otrdiena, 2012. gada 13. novembris

Grupa Metasintēze. Enerģētiskā prognoze 2012.gada novembrim


2012.gada 01.novembrī
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Tātad, diezgan harmoniskā oktobra laiks, lai arī ar dziļumā esošām „tumšām” aizkulisēm, ir beidzies. Un šo noslēgumu raksturo viena no lielākajām viesuļvētrām – Sendija, kas patiesi „attīra” telpu, iedarbinot visas stihijas – ūdens, zemes, gaisa un uguns. Rodas iespaids, ka četru stihiju savienošanās iztīra planētas ziemeļu puslodes vecās enerģētiskās programmas pirms tam, kad enerģētiskā „fronte” pārvietosies uz dienvidu puslodi, lai atvērtu portālu Zemes jaunās programmas izpausmei novembra 20-tajos datumos.
 
Novembrī notiks uzreiz divi aptumsumi:
Saules aptumsums (pilnais) naktī no 13-tā uz 14-to novembri, Merkūram veidojot kvadrātu ar Neptūnu, un
Mēness aptumsums (pusēnas) 28-tā novembra vakarā.
Pēdējais ir īpaši interesants tādā ziņā, ka Mēness būs savienojumā ar Melno Mēnesi un viss tas notiks praktiski precīzi uz tā saucamās „katastrofu ass”, t.i. - ass, kas stiepjas no Dvīņu 10-tā grāda, kur atrodas zvaigzne Aldebarāns, līdz Strēlnieka 10-tajam grādam, kur atrodas zvaigzne Antares.
Šie aptumsumi it kā izliek brīdinošās zīmes: Esiet uzmanīgi ar Mēness enerģiju, kura simbolizē saspringtu emocionālo aspektu, kas izpaužas, kā potenciāla „astrālo netīrumu” iznākšana virspusē.
Emocionālā spriedze spēj izpausties caur agresiju, dusmām, disharmoniju, nestabilu psihi, somatiskām saslimšanām.
 
Tas viss liecina par to, ka darbs ar zemapziņu turpinās, turklāt novembrī jūs tiksiet atgriezti atpakaļ pie karmiskām problēmām - ar divām enerģētiskajām virsotnēm aptumsumu periodos. To veicinās retrogrādais Merkūrs (no 7. līdz 27.novembrim), kurš tagad spēcīgi, kā nekad agrāk, translē atbrīvojošās Saules programmas cilvēcei. Neviens nespēs izvairīties no programmu, kuras nepieciešams pabeigt šajā gadā, atrisināšanas. Un labāk to ir izdarīt, apzinoties šādas attīrīšanās nepieciešamību.
 
Visi tie, kuri atrodas ārpus galvenā attīstības enerģētiskā vektora, ko veido Lielās Centrālās Saules (Avota) enerģijas, ir dziļi iestrēguši astrālajās telpās, dažkārt to viszemākajos slāņos. Viņiem priekšā stāv savu dziļāko karmisko „astu” izstrādāšana, kuras ietver ģimenes/dzimtas karmu, kā arī „uzdevuma/misijas karmu”.
Ģimenes/dzimtas karma ir arī saistīta ar pārmaiņām attiecībā uz cilvēces visnozīmīgāko tēmu – dzīvi un nāvi.
 
Daudzi tuvinieki (ieskaitot cilvēkus un mājdzīvniekus) aizies uz citām pasaulēm un mums nāksies apzināties šādas aiziešanas iemeslus un attiekties pret aizejošo Dvēseļu izvēli ar sapratni, cieņu un pateicību par visu, ko viņi mums ir snieguši dzīves gaitā. Izdariet visu iespējamo, lai palīdzētu aizejošai dvēselei iegūt mieru un piedošanu.
 
Bailes nāves priekšā saasināsies, kā nekad agrāk, un mums nāksies ieviest skaidrību tajā, kas tad mēs patiesībā esam un - praktiskajās situācijās, kas saistītas ar pāreju/nāvi, apzināties dvēseles nemirstību, tās saikni ar Garu un mūsu iemiesojumu bezgalību uz šīs planētas un citās Visuma dimensijās.
 
Lai tiktu klāt „uzdevuma/misijas karmai”, to apzinātos un sāktu pildīt, ir nepieciešama visa enerģētiskās izpausmes diapazona izstrāde, precīzi fiksējot apziņu uz tā saucamās centrālās ass, kas iet cauri visu zemāko (ēteriskā, astrālā un mentālā), kā arī augstāko enerģētisko ķermeņu galvenajām/pamata čakrām. Turklāt ir jātiek atstrādātām „trīsdimensionālās pasaules” programmām, lai tās nebūtu klātesošas nākamajā solī – virzībā uz savu misiju/uzdevumu.
 
