otrdiena, 2014. gada 11. novembris

Akaši Hronikas par 2014.gada novembri

Akaši Hronikas par 2014.gada novembri
http://kluchimasterstva.ru/noyabr-2014-s…
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Kādu enerģiju un kādus notikumus mēs varam sagaidīt 2014.gada novembrī?

Enerģija šajā mēnesī līdzināsies stipram vējam. Būs sajūta, ka daudzas lietas mainīsies jūsu personīgajā dzīvē un pasaulē ap jums. Kopumā šķitīs, ka šīs pārmaiņas ir lielākas par jums - tāpat kā vējš ir lielāks par vienu atsevišķu cilvēku vai atsevišķu lietu. Jūs ieraudzīsiet un sajutīsiet pārmaiņas visapkārt jums, taču, iespējams, jūs vēl nesapratīsiet, kā uz tām reaģēt un ko jūs īsti vēlaties šajā situācijā.
Šajā mēnesī pacentieties nerīkoties pārsteidzīgi. Tikpat svarīgi ir nepieņemt sasteigtus lēmumus. Tāpat kā vētras laikā – atrodiet klusu vietiņu un palieciet tur kādu brīdi.
Tāpat arī ļoti svarīgi šajā mēnesī ir rūpēties par savu ķermeni: parūpēties par savu ģimeni un mājām. Patiesībā jūs neesiet apdraudēti, taču būs tik daudz pārmaiņu, ka bailes var uzpeldēt virspusē. Dariet visu iespējamo, lai parūpētos par sevi un novirzītu savu uzmanību uz klusiem, mīļuma pilniem brīžīem, kādi mēdz būt jūsu ikdienas dzīvē.
Vai ir kādas konkrētas darbības, kas mums jāveic, lai mēs būtu saskaņoti ar šī mēneša enerģiju?
Ir būtiski, lai vairākums no jums atcerētos par kopējo ainavu. Jūs varat turpināt sekot līdzi ziņām un apspriest ar draugiem un kaimiņiem to, kas notiek pasaulē ap jums.
Iespējams, jums būs sajūta, ka notiekošais ir kaut kas daudz lielāks par jums, un, ja jūs sajutīsieties vientuļš vai izolēts šajā laikā, tad tam var būt ļoti nospiedoša vai pat jūsu veselībai kaitīga ietekme.
No otras puses, ja jūs esat savienoti ar saviem draugiem un ģimeni, tad jūs sajutīsiet dziļu dziedināšanu. Mēģiniet uzturēt atklātu dialogu, uzdodiet vairāk jautājumu un  sakiet cilvēkiem to, ko jūs domājat.
Mēģiniet uzklausīt un izprast visus atšķirīgos viedokļus. Tad jūs spēsiet sajust visu šo pārmaiņu saikni. Jūs varēsiet sajust, ka varat paplašināties un virzīties uz priekšu kopā ar vēju, nevis apjukt un pazust tajā.
Ir ļoti būtiski raudzīties uz to, kas notiek jūsu pasaulē, kas notiek jūsu kopienā. Neturiet acis un muti aizvērtas. Tā vietā meklējiet ceļus/veidus, kā iestāties par to, kas ir pareizi, kā aizstāvēt savu patiesību. Tomēr vienlaikus pārliecinieties, ka uzdodat jautājumus un patiešām uzklausāt dažādos viedokļus. Ir daudz kā tāda, kam jātop izzinātam un daudz kam ir jāmainās, lai saskaņotos ar vēju un turpinātu virzību uz priekšu.
Izvairieties no jebkādām sarunām, kas balstītas uz ideju, ka pastāv tikai viena vienīga patiesība vai tikai viens viedoklis par konkrēto jautājumu. Izvairieties no sarunām, kurās problēma tiek saskatīta tikai melnā vai baltā krāsā.
 Tā vietā starp balto un melno meklējiet pelēko krāsu. Meklējiet to, ko jūs vēl nezināt, un ar mīlestību izziniet un sazemējiet to, kā arī pacentieties atvērt savu sirdi tam, ko jūs vēl nezināt, un paraugieties, ko jūs spēsiet uzzināt šajā mēnesī.
Ko vēl mēs varam sagaidīt 2014.gada novembrī?
Pastāv liela varbūtība, ka novembrī var notikt pasaules mēroga notikumi. Lielākā daļa no šiem notikumiem būs saistīti ar cilvēkiem vai kaitējumu cilvēkiem.
Svarīgi būs nepārdzīvot par to, ko ieraudzīsiet. Tāpat kā vētra, vējš pūš tāpēc, lai sagāztu dažas lietas. Kad viss būs pagājis/beidzies, pienāks laiks savākt atlūzas. Nedomājiet, ka tas, ko jūs ieraudzīsiet šajā mēnesī - tā būs pastāvīgi/visu laiku. Tieši tāpat kā viesuļvētra – tā ir īslaicīga parādība, kuras sekas var tikt novērstas vēlāk.
Saglabājiet cerību, ka daudzas lietas mainīsies, izejot cauri notikumiem, kādus jūs ieraudzīsiet novembrī. Nereaģējiet pārāk emocionāli, tā, it kā jūs būtu iestrēguši šajos notikumos uz visiem laikiem. Pastāv potenciāls gan pozitīviem, gan negatīviem notikumiem šajā mēnesī. Šī mēneša enerģija pastiprina kolektīvo pieredzi, neatkarīgi no tā - vai tā ir pozitīva vai negatīva. Jūs varat pacensties noskaņot jūsu prātu uz pozitīviem notikumiem.
Kad pasaulē notiek kaut kas smags vai graujošs, pacentieties pievērst uzmanību tām vietām, kurās cilvēki palīdz un piedod cits citam, topot brīvi uz dziedināti.
Ja jūs spēsiet novirzīt savu apziņu uz to, tad jūs varēsiet tikt savienoti ar pasauli, vienlaikus nekrītot izmisumā no tā, cik milzīgi lielas lietas notiek visas vienlaicīgi.
Vai ir vēl kaut kas, ko Glabātāji vēlas mums pavēstīt par 2014.gada novembri?
Papildus bonuss šīs enerģētiskās vētras laikā, būs attīrīšanās. Būs sajūta, tā it kā tiktu saņemts svaiga gaisa pieplūdums. Tuvākajos mēnešos  jūs saņemsiet piekļuvi svaigām idejām, jaunām perspektīvām un jaunai enerģijai, lai tas palīdzētu jums risināt nākotnes problēmas.
Šis jums būs ļoti noderīgs laiks, jūs spēsiet attīrīties un mazināt nekārtību savās mājās, savās darbavietās un savos prātos. Pamēģiniet tikt vaļā no veciem ieradumiem, pamēģiniet atbrīvoties no vecām gaidām un pamēģiniet paraudzīties uz vecām situācijām tā, it kā tās priekš jums būtu pilnīgs jaunums.
Nekad vēl nav bijis tik labs laiks priekš jums, lai pacenstos attīrīt savu dzīvi un  citu cilvēku dzīvi. Ļaujiet visiem sākt jaunu dzīvi.
Lai šī viesuļvētras sajūta aiztraucas un uzmundrina jūs, bet nresatriec un nekaitē jums. Tāpat kā reālās fiziskās vētras laikā, ja jūs piesēdīsiet un mazliet atpūtīsieties, tad jūs spēsiet virzīties uz priekšu, pielāgojoties vējam, tādējādi atrodoties drošībā.
Ja jūs tomēr būsiet pārāk saspringti/sastinguši un neelastīgi, tad jūs kritīsiet. Metaforiski tas arī ir atbilstoši šim mēnesim.
Saudzējiet un lolojiet sevi, taču nekļūstiet par traucēkli. Nekļūstiet pārāk trausli vai pārāk aizvainoti. Pacentieties šī mēneša laikā pielāgoties pārmaiņām, turpinot fokusēties uz attīstību un rūpēm par sevi.
Šis mēnesis solās būt saspringts, taču vienlaikus šī spriedze nebūs nedz pozitīva, nedz negatīva. Tas, kā lietas notiks, pilnībā balstīsies uz/būs pilnībā atkarīgs no jūsu attieksmes, no tā, kā jūs pratīsiet tikt galā ar problēmām jūsu dzīvē.
Centieties būt elastīgi un pielāgoties pārmaiņām.
Jūs spēsiet izjust milzīgu prieku, intensīvu atbrīvošanos un intensīvu dziedināšanu šajā mēnesī, ja pieiesiet dzīvei elastīgi, atklāti un gatavi mīlēt un lolot paši sevi un ap jums esošos cilvēkus.