ceturtdiena, 2014. gada 13. novembris

Lorena Gorgo Kosmiski-cilvēciskais hibrīds. Pārvēršanās/tapšana par Dievu


Kosmiski-cilvēciskais hibrīds. Pārvēršanās/tapšana par Dievu
Lorena Gorgo 2014.gada 22.oktobrī

http://thinkwithyourheart.com/18749/cosmhttp://ianlisakov.ucoz.com/publ/perevody
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


Pēc tik daudziem gadiem, atrodoties ceļojumā uz savu Dievišķību, mēs jau esam diezgan daudz pieredzējuši aptumsumu sēriju iziešanā, lai saprastu, ka laikā, kad esam dziļi iegremdēti tik spēcīgā transformācijā, mēs, lielākoties, neesam spējīgi to interpretēt.

Ja paraugāmies no Plejādiešu viedokļa, tad zvaigžņu būtnes ļoti priecājas, vērojot neparastās pārmaiņas, kādas notiek mūsos, kad tās notiek tieši pirms tam, kad mēs integrējam un saprotam šo transformāciju. Un šis pārmaiņu cikls nav nekāds izņēmums.

Viens no iemesliem, kāpēc viņi ļauj mums iziet caur lielu daļu šī procesa pirms vēl viņi ir nokomentējuši to, kas notiek kolektīvajā līmenī,  ir tāds, ka – tādējadi mums rodas iespēja nofiksēt šo izpratni vispirms patstāvīgi, pārbaudīt pašiem savu iekšējās vadības sistēmu, kā tas tiek apliecināts viņu vēstījumos.

Tieši tagad daudzi no tiem, kuri lasa šo tekstu, pabeidz ļoti būtiskas detaļas savas trīsdimensionālās dzīves pieredzē, kuras Plejādiešu Augstākā Padome dēvē par: “iepriekšējo dzīvi pašreizējās inkarnācijas pieredzē”.  Jūs varat pagaidām neapzināties pilnā mērā visu to mērķa pilnību, kas slēpjas aiz milzīgā notikumu skaita, kuri tagad uzpeld virspusē, taču tas arī nav tik svarīgi. Būtiski ir tas, ka jūs turpiniet sekot sev līdzi un ziniet, ka tās detaļas, ar kurām mēs tā vai citādi sastopamies, mums ir jāpārstrādā, lai atbrīvotos lidojumam, kad pienāks aptumsumu sezona.

Ja jūs jūtaties “izsisti no sliedēm”, tad tas visdrīzāk nozīmē, ka jūs atrodaties pamatīga iniciācijas procesa vidū, ja vēlaties – “testēšanas fāzē”, kas pārbauda jūsu gatavību piecdimensionālai dzīvei. Ar gatavību es saprotu – reakcijas neesamību. “Atslēgtība”, nepiesaistība ir uzskatāmas par galvenajiem/par pamata stāvokļiem tagad, bet saules aptumsumu periodā – jo īpaši. Ja jūs bez pretošanās ļaujat visam, kas izpaužas, izpaust savu mērķi, jūs spēsiet atbrīvoties no savām vecajām, uz bailēm balstītajām reakcijām un spēsiet, pavisam vieglas brīzītes dzīti, peldēt uz citu pusi. Ja jūs aizkavējat/bremzējat procesu, piesaistoties esošajām ilūzijām, arī tad jūs necietīsit neveiksmi, taču padarīsiet sava jau iepriekšnolemtā likteņa sasniegšanu daudz mazāk komfortablu.

Mēs visi esam iesaistīti visai sarežģītā “slalomā”, kas ved uz mūsu brīvību, kurš ir pārpilns ar cilpām un pagriezieniem, un katrā nākamajā solī mūsu acupriekšā var parādīties pilnīgi negaidīts maršruts. Mēs uzskatām, ka ejam šajā virzienā un pēkšņi ceļs ar troksni pazūd mums no kāju apakšas un mēs esam spiesti atjaunot līdzsvaru un virzīties vairs ne “šurpu” un “turpu”. Tas ir ierastais haotisms aptumsumu periodā un mums ir jābūt super-elastīgiem, lai to pārdzīvotu. Taču, atkarībā no veiktā attīrīšanās darba līmeņa, tā saucamie “atlikumi” patiesi kļūst mazāk blīvi līdz brīdim, kad mēs kļūsim tik nepiesaistīti rezultātam un tik dziļi nostiprinājušies savā ticībā, ka sāksim vienaldzīgi lūkoties uz aizvien pastiprinošos nenoteiktību.

Neatkarīgi no tā, kur jūs atrodaties frekvenču skalā, bet to jūs uzzināsiet pēc tā, cik daudz pūļu jums prasīs šī perioda iziešana un pozitīvu pārmaiņu radīšana jūsu dzīvē, formula paliek tā pati: “ļaut būt tam, kas ir”. Ja jūs to esiet apguvuši, tad atklāsiet,ka ceļš spēcīgi tiecas pretīm ikvienam jūsu solim un, ka jūsu virzība uz jūsu vislielāko labumu saņem vislielāko atbalstu. Tādējādi, un tas ir vairāk kā skaidrs, jums neļaus ignorēt, apspiest vai izvairīties no tā, kas prasa risinājumu. Uz planētas tagad ir pārāk daudz gaismas, lai turpinātu atrasties ēnā, tāpēc nav vērts atlikt neizbēgamo. Izmantojiet šo bezprecedenta iespēju, lai iznāktu no jebkādas jūsos vēl atlikušās tumsas jūsu dzīvēs.

