ceturtdiena, 2012. gada 29. novembris

Attīrīšanās un nomierināšanās ugunīgais disks



22.11.2012 Ugunīgais Lauva caur Деня
http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/20-272…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
Sveicinu jūs, dārgie!
Ar jums runā Ugunīgais Lauva.
Šodien caur šo saziņas kanālu ļaujiet man jums nodot Dāvinājumu – Attīrīšanās un Nomierināšanās Ugunīgo Disku.
Attīrīšanās un Nomierināšanās Ugunīgais Disks palīdzēs jūsu Prātam vēl labāk noskaņoties uz SirdsBalsi, kļūstot par viņas neaizvietojamu palīgu.

Daudzi no jums tagad iziet ļoti sarežģītus pārbaudījumus un eksāmenus smalku nianšu, detaļu un notikumu atšķiršanā, kad tiek testēta jūsu uzticība Sirds Ceļam, uzticība Garīgajam Ceļam Visa Pastāvošā labā.
Tādu pārbaudījumu laikā jums nākas saskarties ar visnegaidītākajiem apstākļiem, kuri dažkārt var novest jūs apjukumā, vai arī izsaukt negaidītu izbīli un baiļu uzliesmojumu.
Attīrīšanās un Nomierināšanās Ugunīgais Disks palīdzēs jums saglabāt mieru un sabalansētību jebkurā, pat pašā kritiskākajā, pēc prāta mērauklām raugoties, situācijā – lai jūs bez sevis nosodīšanas par šādu baiļu uzliesmojumu, varētu momentā atgriezties Sirds Klusumā – kur saņemsiet visas atbildes uz visiem jautājumiem, un kur jūs momentā atgūsiet mieru un līdzsvaru – lai kas arī notiktu jums visapkārt.

Dārgie, Mīliet Sevi – jebkādos apstākļos, kuri var izveidoties jūsu dzīvē. Nekad netiesājiet Sevi, izjūtot kaunu par kādu, kā jums šķiet, kļūmi vai izgāšanos savā Sirds Ceļā.

Mīlot Sevi, un Pieņemot Sevi – tādu kāds jūs esat – vienmēr ir vieglāk atrast ceļu atkal atpakaļ uz Savu Sirdi.
Ziniet, ka nelabojamu situāciju nav. Vienmēr tādās reizēs no Sirds ievēlieties saharmonizēties, palūdziet Mīlestības enerģiju Sev palīgā, un ZINIET, ka jūs VIENMĒR esat, bijāt un būsiet bezgala Mīlēti – bez jebkādiem noteikumiem, nesagaidot nekādus rezultātus – vienkārši tā dēļ – ka jūs esat Radītāja Vienotās Apziņas starojoša daļiņa, kura prot TIKAI MĪLĒT.

Apskauju jūs cieši un maigi, mani Bērni –
Ugunīgais Lauva