otrdiena, 2012. gada 13. novembris

Ko māca un rāda: Peles* Žurkas* Sikspārņi* Zirnekļi



Caur sapņiem ļoti daudz ko var uzzināt, sakārtot veselību, nokārtot situācijas. Pie tā ir jāpierod un jāņem vērā, ka sapņu laikā arī mūsu fiziskais darbojas, tikai citā realitātē.

Pārsvarā jāpievērš uzmanība tēliem,
kas viņi ir.
Ko viņi dara,
kāda ir viņu funkcija.
Vai tēli ir rosinoši un atraisoši.
(To pašu mēdz informēt mūsu bērni, kaimiņi, tuvākie draugi fiziskajā, reālajā plānā, bet dažreiz mēs nesaprotam, kas un kā jāsaprot.) Tāpēc uzrakstīšu dažus piemērus.
 
PIEMĒRAM: PELES UN ŽURKAS.
Peles un Žurkas ir ļoti zinoši dzīvnieki. Tās ēdīs tikai tīro pārtiku. =Man mājās bija te īstās peles parādījušās, un interesanti, ka maize bija uz izvēli, kuru ēda un kuru neēda!!! Lai gan pēc garšas garšīga. = Tad es paņēmu to maizi ieēst ar peles attieksmi un tikai tad sajutu to Pārsātināto konservantu, garšas uzlabotāju garšu un smaržu, ko peles norāda, kā pilnīgi nelietojamu!
(Tas nozīmē, ka sapnī, vai fiziskajā dzīvē, laiks pārskatīt savas pārtikas tīrību, atbilstību savam fiziskajam un enerģētiskajam ķermenim.)

PIEMĒRAM: SIKSPĀRNIS.
Sikspārnis mums māca telpisko sajūtu TUMSĀ! Viņam darbojas lokatorveida signāli ar kuriem tie orientējas dabā un to tādā veidā var mācīties arī cilvēki. (Man vajadzības gadījumos darbojas. es saviem bērniem, maziem esot, to pastāstīju un viņi iemācījās staigājot laukā pa tumsu sajust šķēršļus. Koki , ēkas, celmi u.c. paši staro, rada šķēršļa sajūtu. Nu ir reizes , kad gadās man arī ieskriet kokā, bet salīdzinoši retāk, nekā bez sākotnējā treniņa.) SIKSPĀRNIS informē par tumsas apgūšanu ar sajūtām. (Vai nav labs padomdevējs?)
 
PIEMĒRAM: ZIRNEKĻI.
Savukārt Zirnekļi informē, ka viss ir tīkls. TV tīkls ar stariem, telefonu tīkli, cilvēku domu tīkli, banku tīkli, reklāmu ietekmes tīkli utt..... Arī mēs ar savām domām veidojam šos tīklus. Arī mēs esam Tīklu Sistēmā. Un tagad ir pienācis laiks, apzināti sevi atbrīvot no šiem visa veida tīkliem un būt gatavam ! būt brīvam! no tīkliem. Tas nozīmē , pierast, ka sazināšanās ar savējiem notiek domu līmenī un netiek izmantoti telefoni. Ka mēs starojam drošību par savējiem. APZINĀTI NEVEIDOJAM GRAUJOŠO ENERĢIJU AR DOMĀM: ĀRPRĀTS! KĀ VIŅAM TUR TAGAD>> DIEZ KUR VIŅŠ ATRODAS>> VIŅŠ NETIKA GALĀ UN TAGAD PAVISAM TRAĢISKI VARĒTU BŪT utt........ Tā vietā mēs domājam: Lai kā ir bijis, ir, bet es zinu, ka viņam ir labi. Viņš TAGAD tiek galā ar visu, kas ir. Viņam atrodas labi palīgi, uzticami draugi...utt....
(Dabā zirnekļi tagad parāda, ka viņi ir savairojušies daudz vairāk, un viņu tīkli ir kļuvuši daudz izturīgāki. Tas nozīmē, ka katram jāpieliek lielākas pūles, lai sevi atbrīvotu no nevēlamajiem tīkliem. Un OBJEKTĪVI JĀIZVĒRTĒ, no kādiem tīkliem sevi atbrīvot.)
 
Veiksmi sevis pilnviedošanā.
novēl: Velta Br.