otrdiena, 2014. gada 11. novembris

Vislielākais panākums dzīvē - Eņģeļi caur Ann Albers

Vislielākais panākums dzīvē …
08.11.2014 Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

Jūsu iekšienē, dārgie, visa Visuma caurstrāvojoša Mīlestība pastāv, gaidot, lai tiktu izpausta. Jūsu dzīve šeit uz Zemes, ir nemitīga izvēļu sērija, attiecībā uz to, KĀ jūs šo Mīlestību paužat un izrādat. Un pats svarīgākais, atskatoties uz visu savu nodzīvoto dzīvi, ir nevis tas ko jūs esat sasnieguši, nevis tas ko jūs esat saražojusi, nevis tas cik naudas jūs esat ieguvuši, pat ne tas cik labi jūs izskatāties, bet tikai tas, ka Jūs Esat MĪLĒJUŠI.
Tātad, ja jums nabadzībā ir nācies vadīt visu savu mūžu, taču ar Mīlestību un Godāšanu jūs esat izturējušies tanī pret katru – mēs varam teikt, ka jūs šinī dzīvē esat guvuši neticamus panākumus. Ja jūs būtu uzcēlis monumentu, kļuvis slavens, taču dzīvojis BEZ Mīlestības – mēs tikai varētu jums izteikt visdziļāko līdzjūtību, jo jūs beigu beigās saprastu, ka jūsu dzīve nav bijusi tāda, par kādu jūs tikāt sapņojuši pirms savas nonākšanas šeit, uz Zemes.
Tas, kas padara lietas jūsu dzīvē par patiesi vērtīgām – tā ir Mīlestība, ar kādu jūs šīs lietas darāt, jo tā ir jūsu Dvēseles galvenā rūpe. Tātad, ja jums jāmazgā trauki – mazgājiet tos ar Mīlestību, veltījiet laiku, lai sajustu ziepju aromātu un ūdeni, skalojamies gar jūsu brīnumainajām rokām. Ja jums jāsaloka izgludinātās drēbes – salokiet tās ar Mīlestību. Ja jums jāiet uz darbu, lai nopelnītu sev iztiku – dariet to ar Mīlestību un ar pateicību, ka jums šis darbs ir. Bet ja tas nav tas, kas ļautu jūsu Dvēselei starot – Mīlošā veidā lūdzieties par izmaiņām savā dzīvē. Arī tad, dārgie, jūs sevī atradīsiet Mīlestību, ko izpaust uz āru.
Pat pašās visvienkāršākajās lietās jūs varat ielikt lielu devu savas atzinības un Mīlestības. Pat pašās vissarežģītākajās un grūtākajās situācijās jūs varat pietiekami Sevi Mīlēt, lai sauktu pēc Dieva un Eņģeļu palīdzības un atbalsta. Jūs varat Sevi Mīlēt pat tad, kad esat bēdīgs, dusmīgs, baiļu mākts, un viss krāsojas pavisam tumšās krāsās. Izvēle Mīlēt – transformē jūsu dzīvi katrreiz, soli pa solim. Un tas, dārgie, ir pats vislielākais panākums, ko jūsu Dvēsele var gūt šeit, uz jūsu planētas Zeme.

Esiet Svētīti!
Mēs Mīlam jūs tik ļoti …
Ikvienam no jums ir neiedomājami panākumi mūsu acīs!
– Eņģeļi