trešdiena, 2012. gada 21. novembris

Jaunās apziņas piedzimšana


Jaunās Apziņas Piedzimšana. 4.daļa
 
Cilvēks un Gara Ceļš
Cikls PASAULSĒKAS BŪVE
Цикл: Строение Мироздания. Рождение нового Сознания. 4
18 min
Klipu KopRadījuši Dima, Ksenija, Nika, Ветер 15.11.2012
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
**no Maijas ...**
Nikas dotais priekšvārds, un klipu pavadošais teksts  atrodams šinī pašā adresītē arī audioierakstā.
Tas gan nedaudz atšķiras no drukātā teksta, un satur nelielus precizējumus,
kurus godprātīgi centos iekļaut arī šeit, savā tulkojumā ...
 
 
Garīgā Visuma Kanāls un es, Nika,
Mīlestībā un cieņā sveicinām jūs, Starojošie Eņģeļi!
Šinī Cikla *PASAULSĒKAS BŪVE. Jaunās Apziņas Piedzimšana* daļā mēs daudz sīkāk parunāsim par otru galveno figūru PasaulsĒkas pārveidojumu notikumos – par CILVĒKU.

Lielisks un majestātisks savās iespējās ir Dievišķais Bērns – Cilvēks, taču – kamēr viņš pilnībā aizņemts ar blīvās pasaules pieredzes apgūšanuviņa potenciāls paliek aizvērts. Garīgā plāksnē Cilvēks – ir daļa no VIENOTĀ KOPĒJĀ APZIŅAS LAUKA, viss – ir Viņā, un Viņš – ir visā! Neatpaliek skaistumā arī Cilvēka ķermenis, radīts Mīlestībā – pēc Tēva/Mātes izskata un līdzības – lai Dvēsele varētu uzturēties blīvajā realitātē. Veidots viss – pēc Sakrālās Ģeometrijas likumiem – gan Cilvēka ķermenis, gan Planētas ķermenis, līdz ar visām daudzveidīgajām dzīvības izpausmēm uz tās, gan viss Tēva/Mātes Radītais.

Pēc Sakrālās Ģeometrijas principiem radītā Dievišķība svēti glabājas ķermeņa unikālā vietā – ANAHATAS kompleksā, kuram tuvākajā Smalkajā ķermenī ir centrālā čakra un tai blakus divas mazākas čakras. Taču ANAHATAI ir arī kvantu kanāli, kuri Apziņai atveras tikai tad, kad Cilvēks, izejot simtiem pārbaudījumu, sāk saprast Savu Dievišķo Būtību, un apzināti izvēlās – Gara ceļu, Sirds Apziņas ceļu, Beznosacījumu Mīlestības un Dāvāšanas ceļu – Mājupceļu. Te [ANAHATĀ] ir galvenā vieta, no kurienes sākas mūsu Ceļš uz Mājām!

Dvēseles Kanāls, kurš atrodas labajā pusē – tas ir kvantu kanāls, kur pastāvīgi uzturas mūsu Dievišķā Būtība – Tīrā Gaisma, kura atdalījusies no VIENOTĀS APZIŅAS – caur Tēva/Mātes Mīlestību. Dvēsele ir nostiprinājusies ķermenī, kurš nepieciešams pieredzes gūšanai blīvajā matērijā. Šeit tiek savākta un ierakstīta energo-kristāliskajās struktūrās mūsu, kā VIENOTĀ daļiņas, unikālā personīgā pieredze.
 
Sirds Kanāls, ko sauc arī par *Dieva Aci* - ir kreisajā pusē, un ieeja tanī atrodas tieši fiziskās Sirds pašā vidū. Tur ir nostiprināta mūsu tuvākā Kosmiskā un Kvantu Ģimene – zariņš no mūsu milzīgā Monādes Koka ... un viena no 12 šī zariņa lapiņām ir – mūsu šīszemes izpausme.
 
Nedaudz virs ANAHATAS atrodas unikālā trejlapu Liesma, kura tiek Svētā Gara īpašu enerģiju un Tēva/Mātes uzturēta.