Ja jūsu enerģētiskie ķermeņi nav pienācīgā veidā centrēti un nav pietiekami attīrīti, tad jebkura priekšlaicīga tiekšanās pēc savas misijas izzināšanas var novest pie „nejaušas” svešu programmu paķeršanas, kas jūs aizvedīs tālu prom no patiesā izziņas mērķa. Tā neizstrādāta astrālā ķermeņa gadījumā, jūs variet „pārtvert” tādas vidējiem astrālajiem slāņiem raksturīgas vispārēja rakstura „misionāru” programmas, kā: cilvēces un planētas glābšana, iejaukšanās katastrofiskajos planetārajos procesos ar mērķi – tos vājināt un koriģēt, bez izpratnes par to, ka planētai ir nepieciešami šādi dabiski tās [planētas] enerģētikas attīrīšanās procesi; spēka vietu atvēršana, bez nepieciešamās šo vietu pārbaudes attiecībā uz tajās klātesošo spēku kvalitāti (dažkārt jūsu iepriekšējā karma var aizvest jūs uz spēka vietām, kuras agrāk tikāt izmantojuši personīgiem vai grupu mērķiem, un jūsu līdzdalība šo vietu aktivācijā var negatīvi atsaukties uz jūsu tālāko attīstību). Tāpat arī atcerieties, ka šāda veida mijiedarbība ar dabas spēkiem prasa no jums spēju atpazīt, kādas vibrācijas un programmas nes šie spēki. Ja noteiktas spēka vietas agrāk ir tikušas izmantotas maģiskiem rituāliem, tad jums ir jābūt pārliecinātiem par sevis pašu tīrību, kurai ir jābūt pietiekamai spēka avota attīrīšanai un tā vibrāciju pacelšanai, pretējā gadījumā attiecīgie dabas gari var vienkārši piespiest jūs kalpot viņu ierobežojumiem, bet dažkārt arī destruktīvām interesēm.
 
Atrašanās zemu frekvenču telpā/izplatījumā, izstrādājot dziļas zemapziņas karmiskās programmas (ja jūsu enerģētiskajiem ķermeņiem nav saiknes ar Augstākajiem aspektiem) ir ārkārtīgi kaitīga veselībai.
 
Šādu dziļu zemapziņas programmu izstrādes periodā fiziskais ķermenis atbrīvojas no enerģētiskajiem blokiem, kas ierakstīti šūnu līmenī, kas izpaužas kā augšējo elpošanas ceļu, bronhu un plaušu, kā arī organisma izvadsistēmu (nieru, aknu, žultspūšļa un zarnu trakta) saslimšanas. Iegremdēšanās zemapziņas programmās atsaucās uz aktīvo apziņu, kas it kā iekrīt miegā, zaudē skaidrību un mērķtiecību. Tas var izpausties parasto uzvedības stereotipu traucējumu veidā, tādos kā: ”prāta aptumsums” un neapzināta agresija. Tā kā daudzas programmas tiek turpināts izstrādāt miegā, var tikt novērots neparasti miegains stāvoklis dienas laikā. Sapņi var būt spilgti un nozīmīgi, taču pamostoties bieži vien tiek aizmirsti.
 
Novembra pirmajos datumos Venera atrodas saspringtā aspektā attiecībā pret Urānu, kas piedod spriedzi personiskajām attiecībām. Šāda opozīcija (plus Marsa opozīcija pret Jupiteru) - Venēra pret Urānu liecina par to, ka esošā harmonija pārkalibrējas jaunā līmenī Urāna informatīvo portālu ietekmē. Pārejai uz jaunu harmonijas posmu ir nepieciešama jau sasniegtā revīzija no augstākās harmoniskās sirds skatupunkta raugoties. Viss, ko jūs esiet sasnieguši, ir jāpārskata augsto frekvenču enerģijas skatījumā. Ja jūsu harmonija centrējas „trīsdimensionālajā” sirdī, tā sašķobīsies, jo nu jums tiek prasīts izpaust patiesās, daudz dziļākas un cēlākas jūtas, kas raksturīgas paplašinošamies piektajai dimensijai.
 
Jūsu izpratne par daudziem pamatjēdzieniem – tādiem, kā: Mīlestība, Žēlsirdība, Līdzcietība, utt. kārtējo reizi sāk mainīties. Tas ir visai sarežģīts un pretrunīgs process, jo prasa no jums būt pilnīgi godīgiem, definējot to, kas jūsos neatbilst laika (Laika beigu) prasībām. Neturieties pie vecā, lai arī pat visbrīnišķīgā un jums vērtīgākā. Centieties kļūt pilnīgi caurspīdīgi un tīri, tiekot vaļā no nevajadzīgā – ar pateicību par apgūto mācību.
 
