pirmdiena, 2014. gada 3. novembris

Jūs To Varat

Jūs To Varat !!!
25.10.2014 … publicējusi Ann Albers
http://journal.visionsofheaven.com/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …




Cilvēki man raksta un jautā par Ebola vīrusu un tamlīdzīgām lietām … Eņģeļu atbilde vienmēr ir tā pati. Vienmēr ir bijušas epidēmijas, taču visbīstamākais vīruss uz šīs planētas ir bailes. Bailes padara ķermeni skābāku, liekot virsnierēm pastiprināti izstrādāt kortizolu, izsaucot karošanu un bēgšanu kā atbildes reakciju, savelkot muskuļus, kavējot cirkulāciju, un liedzot ķermenim pienācīgi attīrīties. Bailes nobloķē Mīlestības plūsmu. Bailes tiešām ir, kā mēdz teikt, ’ļaunuma sakne’. Tātad, ko mēs darām, kad bailes iezogas mūsu sirdī? Gluži cilvēciski mēs baidāmies.

Bija laiks manā dzīvē ap 2009. gadu, kad totālas, ne ar ko nepamatotas bailes bija sākušas mani pārņemt. Es zināju, ka tās ir iluzoras, taču es tās izjutu gluži fiziski, it kā tās būtu pavisam reālas. Mans ķermenis uztvēra to, it kā kāds lauztos manās durvīs, un gribētu mani nogalināt. Es esmu garīga būtne. Es labi to apzinājos. Taču es nespēju sevī atrast neko, kas varētu dot man kādu atelpu. Parasti es apsēdos, elpoju dziļi, un saucu Erceņģeli Mihaēlu, lai tas sakārto manu enerģiju – un pēc dažām minūtēm jutos jau daudz labāk. Taču šoreiz manām bailēm tas nelīdzēja. Es biju šokā. Es satraucos arvien vairāk. Es jutos kā prātu zaudējusi.

Eņģeļi mani nosūtīja pie iepriekšējo dzīvju regresijas metodes speciālista Robina Millera, pie mūziķa, kura debešķīgā mūzika skanēja fonā manos semināros, manos diskos, bet daudz vēlāk arī manās TV pārraidēs. Toreiz es viņu tik labi nepazinu, taču es izmantoju šo ieteikumu, sarunāju tikšanos, aizbraucu uz Sedonu, un izmainīju savu dzīvi. Divās stundās, dziļā hipnozē atrazdamās, es redzēju notikumus savās iepriekšējās dzīvēs, kuri, iespējams, bija izraisījuši tik milzīgas bailes. Tikt nonāvētai … būt ieslodzītai … un vēl un vēl … tas bija atstājis smagas pēdas manā Dvēselē. Dvēsele līdzinās ūdens traukam. Katras dzīves laikā, piedzīvojot dažādas pieredzes, ūdens izlejas no šī trauka, bet, aizejot no šejienes, tiek savākts. Kad mēs atkal atgriežamies uz Zemes, mūsu prāts var nezināt neko par iepriekšējo dzīvju pieredzi, taču mūsos tik un tā viņa atrodas, un tas var izsaukt reizēm pat ļoti neprātīgas bailes. Īsi sakot, šis regresijas seanss izārstēja manas bailes.

Ne jau tikai šādas ”lielas” bailes var sagrābt mūs, bet arī ”pavisam ikdienišķas” bailes mums var būt, kuras ir tik pierastas, ka mēs gandrīz nepamanām tās – bailes nokavēt darbu, bailes pateikt ko aplamu, bailes par rēķinu nomaksāšanu, … jūs varētu nosaukt vēl citas. Katru reizi, kad mēs sastopam kādu no šīm bailēm, mēs varam piefiksēt tās, apņemt ar savu Mīlestību, un vairumā gadījumu, izšķīdināt šīs bailes. Mēs varam teikt: ”Es jūs redzu, taču jūs neesat reālas.” Mēs varam dziļi elpot, ievelkot elpu – ieelpot Mīlestību, bet izelpojot – atbrīvoties no savām bailēm un sastinguma. Mēs varam palūgt Eņģeļiem nomierināt mūs, kad to darām.

Baidīties ir ļoti cilvēciski, taču zem tā visa ir patiesība, ka mēs esam Mūžīgi. Mēs esam nemirstīgi savā Dvēselē. Mēs esam Visuma RADĪTĀJA Gādības un Mīlestības apņemti, un tie ir tikai mūsu pašu kļūdainie uzskati – apzināti, bet biežāk gan daudz dziļāk paslēpti un neapzināti – kas liek mums ticēt savām bailēm. Šonedēļ izceliet kādu no savām bailēm, vienalga, lielu vai mazu, un elpojiet dziļi. Palūdziet, lai Eņģeļi palīdz jums atbrīvoties no šo baiļu valgiem. Jūsu garīgā ”imūnsistēma” ir – MĪLESTĪBA, un jebkurš Mīlestības akts – vienalga, liels vai mazs, uz sevi vai uz citiem vērsts – turēs baiļu vīrusu un citus vīrusus tālu prom no jūsu sistēmas.

Lai svētīga un laimīga jums šī nedēļa!

Mīlu jūs visus!

Anna   



** piebilde no Annas …**

Ja vēlaties saņemt kādu palīdzību no Eņģeļiem,

jūs varat noskatīties šo video …

Ieklausieties mūzikā …

Izjūtiet vārdus …

Un ziniet, ka Esat Mīlēti !!!

Man nav ne jausmas, kā viņi to panāk …

tas ilgst tikai 4:44 minūtes,

bet tur ir kaut kāda laba un mierinoša enerģija,

kas nāk caur šo klipu …

https://www.youtube.com/watch?v=aL79gx3q5TI



Vai esat kādreiz vēlējušies …

Draugu, kurš nekad jūs nepamestu …

Kurš smalkjūtīgi pavadītu jūs …

Un Mīlētu jūs neizmērojami …

Bez nosacījumiem …

Vai esat gatavi viņu pieņemt?

Jūsu Eņģeļi gaida uz jums !!!

Jūs To Varat!

Kādēļ gan ne?

Ikdienas problēmām

var būt Debesu risinājumi:

praktiski,

šīszemes situāciju skaidrojoši,

viegli realizējami,

ar krietnu humora devu pildīti,

un visu jūsu dzīvi transformējoši!

”Es sāku jau tagad dzīvi dzīvot pa jaunam!”

”Es saņemu dziedināšanu caur to, ko vēroju.”

”Ak Dievs !!! Tas ir tik brīnišķīgi!”

Vai Esat Gatavi ???

Mācieties dzīvot partnerībā ar saviem Debesu Palīgiem!

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­_____________________________

P.S. no Doreen Virtue ”Eņģeļu Numeroloģijas”:

Ciparu 444 virknējums –

Eņģeļi ieskauj jūs tagad, apliecinot jums savu Mīlestību un Palīdzību. Neraizējieties, jo Eņģeļu palīdzība ir tepat jums līdzās.