piektdiena, 2012. gada 16. novembris

Fiziskā ķermeņa attīrīšanai


13.11.2012 Ugunīgais Saules Lauva caur Деня
http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/20-272…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...

Sveicinu jūs, dārgie!
Ar jums runā Ugunīgais Saules Lauva.
Atļaujiet man šodien nodot jums AVOTA Mirdzošās Dāvanas, kuras domātas, lai attīrītu dziļi un pilnīgi uz oglekļa bāzētos humanoīdos ķermeņus, kuros atrazdamies jūs esat guvuši tik dažādu, ciešanām un sāpēm piepildītu pieredzi.

Daudzie ciešanu un sāpju pieredzes iemiesojumi ir atstājuši dziļus nospiedumus katrā jūsu fiziskā ķermeņa šūniņā, kur saglabājas atmiņas par visām, jūsu dažādajās dzīvēs gūtajām traumām.
Ļaujiet, dārgie, lai Mīlestības enerģijas pilnībā no jums izskalo jūsu ciešanu, sāpju un pārestību pieredzi, kura tik ilgi ir saturējusi jūs noteiktos uzvedības ierobežojumos un cilvēcisko attiecību rāmjos.
Sagādājiet sev arvien vairāk prieka no atrašanās Sirds Klusumā.
Priecājoties par katru dienu, ikvienu dzīves mirkli, jūs pārtopat nevainīgā tīrā Bērnā, kurš dāvā klusuma, miera un prieka sajūtu visai Cilvēcei un PasaulsĒkai.
Tas nav cilvēciskā ķermeņa emociju radītais prieks, kad gribas aiz sajūsmas kliegt un brīnīties par katru dienu.
Tā ir dziļa apmierinājuma, patiesas laimes sajūta par i e s p ē j u – Kalpot Visiem, tas ir bezgalīgs prieks par i e s p ē j u – Mīlēt.

Neaizmirstiet, dārgie, Mīlēt arī Sevi.
Jūs esat Starojoša Dvēsele, iemiesota fiziskā ķermenī.
Mīliet savu fizisko ķermeni – ar visām tā nepilnībām, bezgalīgi pieņemot to, un fiziskais ķermenis atbildēs jums vienmēr nebeidzami – ar to pašu.
Sajūtot jūsu Dvēseles Mīlestību – fiziskais ķermenis pārstāj cīnīties ar sevi, pieņemot savas dzīves dievišķību, un kļūstot no tiesas par īstenu Dvēseles Templi.


Pieņemiet ar pateicību pirmo Dāvinājumu – Attīrīšanās Zelta Sfēru, kura piepildīs katru jūsu fiziskā ķermeņa šūniņu ar Uguns Zelta enerģijām, kas maigi caurskalos jūsu fizisko ķermeni, atbrīvojot to no daudzo karmisko emociju un domu nastas.

Pieņemiet, dārgie, lūdzu, tāpat arī otro Dāvinājumu – Izdziedināšanās un Atbrīvošanās Smaragda Piramīdu, kas dāvās jūsu ķermenim mundruma, svaiguma sajūtu, piepildītību ar Mīlestības enerģijām – jūsu, Patieso, īstenajām enerģijām – Starojošo PasaulsĒkas KopRadītāju enerģijām.

Un nobeigumā pieņemiet tāpat ar pateicību trešo Dāvinājumu – Avota Attīrīšanas Sārto Rozi, kas ļoti dziļos līmeņos palīdzēs jūsu fiziskajam ķermenim pieņemt jaudīgās ugunīgi sarkanās Saules Lauvu enerģijas, adaptējot šīs enerģijas tādā veidā – lai pašu dziļāko DNS slāņu attīrīšana fiziskajā ķermenī noritētu visskaistākajā un maigākajā veidā, dāvājot attīrīšanu un atbrīvošanu ne tikai jūsu fiziskajam ķermenim vien, bet – visas cilvēces fiziskajiem ķermeņiem un Gaijas fiziskajam ķermenim – jo jūs esat – nedalāms VIENS, savienots ar cilvēka acij neredzamiem Mīlestības pavedieniem, kuri caurauž visus planetāros laukus un telpas.

Ar bezgalīgu Mīlestību –
Ugunīgais Saules Lauva