pirmdiena, 2014. gada 10. novembris

DZIEDAM 11.11.

Laba dieniņa, Mīļie!

Pavisam tuvu 11.11., kad tiekamies mūsu 5.dzimšanas dienā!!! Mīļie, tas sāk palikt nopietni:)))) No maza bēbīša esam pārvērtušies pieredzes bagātā dziedātāju un domubiedru pulkā. Ja atklāti, tad neko TĀDU es NEKAD ar prātu nebiju domājusi ne sasniegt, ne izveidot. Esam ļāvušies plūsmai un dzīvei, un tas jau ir tas skaistākais. No bailīgiem un kautrīgiem klusdziedātājiem, sajuzdami blakussēdētāja plecu un atbalstu, esam atvērušies radošai un daudzbalsīgai dziedāšanai. Mēs DZIEDAM. Un katru reizi pievienojas aizvien jauni un jauni dziedāt gribētāji. Paldies Jums, mīļie, ka kopā dziedāšana ir izveidojusies tieši TĀDA!
Šajā īpašajā reizē sumināsim, sveiksim un godāsim ne tikai sevi, bet arī mūsu skaisto zemīti. Novembris kā nekā ir Latvijas mēnesis. Novembris ir arī Mārtiņa laiks. Un Mārtiņa laikā ieskatīsimies sevī- kādā ļoti nozīmīgā dzīves šķautnē- bagātības sfērā. Bagātība, kas ir arī turība, pārpilnība, pārticība. Vai bagātība ir tikai naudas lāde pagultē?:) Kā veidot un spēcināt sevī bagātības apziņu? Kā atvērt sevi un mūsu zemīti šīm enerģijām?
Kopā esot, šis kopspēks jāizmanto kopuma labā! Tāpēc vienosimies meditācijā- gan dziesmotā, gan klusā apcerē un piepildīsim Latviju ar pārticības un bagātības enerģijām.
Uz tikšanos, mīļie, 11.11. plkst.18:00 Jūrmalas Pilsētas muzejā.
Nāciet un ņemiet līdzi domubiedrus. Pārsūtiet šo aicinājumu arī citiem. Lai kopā dziedātu, nav vajadzīgas priekšzināšanas un kādas īpašas dotības- talanti.
Ar gaišiem un mīļiem sveicieniem,
Māra
29266349

DZIEDAM TAUTAS DZIESMAS UN DAINAS

11.11.2014.

AICINĀM VISUS DZIEDĀT GRIBĒTĀJUS

DZIEDĀT TAUTAS DZIESMAS-
SAVAM UN CITU PRIEKAM

JŪRMALAS PILSĒTAS MUZEJĀ TIRGOŅU 29
PLKST.18:00.

LĪDZI ŅEMIET TAUTASDZIESMAS
(pierakstītas kladēs, grāmatās un galvās),
bet pats galvenais- labu garastāvokli un radīšanas prieku

Jo īpaši gaidām tos, kuri grib kopā ar mums dziedāt pirmo reizi
Dalības maksa- ziedojums