trešdiena, 2012. gada 21. novembris

Ilarions 18.-25.novembris/2012


Viedas Meistars Ilarions
18.-25. novembris/2012
 
Mīļie!
 
Dienu ātrajā skrējienā šobrīd pilnīgi katram cilvēkam palīdz visos iespējamos jūsu Būtības līmeņos pēc iespējas ātrāk, piemērotāk un atbilstošāk asimilēt jaunās frekvences. Daudzi pieredz periodisku veco domu un ciklu atkārtošanos, un tās domas, par kurām bijāt nosprieduši, ka esat veiksmīgi ar tām tikuši galā, atkal uzpeld un parādās jūsu apziņā, bet šobrīd ir ļoti svarīgi pamanīt šos ciklus un tūlīt nekavējoties pārslēgt savas domas uz ko tādu, kas sniedz prieku un iespējams pat smieklus jūsu Dvēselei, jo iekšējās prieka sajūtas sniedz neticami labas pārmaiņas jūsu dzīves skatījumā un var palīdzēt, un izšķīdina šo periodisko atkārtošanos.
 
Jums varētu būt sajūta, ka esat šķirts no visiem apkārtējiem, kā arī, ka jūsu agrākais es ir tikai tukša sēnala. Ziniet, mīļie, arī tas pāries. Jūs esat izdarījuši darbu, jūs savienojat jūsu cilvēcisko gribu ar Dievišķo gribu un stingri paliekat pie sava redzējuma par labāku Pasauli un labāku dzīvi. Izsakiet ik dienas trīs reizes vārdos savu nodomu un tas palīdzēs nostiprināt jūsu nodomu un tad, ticiet, ka viss ir tā, kā tam ir jābūt. Ļaujiet sev izbaudīt iekšējā miera un rāmuma cēlumu un koncentrējieties uz savas sirds gaismu un uz tās noteikto Gaismas strūklas pulsāciju.

Daudzo Zemes dzīvju laikā esat pieredzējuši visu iespējamo cilvēcisko emociju, domu un jūtu spektru un tagad šajā laikā tas viss ierakstu līmeņos tiek atbrīvots arī masu apziņas režģī, un tāpēc jūs tieši tā šobrīd reaģējat, liekot pašiem sev apšaubīt savu progresu. Patiesība ir pavisam citāda, jo jūs palīdzat transmutēt šo blīvumu uz augstākiem vibrāciju stāvokļiem un tas prasa, lai jūs uz laiku uzņemtos kādu daļu no tā- tā kā esat izteikuši nodomu savienoties ar augšupejošo Zemi laikā un realitātē, lai īstenotu šo pārmaiņu laiku ar visaugstāko iespējamo iznākumu visu augstākajam labumam.
 
Dimensijas satuvinās, un mēs visi strādājam kopā; šis kopdarbs apvienojas augstākos līmeņos. Liela darba daļa tiek padarīta tad, kad jūs guļat- savos Gaismas ķermeņos daudzos un dažādos veidos jūs palīdzat Zemei un tās iedzīvotājiem gatavoties jauno enerģiju padevēm. Šis ir vissvarīgākais šī brīža uzdevums, tāpēc neļaujiet apkārtējai pasaulei sevi novērst no darāmā un mērķa. Šķietamais haoss ir zīme, ka vecā uzskatu sistēma, kas darbojās mehānismā, kurā daži no jums kontrolēja tik daudzus citus cilvēkus- patlaban izbeidzas, un pavisam drīz valdīs jaunā paradigma par vienotību, mieru, harmoniju un sadarbību.
 
Mierīgi un noteikti ejiet pretim lielākai un lielākai Gaismai un skaidrībai. Lai jūs Gaisma mirdz spoži un spēcīgi, jo jūs esat Gaismas balsti, tās vadītāji un nesēji, jūs iezemējat to jūsu jaunajā realitātē uz savas skaistās Planētas.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante