ceturtdiena, 2012. gada 8. novembris

Gara spēks un izturība


29.10.2012 Ugunīgais Lauva caur Деня
http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/20-2729-348028-16-1351502723
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Sveicinu jūs, dārgie!
Ar jums runā Mīlestības Starojuma un Gara Spēka Ugunīgais Lauva.
Šodien mēs pieskarsimies Gara Spēka un Izturības tēmai.
Gara Spēks – tas ir Mīlestības enerģijas nebeidzams potenciāls, kas sevī nes Mīlestības enerģiju kustības nepārtrauktu dinamiku, cauraužot visu Radīto, un iesniedzoties ar savām saknēm – SEVIS (kā Visa Pastāvošā RADĪTĀJA Mīlestības) APZINĀŠANĀS mūžībā un nebeidzamībā.
Gara Spēkam nav nekā kopēja ar gribas piepūli un sasprindzinājumu, kad cilvēks cenšas rīkoties, izejot no prāta apsvērumiem – baiļu un satraukuma dēļ par sevi, vai par saviem apkārtējiem.
Gara Spēks – tas ir – no Sirds Klusuma, no jūsu Būtības dzīlēm, jūsu Dvēseles dziļumiem iznākošās IZPAUSTĀS MĪLESTĪBAS Spēks.
Gara Spēks dod jums spēku dzīvot saskaņā ar jūsu SIRDS vēlmēm – lai kādi arī apstākļi un notikumi neizvērstos jums visapkārt.
Gara Spēks – tā ir MĪLESTĪBAS ENERĢIJA – tā nav nedz doma, nedz arī darbība.

Jūs esat iemiesoti PasaulsĒkas pašā blīvākajā matērijā, kurai piemīt ļoti liels inertums un pretestība attīstības bezgalīgajai dinamikai, un Sevis (kā bezgalīgā Mīlestības AVOTA daļiņas) pašapzināšanai. Tādēļ jums ir maksimālas iespējas tāda Mīlestības Uzliesmojuma radīšanai PasaulsĒkas daudzo Pasauļu vidū, kas pielietu visu PasaulsĒku, pārveidojot to.

Tieši pārvarot pretestību arī tika radīts jaunais MĪLESTĪBAS Spēks šeit, uz Zemes – dualitātes eksperimenta Lielā Spēles Laukuma.

Taču pārvarēšana šī vienmēr ir notikusi un notiek – caur koncentrēšanos SIRDS Klusumā, ko tieši Gara Spēks palīdz pastāvīgi noturēt, esot iemiesots blīvajā materiālajā nesējā.
Esiet SIRDĪ, ieklausieties tās Klusumā.
Tieši no turienes atnāk visas atbildes uz jūsu jautājumiem, tieši tur ir pieeja pašapzināšanās bezgalībai, tieši tur jūs esat īsteni, dārgie, DievCilvēkEņģeļi.

Ar bezgalīgu godāšanu, cieņu un lepnumu par katru no jums –
Mīlestības Starojuma un Gara Spēka Ugunīgais Lauva