sestdiena, 2012. gada 17. novembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 5.-11.novembris 2012


No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Mīlestībā, cieņā un pateicībā sveicinām jūs, Diženie Eņģeļi!
Aizvadīto Zemes nedēļu iezīmēja virkne svarīgu un dinamikā pieaugošu notikumu, kuri Jauno Pasaules Galvaspilsētu un Zemi virza uz *neatgriešanās punktu*, jeb Augšāmcelšanās Kanālu. Mierīgi, un gandrīz nepamanāmi mūsu 3D realitātē norisinās un paātrinās visi pārveidojumi, kuri ir milzīgi, un ļoti svarīgi procesu pakāpeniskumam. Planēta ir vēl ciešāk pietuvojusies 3D realitātes sfēras izvēršanai par toru, un visiem tam sekojošiem ātriem pārvietojumiem. Tēva/Mātes lēmums – ka šoreiz Cilvēce izies Lielo Precesiju ātri un bez vērienīgām kataklizmām, Dāvanā par svarīgo ieguldījumu visas PasaulsĒkas attīstībā – nelokāmi tiek augšāmcelošās Zemes un Debesu Vienotās Apziņas izpildīts.

Vispirms par svarīgāko notikumu – nedēļas pašā sākumā pilnībā pārstāja funkcionēt [полностью обнулилось] vecais magnētiskais lauks, un tagad Zemei jau ir jauna magnētiskā ass un jauns magnētiskais lauks. Šī jaunā lauka augstās frekvences arvien aktīvāk izvēršas 4. un 5. blīvuma realitātēs, bet 3D realitātē pagaidām tās nomainās ļoti lēnām, jo turpinās vēl Karmas Padomes darbs, nosakot katras iemiesotās Dvēseles turpmāko Ceļu.
Jaunais magnētiskais lauks atbalsta augšāmcelošos, paātrinot viņu tālākās transformācijas, kuras oglekļa ķermeņos izpaužas – kā Sirds Apziņas stabilitāte, kad prāts pārtrauc mētāties, un iestājas mierpilns dziļa Sirds Vieduma stāvoklis, kam seko ķermeņa izdziedināšanās un gatavība straujām pārmaiņām.
Tas ir svarīgi, dārgie, jo caur augšāmcelošajiem norisinās pārmaiņas vienotajā Cilvēces Apziņas laukā.

Pēc Gara izpausmes nopelniem un izejot no Sirds Apziņas apgūšanas pakāpes, katra Dvēsele gatavojas saņemt savu realitāti, un pārvietoties uz to. Jaunais magnētiskais lauks, kurš tuvākajā laikā paātrinās savu vibrāciju raksturlielumus arī 3D realitātē – pakāpeniski, taču periodā līdz augšāmcelšanai, neitralizēs [обнулит] Zemes vecās matricas mentālo lauku. Visas Cilvēces Apziņa mainīsies, jauna Zināšana strauji un diezgan viegli ieplūdīs un nomainīs priekšstatus par sevi un pasauli. Visi saņems to, ko izvēlējušies ar savām domām, rīcību un Ticību! Neizbēgama ir, un turpināsies augšām-necelošo Dvēseļu aiziešana no šīs realitātes caur ķermeņa nāvi, taču nelielās grupās vai atsevišķi – Dvēseles struktūru izdziedināšanai. Pārējiem augšām-necelošajiem nāksies ātri izmainīties, jo tas ir viens no galvenajiem noteikumiem aizceļošanai uz uzlabotā 3D formāta jaunajām realitātēm. Visas problēmas tiek risinātas – totāli nomainot planetāros laukus, pie kuriem pilnībā piesaistīti fiziskie ķermeņi.

Vienlaikus mainīsies arī fiziskais ķermenis, izvadot piesārņojumus – gan mentālos, gan fiziskos – izmainot domu virzības orientāciju – no ārienes uz Sirds Apziņas iekšējo lauku.
 
