ceturtdiena, 2012. gada 29. novembris

Sievišķā enerģija Novembra plūsmās

Novembra enerģijas ir patiesi interesantas esot tajās "iekšā" jau samērā ilgi, es sajutu, kā tuvojas mirklis, kad šaubas pazūd un iestājās pavisam noteikta un patiesa ticība plūsmai, enerģiju vilnim, kurā tu esi iekļauts un pasargāts, sajūtot māti zemi un visuma enerģijas kā Dievišķo vecāku aizgādni, kuru tu pēkšņi esi ieraudzījis un sajutis esot tālu no mājam.
 
Tomēr šis enerģijas arī izaicina uz pavērsieniem, tās ir radījušas vīrišķa spēka plūsmu, kas tevi maigi izmet no komforta zonas, izaicinot uz pārmaiņām, kas ir paša radītas, gaidītas un pasūtītas. Ziniet kā ir, kad mirkļi saplūst reāla patiesā plūsmā, viss tas, ko esi vēlējies kļūst iespējams, bet vēl ir soļa attālumā no tevis, tu esi pieradis atrasties soļa attālumā, lielā, caurspīdīgā pašradīto ierobežojumu kastē, kura nez kāpēc sāk brukt un izšķīst, ļaujot tev sajust pārmaiņu garšu, bet vēl ne tik ļoti, lai izdarītu šo soli - savā jaunajā, patiesajā realitātē.
 
Šīs sajūtas mani pārņem šomēnes, tā kā esot soli no kaut kā ļoti liela un patiesa, tev tiek dots instruments, kā virzīties tālāk, jau brīvākā, skaidrākā un patiesākā plūsmā. Kopā ar šo instrumentu tev tiek dota iespēja iet vai neiet savas izvēlētās realitātes virzienā, tā vai tā, tevi visums, zemes māte atbalstīs.
 
Šī visur klātesošā pieņemšanas enerģija rada drošu pamatu rīkoties, dažreiz arī apstāties, kad izjūti tādu nepieciešamību - jo nav jau kur steigties, ir pietiekami daudz laika no vienas puses, bet no otras puses situācijas ir gatavas realizēties. Kā jau vienmēr viss notiek pareizā ritmā un plūsmā, jo šī iedvesma, kas nāk virza uz sievišķo enerģiju apzināšanos.
 
Visums un māte zeme vienmēr ir sagatavojušas atslēgas, tad kad tevis pasūtītās karmiskās situācijas ienāk tavā dzīvē un tagadnē, arī šoreiz, domāju, ka ne tikai man, bet arī tiem, kam tas ir nepieciešams, viena no šim atslēgām būs šīs sestdienas Sievišķo enerģiju seminārs.
Priekš manis nāca šī spēcīgā sirds vēlme apzināti ielikt un radīt instrumentu, caur kuru varam sadarboties un iekļauties patiesā sievišķajā laukā, apzinoties savu spēku, ko izvēlējos ielikt arī kā šīs sestdienas semināra tēmu. Sajūta, ka sievišķā enerģija, tās tīrajā un patiesajā plūsmā, palīdzēs sakārtot arī iespēju virzīties uz priekšu daudz maigākā plūsmā, ārpus cīņas ar notikumiem, lai pa soli tuvāk virzītos iziešanai no šīs "kastes" ko esam radījuši ar savām pārliecību sistēmām un ilūzijām.
 
Sievišķā - mātes- dievišķā- meitas- sievietes- sievas enerģija ir kā iedvesmas un radošuma vilnis, kas paceļ virs ierobežojumiem, ļaujot pacelties uz to realitātes radīšanas lauku un plūsmu, kurā ir jāatrodas, jābūt un jāizpaužas. Tās pareizā plūsma palīdzēs harmonizēt attiecības arī ar vīrišķo enerģiju, saskarsmi katra dzīvē uzlabojot saskarsmi katra ģimenē un attiecībās. Jūtos svēt-svinīgi iepazīstot šo enerģiju no tās patiesās, brīvās puses, ļaujot sirds mīlestības un viegluma ziedam uzplaukt un atbrīvot sievišķo enerģiju no pašradīto ierobežojumu sloga.
 
Seminārā aizskāru arī svarīgu jautājumu, kas mums traucē veidot attiecības ar citām sievietēm, tādu kā noskaudumu, lāstu un ierobežojumu noņemšana, jo sapratu, ka tas ļoti traucē veidot patiesas draudzības, sadarbības plūsmas un ierobežo sievišķai enerģijai izpausties piemēroti un harmoniski, jo es apzinos, ka neskatoties uz to, ka mēs virzāmies uz priekšu savā attīstībā ir lietas, kas mums ir jāsakārto - lai varētu ieiet savā patiesajā laukā pilnvērtīgāk, viena no lielajām lietām ir šī…
 
Rakstīja Ilze Līkuma
pirmdiena, 2012. gada 19. novembris