ceturtdiena, 2012. gada 29. novembris

Grupa Metasintēze. Novembra sprints.


19.11.2012.
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Procesi attīstās tik strauji, ka nevar paspēt tos apzināties. Šķiet, ka sprinta trasē nav iespējams noiet no izvēlētā ceļa. Taču sprinta sacensības pašas par sevi ir tik nogurdinošas, ka ne visi spēs noskriet līdz finišam.
 
Novembra vilnis, kā cunami, no vislielākā dziļuma ir pacēlis virspusē mūsu pagātni, kas ir nogāzusies pār mums, sagraujot visu savā ceļā, izskalojot jau izbūvētus ceļus, no jauna radot bailes, kas saistītas ar pāreju. Ir ļoti grūti turpināt peldēt – apkārt peld astrālie atkritumi, attiecību atlūzas, ātrumu uzņem karmiskie atvari.
 
Mēs esam izgājuši 14.novembra Saules aptumsumu, kurš simboliski vēl vairāk pārkārtoja mūsu planētu uz Lielās Centrālās Saules enerģijām. Mūsu Saules ietekme vēl joprojām ir ievērojama, tai skaitā Zemes elektromagnētiskā lauka noturēšanā un transformēšanā.
Šīs pēc vibrācijām dažādās divu Sauļu ietekmes rada vēl lielāku enerģētisko spriedzi visās izpausmes sfērās un - pirmkārt – tās ietekmē mūsu emocionālās reakcijas (nepieciešams noturēt līdzsvaru sarežģītās situācijās), kā arī fizisko ķermeni (mūsu fiziskā ķermeņa, tā orgānu un sistēmu frekvenču dažādība rada papildus stresu, jā, un arī „emocionālā šūpošanās” neveicina labu pašsajūtu).
 
No otras puses, pareiza „stāvēšana plūsmā” var nodrošināt ļoti ātru izpaudušos problēmu izstrādi un nostāties „sevis paša centrā – sirdī”. (С другой стороны, правильное «стояние в потоке» может обеспечить очень быструю проработку проявившихся проблем и встать в «центр себя в сердце»).
 
Tomēr, pat ja jūs esiet sasnieguši jauno centrēšanās punktu, ir ļoti sarežģīti tajā noturēties, tāpēc, ka jums nāksies pilnībā un īsā laikā pārveidot savu veco domāšanas un reaģēšanas sistēmu un iegūt jaunus atskaites punktus, lai spētu noturēt jauno enerģētisko apjomu un centrēšanās asi. To ir grūti izdarīt, jo mūsu iepriekšējo priekšstatu formēšana aizņēma ilgākus laika periodus un prasīja ievērojamu enerģijas patēriņu. Domāšanas pārformēšana arī prasīs laiku un resursus, kas turklāt pastāvīgi tiek novirzīti uz ārējām reakcijām, kā atbildi uz vides izmaiņām. Šeit ir pareizi jānosaka prioritātes un jāizdala galvenais mērķis, kuram sekojot jūs pakāpeniski spēsiet tikt galā ar pārējiem otršķirīgiem uzdevumiem.
 
Līdzās visam pārējam mūs steidzina lineārais laiks, jo jūs pieturaties vispārpieņemtajai laika koordināšu līnijai, un jums ir „jāiekļaujas” termiņā – līdz šī gada 21.decembrim. Atcerieties, ka tiklīdz jūsu apziņa izies no lineārā laika un kļūs kvantiska, jūs apzināsieties, ka nekas/neviens uz jums neizdara nekādu spiedienu, izņemot jūsu pašu domas un emocijas. Jūsu personīgā transformācija var būt absolūti nesaistīta ar „garīgā kalendāra” kalendārajiem termiņiem. Un, kad jūs atlaidīsiet brīvībā minētos apgrūtinājumus, kas saistīti ar lineāro laiku, jūs spēsiet daudz brīvāk un efektīvāk strādāt ar sevi. Jūsu augstākie aspekti vadās pēc augstākā lietderīguma un uzticēšanās viņiem [augstākajiem aspektiem] paātrinās jūsu transformācijas procesu vairākkārtīgi.
 
Laika-telpas nepārtrauktības (kontinuuma) transformācija turpinās. Daudziem saistībā ar to var tikt novērots dažādu laika līniju sabrukums, kuras šķērsojušas vai pārklājušas cita citu. Šis fenomens līdzinās citu dimensiju izrāvienam trīsdimensionālajā realitātē. Laika līniju pārklāšanās rada telpas izkropļojuma efektu. Tas var izpausties, kā atrašanās divās vai vairākās realitātēs vienlaicīgi, turklāt - vienu no realitātēm jūs variet uztvert, kā „patiesu”, kurā jūs dzīvojat „pa-īstam”, tai pat laikā, kad cita (citas) realitātes var tikt izjustas, kā sapņi, kuri tomēr priekš jums ir ļoti īsti. Vai arī – vienā realitātē jūs dzīvojat ar lielāko savas būtnes daļu, tai pat laikā – citu jūtat virspusēji, it kā vērojot sevi no pirmās realitātes.
 
Novērotāja fenomens izpaužas aizvien biežāk un biežāk: jūs variet pamanīt, ka it kā no malas novērojat to, ko jūs runājat, jūtat vai darāt, un, kad vēlaties, tad variet to ietekmēt. Šāda pieeja paātrina jūsu transformācijas, kas ir ļoti svarīgi ne tikai novembrī, bet arī turpmāk. Tāpat arī var notikt laika līniju tuvināšanās, kas dažkārt rada jucekli kopainā - tā, it kā jūs stāvētu stacijā pie vairākām dzelzceļa sliedēm, kas aiztiecas tālumā līdz horizontam, nezinot, kuras sliedes/kuru ceļu jums izvēlēties.
 
Kā redzat novembra otrā puse izpaužas ar vēl lielāku spriedzi nekā mēneša pirmā puse. Pozitīvais moments, kas ir ar to saistīts – pēkšņa to [cilvēku] atmošanās, kuri vēl tikai pirms pāris gadiem izvēlējās atiet malā no tā, ko bija darījuši (garīgās pašattīstības ziņā), vai arī to [cilvēku] piespiedu pārveide, kuri bija gatavi radikālām transformācijām, taču to nesaprata. Tas ir saistīts ar cilvēka ieslēgšanas brīdi „pareizajā laikā”, kad cilvēks beidzot var kaut kā saprast viņam priekšā stāvošos uzdevumus. Daudziem šāds „ieslēgšanās laiks” iekrīt šī gada beigās un nākamā gada sākumā.
 
Novembra enerģija burtiski gāž nost no kājām vai arī „apgriež ar kājām gaisā”.
Personīgajā un sociālajā plānā tas izpaužas, kā attiecību izbeigšana, pēkšņa aiziešana no darba, dzīvesvietas maiņa, kā arī „brīnumainā” tādu plānu īstenošanā, kuriem jūs jau bijāt atmetuši ar roku. Visa „salikšana pa vietām” ir saistīta ar jaunu realitāšu izpaušanos, ar kurām mēs vienmēr esam bijuši saistīti daudz dziļākos plānos, taču, kuru klātbūtne ne vienmēr ir tikusi apzināta.
 
Ir vēl viens aspekts, kurš gada beigās izpaužas aizvien spilgtāk un spēcīgāk. Tas ir saistīts ar personīgo mērķu uzstādīšanu. Šī gada gaitā daudzi no jums domās (nodoma veidā) ir izvirzījuši sev kādus mērķus, balstoties uz noteiktiem pieņēmumiem un priekšstatiem, kas saistīti ar viņu pašu izpratni par notiekošo. Tā kā daudzi no jums ne vienmēr spēj apziņā ietvert visus notikumus visos iespējamos plānos, daži jūsu izvēlētie mērķi un to īstenošanas termiņi nonāk pretrunās ar attīstošamies/paplašinošamies iespējām (potenciāliem). Turklāt jūs joprojām „paturat prātā” šos mērķus, tādējādi sasaistot savu enerģiju un ierobežojot jauno izvēļu diapazonu. Tieši tāpēc mēs neiesakām jums nodarboties ar precīzu plānošanu šī gada otrajā pusē (un pat vēl agrāk), bet tā vietā vērot notiekošo, neiejaucoties.
 
Jaunais tikai rodas un jūs variet aiziet pa viltus ceļu, izraujot no šī neizpaustā, kaut ko starp-esošo (промежуточное) un ar savu nodomu ieviešot šo starp-esošo (nepabeigto) variantu dzīvē. Tieši tādās situācijās jūsu aktivitāte, kuru ļoti bieži izraisa jūsu ego pamudinājums, var traucēt kopējam nodomam. Un šeit labāk ir vēlams izrādīt vērotāja īpašības un piesardzību, kā jūsu gudrības, bet nevis patvaļas apliecinājumu.
 
Kā redzat, novembra sprints – tā nav tik neprātīga sacensība, bet arī prasme acumirklīgi aptvert savas domas un rīkoties (vai nerīkoties) tā, lai nonāktu pie īstā finiša īstajā laikā.
 
Tatjana Zolotuhina
19.11.2012.