piektdiena, 2014. gada 28. novembris

Ne mirkli bez Mīlestības! - Eņģeļi caur Ann Albers

Ne mirkli bez Mīlestības!
22.11.2014 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …



Nav neviena mirkļa jūsu dzīvē, kad jūs varētu zaudēt savu savienojumu ar Mīlestību. Jūs to nevarat. Tas nav iespējams, jo jūs esat veidoti no tā paša materiāla. Jūs esat Mīlestības iemiesojums, Mīlestībā ieguvis formu, ieguvis savu veidolu, kas ļautu jums brīvi atrasties šeit uz jūsu planētas Zeme. Jūs varat izvēlēties piedzīvot Mīlestību vai nē, tik un tā Viņa vienmēr te ir. Jūs varat izvēlēties saskaņot savas vēlmes ar Mīlestību vai nē, tik un tā Viņa vienmēr te ir.

Visu dziedināšanu, visu risinājumu Avots, miera Avots, ārpus jebkurām saprašanas robežām, ir šeit, gaidot uz jums, lai jūs Viņu atzīstat, lai jūs Viņu piesaucat, visu nedienu un ilūziju dziedināšanai savā dzīvē. Mīlestība nekad nevar jūs pamest.

Un tā, mīļie, kad jūs saskaraties ar grūtībām – pievērsieties Mīlestībai. Pievērsieties pašām vismīlošākajām domām, ko vien spējat iedomāties. Pievērsieties pašai vismīlošākajai rīcībai, attiecībā uz sevi un citiem. Pievērsieties kaut vai visniecīgākajai iespējai novērsties no negatīvisma, lai aptvertu to pozitīvo, ko esat sevī uzkrājis.

Ik brīdi jums ir pieejams neiedomājami liels spēks, lai transformētu savu dzīvi. Kādēļ gaidīt? Sāciet jau tagad. Izvēlieties Mīlestību. Mīlestība gaida uz jums, kad jūs pieņemsiet Viņas apskāvienus, lai Viņa varētu nest jūs tālāk savā labestības straumē.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5556103