trešdiena, 2012. gada 21. novembris

Vai esat gatavi savam ‘Jā’?



19.11.2012 Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule …
 
Visums ir jūsu partneris jūsu dzīves Kop-Radīšanā arī šeit, uz Zemes. Viss uz Zemes ir ticis radīts – sadarbojoties Cilvēciskajam un Dievišķajam – kaut arī Cilvēks savu lomu bieži vien spēlē zemapziņas līmenī, ar visai nelielu sajēgu par savu Spēku un Potenciālu. Visumam vienmēr ir jāatbild ar ‘Jā’ uz visiem jūsu nodomiem, jo tāds ir Universālā Likuma mandāts. Brīvā Griba Cilvēkam ļauj Radīt bez jebkādiem ierobežojumiem 3D līmenī, un Visumam atbilstoši ir jāreaģē. Visuma ‘Jā’ nesatur nekāda veida nosodījumu, tādēļ ziniet – pieprasot to, ko jūs vēlaties – IKVIENS pieprasījums tiek piepildīts TANĪ enerģētisko vibrāciju frekvencē un dimensiju telpā, kurā tas ir JŪSU Radīts. Vai jūs APZINATIES, ka IKVIENAM jūsu pieprasījumam tiek atbildēts ar ‘Jā’?
KATRA jūsu doma – tā ir PILNVARA, kura IEDARBINA nodoma Radošo enerģiju. Nav NEVIENAS domas vai uzskata, kurš nebūtu uzradījis kādu atbilstošu aspektu jūsu dzīvē uz Zemes, un arī Visumā. Taču ja jūs neesat visā pilnībā noskaņots uz rezultātu, ko vēlaties radīt, vai arī jūs neesat gatavi visā pilnībā integrēt [pieņemt] visas pārmaiņas un iznākumus, kuri seko – tad rezultāti nebūs redzami tādā formā – kādā jūs tos vēlējāties saņemt vai ieraudzīt. Kad jūs iedomājaties, ka Visums noraida jūsu vēlmi – patiesībā tieši JŪS PAŠI esat tie, kas izturaties NORAIDOŠI pret Sevi. Kuri ir tie jūsu aspekti, kas neļauj jūsu ‘Jā’ vēlmēm manifestēties?
 Jautājums, kuru jums vajadzētu uzdot, ir – „Kādā ziņā ES neesmu vēl gatavs saņemt savu ‘Jā’?”, nevis – „Kādēļ Visums man atbild ar ‘Nē’?”. Visumam nav iespējams noraidīt NEVIENU jūsu nodomu.
Esiet droši par to, ka Visums ir gatavs Svētīt jūs IT VISĀ. Viņš NEVAR darīt pretējo.
Visums NEKO jums nevar atteikt, bet viņš nevar arī iedot jums to – ko jūs neesat prasījuši, un ko iedomājaties, ka neesat pelnījuši saņemt.
Visums tāpat nevar iedot jums to – ko jūs neesat gatavi attiecināt uz sevi, vai arī vēlaties uzradīt savās bailēs.
Visuma atbalsts ir pamanāms – kad jūsu vēlme evolucionēt - satiekas ar jūsu nodomu - ienest jaunās enerģijas savā dzīvē – kad jūs esat gatavi atlaist iepriekšējā brīža ierobežojumus, un virzieties uz sava potenciāla paplašināšanu tagadējā brīdī, kurā jūs saredzat sava ‘Jā’ īstenošanos, par cik jūs tiešām to gribat ieraudzīt un iepazīt.
Jebkas, ko jūs uztverat kā nepiepildāmu vēlmi – ir ‘Jā’ tam, ka jūs vēl neesat īsti gatavi to pieņemt savā dzīvē un integrēt savā būtībā.
Nevajag dusmoties uz Visumu un pašam uz Sevi (jo jūs esat Visuma daļa). Tā vietā – ieejiet Sevī, lai ieraudzītu – kur jūs vēl neesat īstā saskaņā ar savu ‘Jā’.
Vai jūs visā pilnībā uzticaties SAVAM Spēkam un Potenciālam?
Vai tiešām esat gatavi atlaist tos SAVUS uzskatus un domas, kuri bloķē jūsu vēlmju īstenošanos?
 Vai ir kāda joma, kurā jūs vēl īsti neesat noskaņoti uz to, ko jūs vēlētos manifestēt?
Kad jūs patiešām aptversiet, ka Visumam, kā Līdz-Radītājam, priekš jums atbilde vienmēr ir ‘Jā’ – jūs arī sapratīsiet, ka jebkurš ‘Nē’ nāk – no jums pašiem, un varēsiet izdarīt nepieciešamās transformācijas SEVĪ – lai saņemtu bagātīgu Svētību un Piepildījumu savam ‘Jā’.