pirmdiena, 2014. gada 3. novembris

3.novembra līdz 9.novembrim

 

 
PilnMēness plkst.00:22 Vērša-Skorpiona zīmē 7.novembrī –Mēness atrazdamies Vērša zīmē pārbaudīs daudzu cilvēku pacietības līmeni.  Daži šo dažu dienu laikā izjutīs enerģijas pieplūdumu tāpat darbs arī būs produktīvs. Daudzi izjutīs emocionāla pacēluma komfortu, saņemot no nakts spīdekļa mundruma lādiņu.

 Pilnmēness spēcīgi aktualizēs finanšu darījumus. Uzmanība tiks pievērsta tieslietu sistēmas jautājumiem. Varbūt klajā nāks atkal kārtējais „nesmukums”.  Kāda ne visai patīkama ziņa no ārzemēm, tāpat vajadzētu uzmanīties ceļojuma laikā, ka tik kas tajā ļaužu burzmā nepazūd….

Otrs aspekts – Merkura ieiešana Skorpiona zīmē 9.novembrī – kā gribēsies atšķetināt visus noslēpumus un aizrakties līdz Patiesības dzīlēm. Ļoti spēcīga būs intuīcija. Loģikai šis laiks pakļausies visai maz, jo vairāk notikumos iekļausies emocijas, sajūtas un protams katrs vairāk mērīs pēc savas saprašanas mērauklas. Tomēr domāšanas veids būs vairāk Skorpionisks, t.i., ar nesaudzīgu kritiku piesātināts, tātad tīri subjektīvs, nekā objektīvs.  Tomēr ar asajiem izteikumiem varam iedzīvoties nāvīgajā ienaidniekā, tāpēc jābūt maksimāli piesardzīgiem, pirms kādam cenšamies „iezāģēt”. Tāpat protams neizpaliks drūmas domas un aizdomīgums pret citu izteikumiem. Pārdzīvojumi var būt stipri un ļoti pat dvēseliski dziļi. Tāpēc šo laiku būtu vērts veltīt, lai iedziļinātos  psiholoģijas un dažādu dzīves un pasaules noslēpumu atminēšanai. Ieteicams meklēt problēmu cēloņus, tas veiksies itin labi.

No 7.novembra līdz 12.novembrim starp Venēru un Jupiteru būs saspringts aspekts, kas veicinās visāda veida baudas meklējumus (naudas šķērdēšana, apetītes palielināšanos) un protams arī stipras pārmērības. Būs grūti apvaldīt savu godkāri un pretrunas starp gaumi un prestižu. Aktualizēsies finanšu problēmas ar sadarbības partneriem un ārzemniekiem. Veselībā: saasināsies hipertoniķu kaites, nieru saslimšanas un aknu darbības traucējumi.

Visaktīvākās un enerģētiski vispiesātinātākās būs 4., 5., 7.novembris.
Īpaši jauka diena būs 6.novembris.