trešdiena, 2014. gada 26. novembris

Datumi un darba cilki- 28.novembris




5.dimensija

Datumi un darba cilki- 28.novembris

28 novembris- visaptverošā atmiņas aktivizēšanās diena. Šī diena mūsos atklās savas neparastās kvalitātes, enerģijas, no kurām daudzi ir atradinājušies, aizmirsuši. Atmiņa aktivizēs atmiņas par pazaudētām, aizmirstām zināšanām par sevi kā Dievišķu Būtni. Katram fiziskajā līmenī šīs zināšanas parādīsies savā laikā.

Šobrīd visur notiek daudzu lietu pārapzināšana un daudzu jautājumu attīrīšana, kurus Būtnes uzskatīja vai saprata līdz šim pa savam, bet atšķīrās no realitātes. Darbības šajos virzienos un jautājumos turpinās un pieņem to nepieciešamo masu, kura nepieciešama automātiskai procesu pārapzināšanai lielai daļai Zemes iedzīvotāju, kas šīs izmaiņas vēlas. Pārējie- Tie, kas cīnās pret un dara pret, tiek atlaisti tajos ūdeņos un plānos, kur bez kaitējuma citiem, varēs sev un ar citiem sev līdzīgiem, varēs darīt visu, kas viņiem patīk un varēs iziet visu sastrādāto uz sevis. Pēc pārapzināšanas un pilnīgas sastrādātā izlabošanas, viņi varēs pievienoties tiem, kas izvēlējās dzīvot Mīlestībā, Labestībā, Laimē, Priekā, Tīrībā un turpinās ceļu, kas ir saskaņā ar visu un visiem.

Tie, kas ir noskaņojušies iziet no ļaunuma, kaitnieciskuma, agresijas un līdzīgu enerģiju ietekmes, palaidiet uz pārstrādi un izlabošanu dzīves, kur paši radījāt sev un citiem tādas dzīves, dusmojāties, besījāties, zaudējot lielu daudzumu enerģijas, kad kāds vēlējās iziet no jūsu ietekmes zonas. Atriebāties par to, ka kāds apzinoties par tādas rīcības un ceļa nepareizību, izgāja no šīm spēlēm, likumiem, tādā veidā sagraujot norunas ar iesaistītajām Būtnēm, jo izmantoja savu Brīvo Gribu. Lūdzam par tādu zemisku uzvedību piedošanu, pārapzinām tajās dzīvēs un situācijās un ar prieku atlaižam apzinājušos jaunajā apzinātajā, dzīvespriecīgajā ceļā, vispusīgai sadarbībai par labu visām pasaulēm un būtnēm. Paši apzināmies to, ka tiksim atbrīvoti no šīs verdzības un atkarības no spēlēm, kurās kādreiz paši sevi iesprostojām. Visu šo palaižam pa saviem bērniem, vīriem, sievām, dzimtām un tiem, kuriem drīkst pēc mūsu lūguma.

Izejam no spēļu ietekmes zonas, kas mums ir dažādos Būtības līmeņos, no konfliktu, kara, pretdarbību un cīņu zonas, ejot uz savstarpēju izpratni, vienošanos, abpusēju mīlestību un cieņu, atklājot visu labāko, kas ir katrā no mums.

 Ko vēl būtu vēlams līdz šai dienai izdarīt, lai procesi ietu vienmērīgi, bez raustīšanās, saraustīti un bez vardarbības?

Jāpalaiž uz pārstrādi dzīves, kur ir bijusi vardarbība, kur vardarbīgi sevi piespiedāt uz kādām darbībām, pat ja pirmajā brīdī tas šķita, ka nesīs labumu. Novākt visu veidu vardarbību un dot iziet cilvēkiem to, ko viņi gribēja iziet. Atbrīvot viņus pilnā mērā visur, kur mēs tos atturējām no kritiena vai turam vēl joprojām un to pašu izdarīt ar mums pašiem, kur mums tas nāks par labu. Atlaidiet bailes, ka viņi nokritīs un viņiem būs sāpīgi un pārveidojiet par Ticību viņu gaišajām pusēm. Viņiem jūtīgums lielā mērā ir atslēgts, tāpēc viņi pagaidām vāji jūt sāpes, ko nodara sev un citiem. Agrāk vai vēlāk jūtīgums aktivizēsies un tad tiešām būs ļoti sāpīgi, ka viņi ir darījuši sāpes citiem. Bet mēs ar savu turēšanu, vilkšanu garumā un bailēm, vēl vairāk apgrūtinām situāciju. Tāpēc atlaidiet tos, ko vardarbīgi atturat no kritiena, jo ātrāk viņi nonāks tur, kur vēlas, jo ātrāk sāksies izmaiņas.

Šīs būtnes nomierināsies tikai tad, kad dabūs savu, citādi rautin rausies tur, kur viņuprāt viņiem ir labāk un pa ceļam plēst, lauzt un bojāt visu labāko, ko mēs darām. Lai iepazīst savu labāko, viņiem ir uz to tiesības. Mēs pa to laiku mierīgi darīsim to, kas mums ir svarīgi un vajadzīgi.

Novēlam ar vieglumu atlaist tos, kurus jūs mīlat un ar spēku noturat savā tuvumā, pasargājot no tām situācijām, kuras viņiem reāli nāks par labu. Ļaujiet viņiem iepazīt jūsu Patieso Mīlestību bez vardarbības un bailēm. Izrādiet viedumu visur, kur tā pat reiz ir maz, atveriet visas tās durvis, kuras jūs aiz bailēm turat aizslēgtas. Ielaidiet sevī to, kas jau sen gaida savu patieso izpausmi. Lai jūsu un mūsu kopīgā dzīve tiek piepildīta ar visām varavīksnes krāsām, visāda veida pozitīvām izpausmēm un ar mieru, Mīlestību izplatās pa visiem mūsu Būtību un pasauļu stūrīšiem.

Mīlestību, Sajūsmu, savstarpēju Sapratni, Saskaņotību un Kopradīšanu!

Usladushka. Tulkojums- Gunta S. no usladushka.com
https://www.facebook.com/