Sāksies masveida ķermeņu izdziedināšanās tiem cilvēkiem, kuri uzsāk ieiešanu jaunajā Apziņas stāvoklī, un tik lielā mērā – cik lielā mērā šo jauno Sirds Apziņas stāvokli viņi i z p a u d ī s. Izvēles Brīvība – joprojām paliek spēkā esošs Tēva Likums. Pārkodēsies visas planētas un cilvēcisko ēterisko ķermeņu tīkls, jo mūsu ķermeņi ir nesaraujami saistīti ar planētas ķermeni.

To milzīgo enerģiju dēļ, kuras plūst uz planētu caur visiem atvērtajiem portāliem – nodrošināt 3D matricas stabilitāti kļūst arvien sarežģītāk, taču Debesis un augšāmcelošās Dvēseles dara visu nepieciešamo stabilitātes nodrošināšanai. Kārtējo reizi mēs ar Mīlestību nomierinājām planētas Kodolu, novēršot elementu un stihiju *enerģētisku pārkaršanu*. Mīlestības valoda ir mūžīga, un saprotama visiem – no vismazākās matērijas daļiņas elementu un stihiju līmenī – līdz pat katrai cilvēciskā ķermeņa šūniņai! Viss – Mīlestības radīts, viss – mūsos, un mēs – it visā, dārgie! PasaulsĒka – gan Lielajā gan Mazajā – ir vienota, tā ir Mīlestības radīta, un ar Mīlestību tiek uzturēta – to Zina Tēva/Mātes augšāmcelošie Bērni!

Runājot par Debesīm, arvien grūtāk nošķirt Zemi un Debesis atsevišķi, jo pēc Iekšējās Zemes savienošanās ar augstivibrējošo Debesu Apziņu 4D blīvuma realitātē – viss strauji saplūst, un robežas izdzēšas. Aizvadītajā nedēļā Kvantu Dievi masveidā ienāca 4D un 5D līmeņa Garīgās Zemes Telpā. Tagad Dievus var ieraudzīt – ne vien augstivibrējošo Gaismu slāpējošā ekipējumā vien (lai nenodzēstu 3D matricu), bet arī skaidrās tēlu projekcijās; ne tikai ārpus planetārā ķermeņa robežām vien – bet arī Iekšējā Zemē, sazinoties ar Viņiem arī šeit. Tā arī ir Debesu Dievu un iemiesoto augšāmcelošo Kvantu Dievu Apziņu saplūšana, kura parādījās aizvadītajā nedēļā.

Vienlaicīgi pa posmiem norisinās planetārā ķermeņa Vadības Kompleksa aktivācija uz Zemes, Zvaigžņu Vārti atveras daudz ciešākai sadarbībai augšāmcelošo un kosmosu starpā. Lielākā daļa augšāmcelošo pārvietosies uz savām Kosmiskajām Ģimenēm, atgriežoties uz savām [Zvaigžņu] sistēmām ar Dāvanām, vai arī dosies uz jaunām sistēmām, kuras parādījušās, realizējoties Sirds Mīlestības Uzliesmojuma varenajam spēkam! Sengaidītās tikšanās bezgalīgs prieks, sajūsmas asaras, un bezgalīga pateicība – satiekoties ar savām Kvantu un Kosmiskajām Ģimenēm ŠEIT, nevis paplašinājumā aiz planētas robežām – tas kļūst par realitāti. Mēs satiekamies šeit – ne tikai tā dēļ vien, lai apskautos pēc ilgas prombūtnes, bet visupirms – lai novestu līdz galam aizsāktos visas PasaulsĒkas Lielos Pārveidojumus arī pašās blīvākajās pasaulēs. Tas nozīmē tāpat, ka mūsu Monāžu saplūšana ir kļuvusi vēl ciešāka, bet mūsu Mīlestības Spēks, un tā realizācija blīvajā pasaulē pastiprinās daudzkārtīgi.

