusi gan no iepriekšējām dzīvēm, gan arī no senču līnijām. Katrs sastaptais cilvēks jūsu dzīvē ienācis tāpēc, lai palīdzētu un dziedinātu visu to, kas ir jāapzina un jālīdzsvaro. Patlaban tieši tas notiek jūsu ikdienas dzīvēs. Rīt būs jauna diena un tā nesīs jaunu un svaigu sākumu. Rīt viss ritēs labāk nekā šodien. Jūs atrodaties uz ceļa pa kuru citi vēl nav gājuši- agrāk atdzimšanas, pārdzimšanas process fiziskajā ķermenī netika sasniegts. Pieņemiet katru dienu tādu, kāda tā nāk un centieties pēc iespējas ātrāk atjaunot līdzsvaru. Tā arī ir vislielākā meistarība, apgūt sevis mācību un atbrīvoties no cilvēka personalitātes egoistiskā redzējuma un uztveres, un darboties no augstākā redzējuma.


Ik dienas pierakstiet prātā ienākušās brīnišķās atziņas, sajūtas un to, kas notiek ar jūsu fizisko ķermeni. Patlaban notiek daudzas pārmaiņas, un ja tās apziniet un pierakstiet, tad paši sev palīdziet palikt uz ceļa un saglabāt tālāko redzējumu. Katras dienas pašā viducī piesauciet savus pavadoņus un eņģeļus, tie jums palīdzēs. Kad atrodaties pārmaiņu un transformāciju viļņos, tad visnoderīgāk būtu lūgt par vieglāku un pozitīvāku spēcinošo enerģiju. Ap jums esošie eņģeļu pavadoņi nenosoda nevienu jūsu dusmu izvirdumu, tie apņem jūs mīlošās un dziedinošās enerģijās. Atcerieties sūtīt līdzjūtību, pateicību un mīlestību tam cilvēkam, kurš jūsos izraisīja agrāko (veco) reakciju un sajūtiet savas iekšējās telpas spēcinājumu un palīdzību.


Kad atkal spējat, tad dodieties tālāk un atjaunojiet nodomus būt par gaismas staru, par mīlestības devēju un dziedinātāju citiem, un atkal uzsāciet savu ceļu. Soli pa solim- tā jūs ejat šo ceļu uz augstākām dimensijām. Prātam ir celtnieka daba, tāpēc dariet visu, lai veicinātu domas, kas rada fokusu uz to, ko vēlaties radīt un pieredzēt. Kad jūsu ģimenes locekļi kļūst par lieciniekiem  jūsu ātrsirdīgās uzvedības momentos, tie apjūk un samulst, cenšoties izvairīties jūs uzbudināt vai satraukt. Jūsu nervu sistēma apgūst pamatīgas enerģiju padeves un dariet visu iespējamo, kas ļautu atpūsties šajā procesā- tas palīdzēs. Šo enerģiju saņemšana līdzinās pieslēgšanai pie augstākas strāvas līdz brīdim, kad fiziskais ķermenis to integrē un asimilē, tāpēc esiet pret sevi pēc iespējas laipni un izprotoši. Tie apkārtējie, kuri nesaprot, kas tagad notiek ar jums, to sapratīs vēlāk.


Katru dienu pavadiet laiku klusā apcerē, rāmumā un meditācijā. Tas palīdz savienoties ar augstākajiem aspektiem un dzīves augstāko redzējumu, ko vēlaties sev un visiem, kurus mīlat, un protams, visiem uz planētas. Pat 10 minūtes dienā, kas savieno ar šo nodomu, radīs ievērojamas izmaiņas. Runājiet ar mums, jūsu pavadoņiem, un dariet mums zināmu- kā jūtaties, kam ejat cauri un lūdziet palīdzību. Šie laiki patlaban veido nākotni visiem citiem cilvēkiem, kuri seko, tāpēc mēs alkstam atbalstīt jūs kā vien varam.



Līdz nākamajai nedēļai…


ES ESMU Ilarions


©2009-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety, no fees are charged for this information and nothing has been changed, or altered in any way and the Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante