trešdiena, 2012. gada 21. novembris

Spēles "Vai Tu dzīvo savu stiprāko dzīvi?" rezultāti



Paldies visiem, kas atsaucās un atsūtīja uz e-pastu savus spēles "Vai Tu dzīvo savu stiprāko dzīvi?" rezultātus.

Te ir daži rezultāti par to, kādu tad dzīvi varētu nosaukt par "Stipru dzīvi":

Pirms spēles: Stipra dzīve - apzināta eksistence, mērķtiecīgi darbojoties grūtos, sarežģītos apstākļos.

Pēc "skaidrojošās vārdnīcas" metodes: Stipra dzīve - apzināta, labvēlīgu nolūku virzīts, sev piemītošo fizisku un garīgu resursu lietderīgs izmantošanas process.

Pirms: Stipra dzīve - laba, pilnvērtīga dzīve.

Pēc: Stipra dzīve - apzināta cilvēka dzīvošana, mērķtiecīgi darbojoties sarežģītos apstākļos, nodrošinot spējas darboties šādā veidā (par psihi, raksturu, personību, īpašībām).

Pirms: Stipra dzīve ir,kad cilvēks savā radošajā izpausmē, ko sauc par dzīvi, koncentrējas uz savu izcilību un pieredzi, tādā veidā darbojoties, ar savām stiprām prasmēm spēj piedzīvot apzinātu, piedzīvojumiem bagātu mūžu.

Pēc: Stipra dzīve - cilvēka mūža realitāte, īstenība, apzināta eksistence, kura ir noturīga, stabila, pārliecinoša, ar dziļām zināšanām, prasmēm, pieredzi piesātināta, tāda, kas izpaužas intensīvi, radot enerģiju un lielu jaudu mērķtiecīgās darbībās, arī pie sarežģītiem apstākļiem.

Stipra dzīve ir katram cilvēkam iespējami labākais iemiesojums uz zemes, ar maksimāli daudzām un vajadzīgām pieredzēm, kas devis spēku neklanīties, nebaidīties un prasmi svinēt jeb svētīt šo dzīvi, kuru pašlaik dzīvojam.

Mans variants :-) :

Pirms: Stipra dzīve - dzīve, kurā izdzīvo savu dzīves aicinājumu tā, ka tas tev patīk, dod gan garīgu, gan materiālu gandarījumu, un dod ievērojamu ieguldījumu arī citu cilvēku dzīvēs.

Pēc: Stipra dzīve ir apzināta esība, kas ļauj cilvēkam intensīvi, jaudīgi, spilgti, enerģiski izpausties un radīt.

Ja tas, ka rezultāti "Pirms" ir tik atšķirīgi, neizbrīna, tad tomēr "skaidrojošās vārdnīcas" metodes rezultāti gan - mums visiem bija vieni un tie paši skaidrojumi, tā pati izvēle, taču katrs izveidoja kombinācijas, kas rezonēja ar viņu pašu. Rezultātā - no tādām pašām "izejvielām", radījām tik daudzus unikālus skaidrojumus.

Par ko Jums saka šie rezultāti?

Personīgi man tie apliecina, ka katrs no mums ir unikāls, vienreizējs un uztver šo pasauli neatkārtojamā, tikai viņam raksturīgā veidā, kā rezultātā mēs visi varam baudīt tik krāsainu un dažādu pasauli.

Paldies, ka Jūs esat!

Lai veicas!


Rita Ivanova
Stipras dzīves koučs

Autortiesības © 2012 Rita Ivanova
http://www.draugiem.lv/stiprasdziveskarte