ceturtdiena, 2012. gada 29. novembris

Kas ir doma. Kāda ir doma. Ko dara doma.

Daudzi šo to nesaprot, nezin, kas īsti ir doma. Jo domājam mēs nepārtraukti. Tāpēc vienu krietnu laiku pētīju, ar citiem precizēju un savācu pilnāku skatījumu un sapratni par šo jautājumu.
 
Apskatīšu piemēru. PASĀKUMS : DZIMŠANAS DIENA dzīvoklī. Sanāk draugi, runājas, dzied, dejo- svin. Svinības beidzas, dodas pa mājām. Jubilāram mājās NOGURUMS. citiem arī, jo ballēts visu vakaru un nakti. Nākošajā dienā jubilāram SMAGUMA SAJŪTA. (No kā?) Jāvāc tauki, jātīra telpa utt... Jāvēdina.... Bet Smagums daļējs paliek tāpat, kurš mijas ar PRIEKU par jauki pavadīto laiku. (Ja cilvēks Optimistisks, tad sajūt vairāk prieku, nogurumu prot izkliedēt.) Bet turpmākās DAŽAS DIENAS SVINĒTĀJI ATCERAS UN STĀSTA: MĒS PIE VIŅA TUR TO UN ŠITO, TĀ UN ŠITĀ SVINĒJĀM... (domās atcerās visas detaļas, kur jubilejā gāja, kur sēdēja, ko runāja.....!!!!)
UN TIEŠI NĀKAMAJĀS DIENĀS ŠIE STĀSTĪTĀJI ENERĢĒTISKI vēl un vēl STAIGĀ PA TO DZĪVOKLI!!!!
 
To jūt jubilārs, to jūt pārējie mājinieki, to jūt citi cilvēki, kuriem ir paaugstināta jūtība uz vides jušanu, kurā atrodas. To var noteikt cits cilvēks no attāluma: TEV TUR DZĪVOKLĪ ĻOTI STAIGĀ NEREDZAMIE!!!! Tiec VAĻĀ NO VIŅIEM!!!!
 
Lūdzu! Pasākumu APMEKLĒTĀJI. Pēc pasākuma aizejam no turienes un pacenšamies vairāk netraucēt citus cilvēkus ar savām DOMĀM un saviem ENEĢĒTISKAJIEM ĶERMEŅIEM. ( Jo cilvēkam Spēcīgākas Domas, jo spēcīgāk viņš jūtams Telpā!)
 
Dalos zināšanās es: Velta Br.
http://www.draugiem.lv/blogs/#/blogs/?p=8494067