Izvēloties Ceļu uz Mājām, un svēti turoties uz šī ceļa – Cilvēks sāk izpaust savu Dievišķo dabu. Šinī laikā viņa saikne ar Zemi kļūst daudz ciešāka un dziļi garīgāka. Pēc visu blīvā ķermeņa galveno čakru atvēršanas, Kundalini pacelšanās, un savienošanās ar planetāro (devīto) čakru – Cilvēka Lauki ievērojami paplašinās, un notiek dziļi garīga apvienošanās ar Gaiju.

Čakru sistēma sāk strauji izmainīties Cilvēkiem, un izmainās arī Planētai (planētai – tanī gadījumā, ja to Cilvēku skaits, kuri nostiprinājušies savā Sirdī, ir 144 000, vai arī pārsniedz šo skaitli). Enerģētiskie lauki paplašinās, parādot pasaulei arvien vairāk un vairāk no Dievišķā Bērna Mīlestības Spēka. Iziešana uz Saules un Galaktiskā līmeņa čakrām (desmito un vienpadsmito) savieno Cilvēku ar Zemi un ar visu Galaktiku Piena Ceļš. Šinī laikā Cilvēka Apziņa kļūst vienota ar Kosmiskās Dvēseles daudzām citām daļiņām, izpaustām visdažādākajos ķermeņos uz citām zvaigžņu sistēmām. Tie visi esam – MĒS, tikai – savādāki.

VIENOTĪBA tiek iemantota atkal no jauna, pastiprinoties Mīlestībai caur Siržu apvienošanos, un iegūstot Veselumu caur Dvīņu Liesmu apvienošanos.

Visa un visu VIENOTĪBAS apzināšanās strauji pārmaina Cilvēka garīgās struktūras – viņš paplašina Apziņu uz augstākiem līmeņiem. Pārveidojumus vienlaicīgi piedzīvo ne tikai Cilvēks, bet arī Planēta, un visa PasaulsĒka. Tādā veidā spēkā pieņemas – Cilvēkā ieliktā Dievišķā Potenciāla izpaudums.

Unikāla Galaktika, unikāla Saules sistēma un planēta Zeme, unikāla Apziņas forma un ķermenis, Dievišķais Bērns, Dievišķā Dzirksts Gara Pārveidojumiem, kā Dāvana VISIEM – tas viss teikts par mums, dārgie!
 
VISA AVOTS – ir MĪLESTĪBA, PasaulsĒka dzīvo un pilnveidojas – tikai ar Mīlestību, un Mīlestība var turpināties mūžīgā un brīnišķīgā dejā – tikai ar Mīlestību. Brīnišķīgie Eņģeļi, mēs šeit esam piedzimuši tamdēļ – lai jaunās Pilnības kvalitātēs iemirdzētos Mīlestības Gaisma priekš VISIEM – un VIŅA IR IEMIRDZĒJUSIES !!!

Ir Mīlestības radīts viss,
Un domās pārtapis par formu.
Caur Sakrālās Ģeometrijas likumībām
Skaitļos ir atainojumu guvis.
 
Galaktikas, Planētas, Dzīvības formas –
Ar smalkiem Gaismas pavedieniem saaustas.
Mīlestība – ir valdniece pār VISU PasaulsĒkā,
Un mūžīga VISIEM ir šī Mīlestības Deja.
 
Gaismas Avota bezgalīgā,
Un Sirds Mīlestības radīts ir Bērns,
Kā Tēvs un Māte – nevainojams –
Lai Esības daudzveidību iepazītu.
 
Palaižot Bērnu PasaulsĒkas dzīlēs,
Mīlestība tiecās nostiprināt Garu it visur.
Radīt Jaunas Apziņas Starojumu –
Kā Mīlestības Dāvanu priekš VISIEM.
 
Gara Ceļš blīvajā pasaulē – grūts,
Taču VESELĀ daļiņas vienmēr – priekš VISIEM,
Radot Līdzcietības Dzirkstis –
Vairoja Gaismu – Esības iepazīšanā.
 
Ar cerību, ticību un godājot –
Katra Dvēsele lolota tika –
Lai simtiem pārbaudījumus
Tā iziet spētu – Mīlestībā starojot.
 
Un lūk – ir stunda sengaidītā klāt –
Tēvs sava Bērna Mīlestības Gaismu sveic.
Viņš, sajūsmā par savu Mīļo Lolojumu,
Spēj Radīto – ar Mīlestību Pārveidot.

Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!!