svētdiena, 2012. gada 11. novembris

Ilarions 4.-11.novembris/2012


Viedas Meistars Ilarions
4.-11.novembris/2012
 
Mīļie!
 
Cenšoties tikt galā ar planētu appludinošiem augstu intensitāšu enerģiju viļņiem, jūs vienlaikus cenšaties saglabāt savās sirdīs gaismu. Kā ikdienas mantru šobrīd lietojiet „Viss ir kārtībā”. Šajā laikā kā enerģētiskās padeves saņemat ļoti daudz ārējas dabas iedarbības un tas, kas jau saņemts, tiek tālāk integrēts un uzsūkts, vienlaikus atkal saņemot jaunus enerģiju sūtījumus cilvēcei. Daudzi vislabāk jūtaties kā kokoni savās mājās, cenšoties pēc iespējas vairāk atpūsties, relaksēties un atslābināties. Daudziem šādu enerģiju padeves izpaužas kā vajadzība pēc palielināta miega daudzuma. Ieklausieties sava ķermeņa elementāļa teiktajā un sekojiet tā ieteikumiem.
 
Zemes Māte pārdzimst un ieiet augstāku dimensiju realitātēs; Tās apdzīvotāji tieši tāpat ir šī procesa daļa un senā paruna- ka esam visi Viens- iegūst pavisam citu un dziļāku nozīmi nekā agrāk. Šis process pieprasa stingru un noteiktu ticību un drosmi stabili palikt Gaismā; jo šobrīd, šādu Zemes pārmaiņu laikā, tiek pārbaudīti daudzi cilvēki. No mūsu perspektīvas mēs redzam kā cilvēku sirdis un dvēseles ātri vien paceļas uz Mīlestības un līdzjūtības līmeņiem, tos apņem cerība un ticība augstākam mērķim, vienalga, kas ap tiem notiek.
 
Tie, kuri izbaudīja Dabas spēku visvarenību, kad tā ietekmēja tik daudzu cilvēku dzīves, ziniet to, ka iesaistījās ļoti daudzas Eņģeļu būtnes un teica uzmundrinošus vārdus, palīdzēja, nomierināja un remdināja tos, kas tik daudz zaudēja. Lai atjaunotu dzīvi Dievišķā kārtībā, tiem vajadzīgas mūsu lūgšanas un vizualizācijas. Daudzi cilvēki iesaistās un palīdz visos iespējamos veidos. Šie laiki liek apvienoties, lai pēc iespējas vairāk nestu augstāko labumu.
 
Zemei, turpinot attīrīties un šķīstīties, arī cilvēce ieskatās sevī, lai rastu atbildes uz tik daudziem jautājumiem. Daudzi cilvēki patlaban uzņem paši savu iekšējo Gaismu un meklē sadarbības veidu ar plašo un nepārvaramo notikušā realitāti. Tie pateicas par savām dzīvēm un atskārst, ka tās ir vislielākā pasniegtā dāvana. Visu citu laika gaitā varēs atjaunot.
 
Nepārstājiet lūgt par savām māsām un brāļiem, ne tikai tiem, kuri patlaban tik saspringtā laikā iziet pārmaiņas, bet gan par visiem Zemes iedzīvotājiem. Domājiet, redziet un vēlieties, lai īstenojas augstākais labums, visu augstākajam labumam. Ja kādam vajadzīga jebkāda veida palīdzība, tad sniedziet to. Esiet Gaismā, glabājiet nākotnes vīziju, uz jums guļas Pasaules cerība.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante