piektdiena, 2012. gada 16. novembris

Solāras prognoze novembrim/2012


No SOLĀRAS prognozes NOVEMBRIM 2012

Noslēgums un Sākums

http://www.nvisible.com/
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
Novembris ir mēnesis, kas maina it visu. Daudzas lietas tiek apgāztas no galvas uz kājām, un izvērstas ar iekšpusi uz āru. Tas, kas notiks šinī mēnesī – tik pat kā nav aprakstāms. Šis mēnesis ir milzīgs savā vērienīgumā, un absolūti neparedzams. Tas ir masīvs pagrieziena punkts.
Bieži ir sajūta, ka mēs ejam pa naža asmeni starp veco un Jauno, kur visas lietas atrodas Uz Strīpas. Gluži kā virvesdejotāji, virzoties pār bezdibenim, mēs gribētu katru savu soli izdarīt rūpīgi un apzināti, koncentrējoties uz sava balansa noturēšanu, bet tam vairs nav laika. Tā vietā – mums ir jāatmet sava horizontālā kārts, un neskatoties jāmetas uz priekšu – saskaņojoties ar savu Īsteno Būtību, un vadoties vienīgi no savas Sirds Zināšanas.
Šis mēnesis atnesīs mums situācijas, kurās vajadzēs rīkoties vispirms, un tad tikai domāt. Būs arvien mazāk un mazāk laika, lai apdomātos. Par cik mums ir tik daudz kas jāpabeidz, mums ir jāattīsta savas Dzen iemaņas, lai virzītos ātri no uzdevuma pie uzdevuma un atkal atpakaļ, vienlaikus sastopoties ar neskaitāmām traucējošām problēmām. Mums jārīkojas ātri, un jādomā par to visu vēlāk. Ja mēs neko neizdarīsim – mēs varam palaist garām kaut ko ļoti svarīgu. Mums vajag iestrādāt sevī savus uzskatus tik pilnīgi, ka mēs spējam ātri tos izpaust fiziskā veidā, it īpaši – kritiskās situācijās.
Pastiprināti parādās Kursa Korekcijas un Pārskatīšanas tēma šinī mēnesī. Mēs nepārskatīsim lietas apzināti, taču daudzi mūsu dzīves elementi tiks pakļauti spēcīgai Revīzijai. Šī Revīzija būs saistīta ar pārmaiņām, kuras risināsies visas monolītās pārbīdes līmenī šomēnes.
Mēs piedzīvosim svarīgāko iedziļināšanos šinī mēnesī. Mēs iztīrīsim izkropļojumus, kuri krājušies eoniem gadus, lai varētu saskaņoties ar patieso būtību Tam, Kas Mēs Esam bijuši no sākta gala, lai mēs varētu ienest patiesumu visos savas dzīves elementos. Dažiem tas var izpausties kā Ultra Ideāls Viesulis, kurš nogludina mūs caur saslimšanu, plēšot no mums nost liekos cīņas un izkropļojumu slāņus. Kad tas notiek, mēs varam sajusties skumīgi, dusmīgi, vīlušies un noguruši. Mēs varam tikt satricināti līdz pašiem savas būtības pamatiem, kad visas mūsu zināmās pasaules ārējās struktūras sagrauj varena zemestrīce, līdz paliek vairs tikai – mūsu būtības Patiesā daļa. Mēs tiksim izaicināti pieņemt ātrus lēmumus, un veikt ātras darbības, bez laika apdomāties par to, ko mēs darām – tanī pat laikā tiekot bombardēti ar vislielāko intensitāti. Mēs pastāvīgi tiksim pārbaudīti uz to, ka DZĪVOJAM savos uzskatos, nevis tikai par to RUNĀJAM.
Ja mēs vēl neesam uz pareizā ceļa – mēs varam pārbīdīt sliedes, un pārcelties uz patiesāku trajektoriju Novembrī. Daudz cilvēku, kuri nebija pārliecināti par to, KAS notiek viņu dzīvē, un KO vajag darīt un KUR vajag iet – pēkšņi atradīs SEVĪ zināšanu un atbildes uz šiem jautājumiem – ar neapstrīdamu skaidrību.
22.novembrī 11:11 vienpadsmitie vārti tiks aktivēti. Tā ir noslēdzošā 11:11 Aktivizācija, un iezīmēs noslēgumu mūsu nozīmīgajā, gandrīz 21 gadu ilgušajā ceļojumā caur Vārtiem 11:11. Vienpadsmito Vārtu Aktivācija atvērs durvis uz jauno pasauli, kuru mēs vēl nevaram redzēt, bet kuru varam stipri sajust. Tam JAU TAGAD ir spēcīga ietekme uz mums, jo šis notikums satur abus divus kopā – gan BEIGAS, gan nākamās spirāles SĀKUMU, kad spirāle ir izgājusi pilnu savu apli. Šī svarīgā sajūta, ka Nobeigums savijas ar masīvu JAUNĀ Aizsākumu – ir dziļa un asa. Mēs esam jau tik tuvu vecās ēras beigām. Mēs esam pietuvojušies mūsu ilgstošā dualitātes ceļojuma noslēgumam.
Daļa no šī Nobeiguma procesa ir – ļaut AIZIET [nepieķerties] visam mūsu vecajam ceļojumam. Tādiem kā es, kas daudzus savas dzīves gadus ir veltījuši ceļojumam caur 11:11 Vārtiem – tā ir smaga lieta. Mēs atceramies un godājam tos cilvēkus, kuri kopā ar mums nonāca līdz Pirmo vai Otro 11:11 Vārtu Aktivācijai, lai nospēlētu tajos galveno lomu, un pēc tam pēkšņi izgaisa.
Mēs atceramies, ka 140 cilvēki satilpinājās Izīdas Tempļa mazā kambarītī uz Filē salas Ēģiptē, lai aktivētu Patiesās Mīlestības Lotosu, kad ēģiptiešu Tempļa Uzraugi bija aizkustināti līdz asarām, sakot, ka ir gaidījuši tūkstošiem gadu uz mums, un ka mēs esam atpakaļ atgriezušies Dievi. Mēs atceramies, kā dejojām visu nakti uz Tetiaroa atola šauriņās strēmelītes Ceturtajos Vārtos, un milzīgo zvaigžņu lietu, kas lija uz mums. Mēs atceramies arī 11:11 Vārtu Aktivāciju, pēc kuras jutāmies pilnīgi salauzti iekšēji, jo mūsu Vienotā Būtība nebija bijusi pietiekami stipra. Mēs atceramies, ka mūs šaustīja lietus un vēji Sesto Vārtu Aktivācijā Īrijā. Mēs atceramies mūsu lielisko procesiju uz ziloņiem, kamieļiem un zirgiem Septīto vārtu Aktivācijā uz Džagmandir salas Indijā. Mēs atceramies Baltā Drakona piedzimšanu Elementu Dejas laikā de la Lunas salā Titikakas ezerā Bolīvijā, otrajā Astoto Vārtu Aktivācijā, Bolīvijā. Mēs atceramies šūpošanos Lotosa Sirdī Bali, Devīto Vārtu laikā.
Tas ir bijis lielisks un stipri sarežģīts ceļojums, kas ir prasījis mūsu pilnīgu Klātbūtni, un tagad tas tuvojas noslēgumam. Vienpadsmitajos Vārtos NEREDZAMĀ Dimants kļūs saredzams. Tā ir Jaunā Pasaule, kas piedzimst. Tā iekļauj sevī visas zināmās pasaules nebeidzami plašā ainavā. Beidzoties mūsu ceļojumam caur 11:11 Vārtiem nāks AN atdzimšana. Šinī laikā būs daudz cilvēku, kas pēkšņi sapratīs, ka viņi ir – daļa no lielās Ģimenes. Un tad mēs sanāksim kopā, lai noenkurotu AN Sirdi fiziskajā Zemē.
Mēneša beigās mēs būsim nozīmīgi izmainījušies – nebūsim vairs tie, kas esam bijuši agrāk. Novembris būs pārsteidzošs, brīnumains, priecīgs, radošs, un neizmērojamas Mīlestības piepildīts. Tas grasās aizvest mūs uz mūsu īsto vietu mūsu iekšienē un arī ārpusē. Tas ir laiks mūsu Mājuppārnākšanai –– kad mēs atgriežamies Mājās – pie savas Patiesās Būtības. Milzu enerģijas, kādas mēs nekad iepriekš nebūsim pazinuši – nāks, lai pārceltu mūs uz paplašinātajām Neredzamā Dimanta sfērām.
Tāds tas ir … NOSLĒGUMS un SĀKUMS …