Noslēgums jau ir šeit. Un nevis vienkārša pabeigšana. Mēs jums sakām par episka mēroga pabeigšanu, kas neizbēgami mainīs visu cilvēces vēstures kursu. Tas nozīmē arī milzīgu jaunu sākumu, kas jau tuvojas, laužoties cauri šīm atlūzām.

Personīgi man tas izpaužas pilnīgi burtiski, noslēdzot ievērojamu manas dzīves nodalu. Likteņa ironijas dēļ, un tā nav nejaušība, ka tā ir “13” nodaļa. Pieci ceļojumu gadi pēc bankrota, kuru es piedzīvoju 2009.gadā, tika (sinhronitātes) pabeigti un atrisināti šīs ļoti spēcīgās noslēgumu un jaunu sākumu nedēļas laikā. Daži no jums zina, ka tolaik es sastapos ar to, ka zaudēju savas mājas brīdī, kad sajutu aicinājumu nostāties un iziet cauri dziļi sakņotu baiļu, kuras bija saistītas ar drošības sajūtu un pašnovērtējumu, pārbaudījumam.

Kad paraugos atpakaļ uz to, kas es biju līdz atjaunošanai un manas finansiālās labklājības atdzimšanai, es nebeidzu vien brīnīties par notikušo transformāciju. Tiem no jums, kuri, iespējams, tagad sastopas ar līdzīgu scenāriju, es priecājos paziņot, ka šis atjaunošanās process, ja pret to attiecamies apzināti kā pret iekšējās paplašināšanās un izaugsmes līdzekli, kā līdzeklis ir ārkārtīgi spēcīgs. Mana jaunā dzīve pēc bankrota vienkārši nav salīdzināma ne ar ko.

Ikviens no mums iet pats savu ceļu, taču nemainīga šajā brīdī ir mūsu spēja pilnībā apzināties savu Dievišķo spēku, atlaist cīnīšanos par/pēc kaut kā labāka, pat svētot tās [cīņas] Dievišķo mērķi, palīdzēt mums tikt līdz šejienei, lai mēs spētu augšāmcelt mūsu dzīvi un pasauli, atbilstoši šim jaunajam iespējamajam esības stāvoklim.

Saprotiet, ka šī pabeigtība, kuru mēs meklējam, ne vien kalpo mums par daudz pilnīgāku pārejas līdzekli uz mūsu patieso esības stāvokli. Tā arī nes sevī potenciālu mūsu pagātnes atskaldīšanai līdz pilnīgas amnēzijas stāvoklim. Mēs jau esam tik ļoti paplašinājušies ārpus trīsdimensionālās sevis pašu uztveres un to saturošās hologrammas robežām, ka reiz, atlaižot to visu, gremdēšanās šajās mūsu novecojušajās daļās, kuras tik ilgi ir godājušas ierobežojumus, kļūst praktiski neiespējama. Jā, mēs tagad pārskatām daudzus pagātnes scenārijus, taču, ja būsiet pietiekami vērīgi, tad pamanīsiet drošības līdzekļus, kādu agrāk nebija – aizsargslāni no 3D dziļumiem, kurš neļauj mums aizslīdēt pārāk tālu pretējā virzienā, pasargājot no kritiena līdz šīs bezdibenīgās truša alas, kuru daudzus gadu desmitus esam dēvējuši par “mājām”, pašam dibenam.

Patiesībā, ja jūs glabāsiet savu piesaisti augstākajam prātam un sirdij, jūs pamanīsiet, ka virzība uz jauno realitātes sistēmu var tikt sajusta kā prātu jaucošs izgaišanas akts  ... tā – it kā simtiem gadu ilgušās ciešanas nekad nebūtu bijušas/eksistējušas. Bāc – un nav! Tā ir viena no visdīvainākajām un atbrīvojošākajām pārvērtībām, kādas, es domāju, ar laiku kļūs par normālu lietu (lai ko tas arī nozīmētu), taču pagaidām šī pagātnes un nākotnes virzības “šurpu-turpu” dinamika šķiet visai dīvaina.

Un tieši par šo saplūšanu man arī tika teikts kā par šī portāla laikā notiekošo. Tiem, kuri pietiekami ātri virzās uz priekšu savā transformācijā, varu pateikt, ka mēs ieejam “integrētā dimensijā”, kurā kopā pastāv pagātne un nākotne; dimensijā, kurā precīzi tiks atspoguļota mūsu pieaugošā sevis kā Dievu apzināšanās. (t.i. mēs ne vien sākamapzināties savas realitātes, bet arī saņemam spēju burtiski un absolūti kā dievi radīt savu realitāti).

“.. No trīsdimensionālā skatupunkta raugoties, kurā šai  spēlei ir nosaukums – atdalītība, - tam ir pilnīgi cita jēga un nozīme. aču no vienotības perspektīvas raugoties, jūs vienkārši nevarat radīt nekā citādi, kā vien – būdami Dievs, jo nonākot rezonansē ar savas Dvēseles patiesību, jūs radāt ne vien caur tā, kas esat, bet arī caur Visa Radītā Avotu. Tas nozīmē tik daudzas mizīgas un jums šajā brīdī neizprotamas lietas, taču jūsu sajūtas, kas saistītas ar šo jauno esības līmeni, ir pilnībā saprotamas. Tāpēc mēs arī gribējām izmantot iespēju detalizēti apspriest ar jums šīs sajūtas ...”


Mīļie,
Sen nebiju neko tulkojusi, bet šis Lorenas vēstītais manuprāt palīdz izprast pašreizējās sajūtas, kad liekas, ka notiek viss vienlaicīgi, ka izlien uz āru viss mūsos esošais - gan gaismas, gan ēnas veidā.
Lasiet uz uzņemiet - Mīlestībā

Sandra

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5544154