piektdiena, 2014. gada 28. novembris

Tumsas atklāšanās - Kryon caur Lee Carroll

Tumsas atklāšanās
11.10.2014, Filadelfija … Kryon caur Lee Carroll
http://www.kryon.com/CHAN2014/k_channel1
No angļu valodas čenelinga noslēdzošo daļu tulkoja Maija Čepule …




Tumšā istaba

Jūs atrodaties telpā, un tā ir tumša, un tā ir cilvēku piepildīta. Telpa ir tik tumša, ka jūs uzgrūžaties cits citam. Biedējoši ir tas, ka jums nav saredzams, kas atrodas jums blakus – kāds tas ir, cik viņš liels, kādu dzimumu tas pārstāv – nekas jums par viņu nav zināms. Jūs jūtaties izolēts.

Jūs pieķeraties kaimiņa pastieptajai rokai. Jūs atrodat dažus citus, kuri vēlas turēties pie jūsu pastieptās rokas, un tādejādi jūs jūtaties drošībā, kamēr turaties, rokās sadevušies. Bet ir tumšs! Nedod Dievs, citiem uzgrūsties! Jūs taču nezinat – kas viņi ir, un ko no viņiem var sagaidīt. Uzticaties jūs tikai tiem kurus jūs pazīstat, un ar kuriem jūs esat sadevušies rokās! Tie citi ir ārpus jūsu loka! Labākais, ko jūs varētu, kopā sanākuši, izdarīt – izveidot ko līdzīgu savai mazai pilsētiņai, uzceļot aizsargvalni tai visapkārt, lai tie ”citi” nevarētu jūs aizskart. Jūs taču nevarat viņus saredzēt! Te ir tumšs. Varbūt viņiem ir ieroči, varbūt viņi jūs izseko. Jūs to nezinat. Jūs gluži vienkārši neko neredzat.

Simtiem un varbūt pat tūkstošiem gadu šī alegorija reprezentēja apziņu uz jūsu planētas. Jūs bijāt nošķirti katrs par sevi, jūs meklējāt sabiedrotos, jūs aizsargājāties. Citi, kas arī bija tumsā, sagrāba svešas zemes, lai pārvaldītu tās, izmantojot savu spēku.

Un tad šinī tumšajā telpā pēkšņi parādījās GaismasDarbinieks, sena Dvēsele. Viņš bija aizdedzis sērkociņu. Sērkociņš gan nedod daudz gaismas, taču kad jūs esat pilnīgi tumšā telpā – arī nelielai gaismai ir liela nozīme. Piepeši telpa izmainījās. Ne jau tā, ka gaisma visu pārpludinātu, taču kaut ko sev apkārt jūs varējāt jau saskatīt … diezgan miglaini. Jūs ieraugat iesākumā savus kaimiņus! Viņi ir – gluži tāpat kā jūs – izbijušies! Drīzumā cilvēki sāk nojaukt savus aizsargvaļņus. Viņi iziet no noslēgtā loka, un pārstāj dot roku tikai savas ģimenes locekļiem vien. Viņi sadodas rokās ar citiem, un saprot, ka arī citu cilvēku loki ir līdzīgi kā viņiem.

Daudzi grib zināt, no kurienes šī gaisma nāk. Viņi taču nezina pat šī sērkociņu turētāja vārdu! Vai viņam ir kāda doktrīna? Nē. Vai viņam ir kāda organizācija, kura apvieno, vai kura paaugstina? Nē. Kas tad ir šim sērkociņu turētājam? Gaisma! Daudzi vēlējās vairāk šīs Gaisma. Viņi raudzījās uz sērkociņu turētāju, un vaicāja viņam, ”Varbūt tu varētu padalīties ar liesmu no sava sērkociņa?” Viņš atbildēja ar ”jā”, un uzreiz šinī vietā kļuva daudz gaišāks. Citi tad gāja un dāvāja atkal tālāk savu iegūto sērkociņa liesmu. Ar katru sērkociņu kļuva šinī telpā arvien gaišāk, un tagad daudzi jau var saskatīt pārējos pavisam skaidri. Līdz ar Gaismu, te nav vairs nekāda iemesla bailēm. Tumsa izbeidzas.

Šī metafora raksturo Gaismas apziņu uz jūsu planētas, lēnām pieaugošo. Mēs devām šo stāstu jums 20 gadus atpakaļ. Mēs to darījām, jo mēs zinājām par šodienas potenciālu, un par jūsu vēlēšanos kliedēt tumsu.

Jūsu Gaismas starojums nosaka – kā visu uztvert, un jūsu palikšanu ārpus bailēm. Visa pasaule tagad no tā var uzplaukt. Neviena tumsa, neviena pandēmija, neviena tumša lieta nevar pārspēt jūsu Gaismu! Tā ir tā laika Patiesība, kuru jūs bijāt gaidījuši. Es vēlētos, lai jūs ar šo Patiesību ejat tālāk. Tas ir kaut kas pamatīgs, vai ne?

Es biju teicis, ka šāds laiks pienāks – un nu tas ir klāt. Dariet ar to kaut ko, dārgie. Es jau teicu jums – kā. Jūs esat uzvarējuši cīņu. Ne jau ziņu raidījumos jūs atradīsiet savu Patiesību, jo tie tikai liek jums baidīties. Bez tam, tas viņu darbs. Saprotiet to, un esiet vieduma pilni šinī pārmaiņu laikā.

Un Tā Tas Ir.




https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=5553125