otrdiena, 2014. gada 11. novembris

no 10.novembra līdz 16.novembrim


Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne

Šonedēļ pasaulē var notikt krasas izmaiņas gan politiskajā vidē gan arī ekonomikā. Ir vairāki planētu konfigurāciju aspekti, kuru enerģētiskā mijiedarbība stipri iespaidos dzīves vidi te uz Zemes.

Daudzi jau droši vien ir lasījuši, ka tuvākajā laikā nav ieteicami vērienīgi biznesa projekti, kā arī darījumi ar lielām naudas summām. Bet kāds, kuram individuālajā dzimšanas horoskopā ir norāde, ka var laimēt iespaidīgas naudas summa, tieši šonedēļ var droši riskēt ar mazumiņu iegūt ļoti iespaidīgu vinnestu.
Vispār godīgi sakot pulvera muca ir gatava uzsprāgšanai, tikai jāpieliek uguni laika deglim, kas to izdarīs?

Ļoti ceru, ka veselais saprāts vēl eksistē daža laba politiķa vai citu ietekmīgu līderu galvās. Bet revolucionāri un ekstrēmi noskaņotajiem indivīdiem tāpat likumi nav rakstīti.

Tātad ir sagaidāms kaut kas, kas lien laukā no „jebkādiem rāmjiem”….. varbūt tā būs kāda kataklizma, katastrofa, zemestrīce vai kas cits?!


Visādā ziņā enerģijas savstarpēji ir vareni saspriegojušās un viņām jārod izeja…. Plīsīs tur, kur ir jau ļoti plāns. Dod Dievs, kaut mūsu mīļajā Latvijā būtu miers un harmonija. Bet Mēness atrašanās Vēža zīmē šajos svētkos vairos mūsos patriotiskās jūtas. Jo grozies kā gribi, bet savs kaktiņš tomēr ir vistuvākais.


Un tātad:
Jau no 10.novembra līdz pat 19.novembrim ir jābūt maksimāli piesardzīgiem.  It īpaši 11.novembrī visas dienas garumā var notikt ne viens vien krass notikumu saspīlējuma moments. Visādā ziņā emocijas būs ļoti sarežģīti savaldīt.

Arī ģimenē var notikt ne viens vien skandalozs attiecību skaidrošanās modelis. Var sanāk diezgan dramatiska cīņa par vietu zem saules.


Dzīvības briesmas var draudēt diezgan lielam cilvēku skaitam. Tāpēc nebūtu ieteicami ne pārlidojumi, ne tāli ceļojumi ar vilcienu vai kādu citu transporta līdzekli. Šo laiku līdz pat 19.novembrim vajadzētu pavadīt pēc iespējas mierīgāk, neiesaistoties nekādos ekscesos. 

13.novembrī būs precīzs Saturna un Venēras savienojums – kas piedod ļoti nopietni attieksmi pret visu kas saistās ar baudām, mīlestību un pieķeršanos.
Tomēr +/- 5 dienās – sastaptie šķēršļi vai zaudējumi, iespējams, ka ļoti pozitīvi ietekmēs procesus nākotnē.

Šis aspekts šķir neperspektīvas attiecības. Iespējams, ka kāds pat tiks ierauts apstākļos kad jārisina svešas problēmas.

Šis aspekts palīdz tiem, kas grib godīgi un ar pilnu atbildību aktīvi iekļauties sabiedriskajos procesos. Šis aspekts palīdz tiem, kas grib godīgi un ar pilnu atbildību aktīvi iekļauties sabiedriskajos procesos.


Tāpat šis aspekts stiprinās īstas un patiesas jūtas, tāpēc nepārdzīvojiet, ja šajās dienās būs skumīgāk vai kads sāpīgs šķiršanās process, tas viss nāks tikai par labu. Nākotne sola daudz ko labāku! Ticiet un viss piepildīsies!!!

15.novembrī pasākumu kalendārā redzēju, ka būs ļoti daudz dažādu ar mūziku saistītu pasākumu – tas ir viens no vislabākajiem veidiem, kā nomierināt satrauktos prātus un savaldīt bangojošās emocijas. Mūzika palīdzēs iedvesmoties, sakārtot „dvēseles plauktiņos” neskaidrās un sirdij vēl neizprotamās skumjas, bēdas.

Kaut cik mierīgāka solās būt 16.novembra diena.

Lai sokas visiem labajos darbiņos! Es mīlu Tevi mana Latvija!