otrdiena, 2012. gada 13. novembris

Par dzīves uztveri


07.11.2012 Mūžības Zelta Dieviete caur Деня
http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/20-272…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Sveicinu, jūs, dārgie!
Ar jums runā Mūžības Zelta Dieviete.
Šodien skarsim dzīves uztveres tēmu.
Cilvēce, iziedama dualitātes eksperimentā uz Zemes ļoti intensīvu un piesātinātu sāpju un ciešanu pieredzi, ir iemantojusi neizmērojami vērtīgu Sevis, kā mūžīga un nemirstīga Gara, iepazīšanas pieredzi, atrodoties uz laiku iemiesotiem fiziskajos ķermeņos, Gara nesējos.

Daudzo iemiesojumu gaitā jūs izspēlējāt dažādas lomas – slāni pēc slāņa krājot dažādus priekšstatus, ilūzijas, kas dažkārt pilnībā noslēdza jūsu dievišķo atmiņu pat to – Kas Jūs Esat patiesībā.
Pati galvenā ilūzija, kas ļoti cieši nostiprinājusies cilvēku prātos, ir – ka cilvēks ir dzimis, lai ciestu, un ka cilvēkam laime un brīvība ir jānopelna, ejot caur sociuma programmu dažādiem pārbaudījumiem, kuri, kā viņiem šķiet, cilvēku novedīs pie apmierinājuma, piepildījuma un laimes sajūtas.

Dārgie, visas sāpju un ciešanu lomas, kuras jūs bijāt uzņēmušies– jūs vienmēr uzņēmāties ne jau tā dēļ, lai liktu sev visu laiku nebeidzami ciest.
Visas šīs lomas jūs tikāt uzņēmušies VISU labā, risinot tos uzdevumus, kuri satrauc daudzus PasaulsĒkas attālus nostūrus.

Katrs no jums ir Dievišķs Bērns, kurš vienmēr ir bijis bezgala brīvs.
Brīvība šī – ir jūsu SIRDĪ, kad jūs saprotat, ka ikvienas Dvēseles vienīgā vēlēšanās ir – BŪT priekš VISIEM, realizējot savu Dieva-Radītāja bezgalīgo radošo potenciālu.
Ikvienai Dvēselei – vislielākā laime ir – kalpot PRIEKŠ VISIEM.

Tā arī IR tā patiesā laimes sajūta, kad katra šūniņa fiziskajā ķermenī piepildās ar apmierinājuma un laimes sajūtu, Sirds klusumā radušos.
Katra šūniņa piepildās ar laimi par to, ka ikviena darbība, ikviens skatiens, un vienkārši esība vien uz Zemes – ir Sakrāls Mirklis, kurā piedzimst Mīlestības Skaistums, neatkārtojams savā izpausmes nebeidzamajā daudzveidībā.
Izpausmes skaistums katram no jums ir unikāls, jo Dvēsele katram no jums ir NEATKĀRTOJAMA.

Ļaujot sev dzīvot saskaņā ar Sirds Aicinājumu, jūs atļaujiet Sev, kā Dvēselei, realizēt maksimāli savu Dieva-Radītāja potenciālu, vērstu uz pastāvīgu pašpilnveidošanos, uz pastāvīgu Mīlestības Skaistuma paplašināšanu PRIEKŠ VISIEM, dārgie.

Droši ejiet uz priekšu – lai arī kādus pārbaudījumus jums dzīve nesagādā.
Ziniet, ka jūs esat bezgala Mīlēti, sargāti un atbalstīti.
Uzticieties Sev, uzticieties Savai Sirdij.

Tieši SIRDS – ikvienā jūsu esības mirklī pavērs jums visas PasaulsĒkas bezgalīgos plašumus, virzot jūs tieši uz turieni, kur jūs varat maksimāli realizēt savu DievCilvēkEņģeļa potenciālu, katrubrīd’ uzradot kaut ko pavisam unikālu, kaut ko PasaulsĒkā vēl neredzētu.

Ar bezgalīgu Mīlestību –
Mūžības Zelta Dieviete