Efektīva karmisko programmu izstrāde tiek īstenota Sirdī, kura pazīst un jūt Dievu, un kura priekš jums kļūst par iekšēju Bezgalīgās Mīlestības Avotu. Tiem, kuri ir spējuši attīrīt savu karmu, izmantojot tīrās evolūcijas enerģijas, paveras jaunas attīstības iespējas. Viņu enerģētiskie ķermeņi turpina nostiprināties, paplašināties un rezonēt ar Vienotības programmām. Novembrī viņi saņems jaunu impulsu atjaunoties un pratīs adekvāti iekļauties sarežģītajos enerģētiskajos apstākļos. Ja viņi labi dzird sava „Augstākā Es balsi” un veiksmīgi ir izstrādājuši savu enerģētisko „viduci” (t.i. – attīrījuši un līdzsvarojuši savas attiecības trīs-dimensionālajā un četr-dimensionālajā dimensijās), viņiem ir viegli noteikt savu patieso vietu paplašinošamies evolūcijas plānā.
 
Tā kā Zeme pati „izgriežas ar iekšpusi uz āru”, pirms spert nākamo soli uz priekšu, un sapurina Akaši Hroniku kaleidoskopu, cilvēces apziņas slānī ienāk informācija par ļoti senām civilizācijām (piemēram, Hiperboreju), kas atradās harmonijā ar planētu un kalpoja par apzinātiem tās programmu vadītājiem. Šī informācija ir ierakstīta vibrācijās, kuras nav raksturīgas mūsdienu cilvēkam, un to apzināšanās ir iespējama tikai, aktīvi attīstot lielāka mēroga apziņu, ieskaitot zemapziņas izstrādāšanu.
 
Hiperborejieši ēteriskajos ķermeņos ar savu apziņu apvienoja visas planētas dimensijas, saņemot un nododot informāciju par šiem slāņiem planētas informācijas vadības centrā, tās kodolā, tādējādi veicinot harmoniskas attiecības starp visām dimensijām un to programmām. Viņi „ceļoja” pa laika līnijām, taču nevis ziņkārības dēļ, bet, izvēloties un precizējot planētas attīstības evolūcijas vektoru un atbalstot to ar savu enerģiju. Atrodoties līdzsvarotā stāvoklī un apzinoties planetāros uzdevumus, viņi ar savu harmonisko apziņu veicināja stihiju un dabas spēku harmonizēšanos.
Hiperborejieši tikai sāka individualizēties un saglabāja spēju savā apziņā pilnībā saplūst ar visa dzīvā un nedzīvā apziņu uz Zemes, ar mērķi – iepazīt un koriģēt planetāro formu attīstību. Šo seno zināšanu un prasmju pārpalikumus ir iespējams novērot pie aborigēnu tautām, kuras ar visu savu būtni ir saistīti ar dabu; tās augu un dzīvnieku valstību; ar dzīvās un nedzīvās matērijas gariem, uzturot harmonijas pirmā līmeņa vienoto apziņas lauku, kāds ir sasniegts uz planētas.
 
Daudziem no mums ir atmiņas par šo civilizāciju un mūsu patreizējais uzdevums ir aktivizēt hiperborejiešu un citu civilizāciju pieredzi, kas būs pieprasīta jaunās pasaules radīšanai, ņemot vērā visas turpmākās cilvēces attīstības izmaiņas. Viens no pašreizējā brīža visaktuālākajiem jautājumiem – iemācīties izpaust dievišķo caur mūsu individualitāti, kas evolūcijas gaitā iegūta pareizajā līdzsvarā.
 
Par novembra kulmināciju kļūs 11-to Vārtu aktivācija 22.novembrī, Peru ko veiks Solaras Meistar-cilindrs.
Šie vārti pabeidz visu ciklu, kuru veidoja 11 Vārti, kas simbolizēja Pāreju.
 
Vienlaicīgi ar Pārejas cikla pabeigšanu, savu izpausmi uzsāks jauns spēcīgs cikls jauna Vienotības apziņas līmeņa nostiprināšanai „AN Sirds” pukstos, sākotnējai Dievišķā Visuma programmai, kura sāk īstenoties uz Zemes, lai arī pagaidām tikai tās smalkajos plānos.
 
Tatjana Zolotuhina
2012.gada 30.oktobrī