trešdiena, 2012. gada 14. novembris

Par saules aptumsumiem



PALĪDZĪBAS ROKA
Pirms saules aptumsuma 2012. gada 13., 14. novembrī
Gautama Buda
7. marts 2007. gads
... Saule simbolizē Dievišķo Saprātu, un katrs saules aptumsums, kad tas notiek, ir papildu slodze jūsu smalkajiem ķermeņiem. Tad, kad notiek saules aptumsums, es iesaku jums dažas dienas pirms aptumsuma un dažas dienas pēc aptumsuma rūpīgi kontrolēt sevi, savu dienas kārtību. Vairāk atpūsties, vairāk gulēt. Un, protams, rūpēties par savu harmoniju.
Jūsu nepilnīgās enerģijas, kas ir jūsu zemākajos ķermeņos, aktivizēsies, un jūs varat justies ne visai komfortabli. Dažiem tā būs uzbudināmība bez iemesla, disharmonija, bet daži vienkārši ir spējīgi krist depresijā vai veikt nekontrolējamas darbības. Saules aptumsumi ir sevišķi bīstami psihiski nelīdzsvarotiem cilvēkiem un cilvēkiem, kas cieš no psihiskām slimībām. Tāpēc parūpējieties par jūsu tuvo radinieku dvēseles komfortu. Pacentieties pasargāt viņus no visa sliktā un negatīvā.

Ļoti derīgi būs meditēt un veikt lūgšanu prakses ar ievirzi uz harmoniju, mieru, Mīlestību.
Es atnācu, lai brīdinātu jūs par nelabvēlīgu enerģiju strāvojumu uz Zemes virsmas. Es atnācu apliecināt jums, ka viss ir jūsu spēkos un jūs esat spējīgi harmonizēt situāciju uz planētas ar pašu spēkiem, pat bez Gaismas Būtņu palīdzības.
Jums tikai vajag iedomāties, ka jūsu Dieva dāvātā enerģija var pēc jūsu vēlēšanās tikt novirzīta situācijas harmonizēšanai uz planētas un jebkuru stihisku nelaimju novēršanai.
Stihija nav akla. Stihija iziet no līdzsvara jūsu domu un jūsu jūtu iedarbības dēļ, ja tās nav harmoniskas. Tieši tāpat stihija spēj atgriezties līdzsvara stāvoklī, ja jūs pieliekat pūles, lai harmonizētu sevi un apkārtesošos cilvēkus.
<...>
ES ESMU Gautama Buda, ar Mīlestību un cerību uz jums.