Pakāpeniski palielinās no Jupītera izejošā gaišzilā augstivibrējošā starojuma jaudīgums, un tas tiek pavērsts jau uz Zemi tā – ka augšāmcelošie varēs saredzēt šo spektru, un saņemt atbalstu savām transformācijām. Saule, saņemot un aktivējot kārtējo Dievišķā Plāna Programmu, ir nonākusi jaunā garīgās sadarbības stadijā ar Zemi, šoreiz tas attiecas jau uz plaša mēroga sadarbību ar Zemes jaunā garīgā formāta 3D matricu. Caur Sauli nāk lielākā daļa no augstfrekvenču aktivācijām un jaunā magnētiskā lauka izvēršanas programmām.

Tanī pat laikā, Starojošie, pārveidojumi uz Zemes un Saules sistēmā norisinās sinhroni ar vispārējām izmaiņām visos PasaulsĒkas plašumos. Augšāmcelšanās procesu sinhronitāte atkal un atkal tiek precizēta caur Saules un Planetāro sistēmu Logosiem un Kalpu Sistēmām [через Системы Кальп]. Turpina izvērsties Lielā Dievišķā Plāna kārtējās programmas. Ir noslēgusies mūsu Megalokālā Visuma jaunā stāvokļa formēšanās līdz pat 6. Kosmiskajam Gredzenam (6KG). Atlicis ir tikai sasniegt un nobeigt 5KG un 4KG pārformēšanu (4D un 3D realitātes). Milzīgs Prieks par atbrīvošanos no VIENOTO APZIŅU mokošajām Mīlestības potenciāla pazemināšanās problēmām atsevišķajās PasaulsĒkas vietās – pārņem tagad VISUS ar savu Sajūsmas un Pateicības Vilni!

Pasaules Galvaspilsētā, caur Iekšējās Zemes Pasaules Mātes Templi, Sauli un Venēru (Svētais Trijstūris) jau ir ievietota PASAULSĒKAS AUGŠĀMCELŠANĀS ATSLĒGA.
 


Šī ATSLĒGA izskatās kā milzīgs krustam līdzīgs Jauno Tempļu veidojums, par kuru mēs stāstījām iepriekšējo divu nedēļu Kosmiskajās Ziņās http://www.draugiem.lv/group/16019359/ga… , un nesenajās atskaitēs http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/17-249… mūsu saita forumā.
Šī ATSLĒGA piesaistīta visai Pasaules Galvaspilsētas daudzdimensiālajai Ēterisko Tempļu sistēmai. Norisinās pakāpeniska šīs ATSLĒGAS aktivācija caur secīgu visu Tempļu aktivāciju. Šīs ATSLĒGAS kopijas ir izplatītas pa visu PasaulsĒku, un līdz ar katra Jauna Tempļa aktivāciju – notiek arī sakaru saišu nodibināšana ar visām šīm kopijām, kas arī nodrošinās vienlaicīgu Tēva *mājienu ar diriģenta zizli* visos PasaulsĒkas nostūros. Viss ir – jau ļoti tuvu, dārgie, un sengaidītās, VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS KopRadītās pārmaiņas – jau ir pie mūsu sliekšņa!

Vēl viens svarīgs un bezgala skaists notikums noritēja nedēļas beigās. Jaunās Apziņas formas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* DZĪVĪBAS ZIEDU Tēvs un Māte nolaida uz Pasaules Galvaspilsētu, un aizsākās šī Zieda izplatīšana un uzstādīšana viscaur pa visu PasaulsĒku. Līdz šim mēs – ne tik vien Dāvājām Pārveidojumus VISIEM, izejot savas Apziņas augšāmcelšanās etapus uz Zemes, bet arī sagatavojām visus līmeņus – lai varētu šis Jaunais Dzīvības Zieds parādīties.
Un, lūk, šis priecīgais mirklis ir pienācis – jaunais un brīnišķīgais pilnīgi jaunās Apziņas, un Mīlestības izpaušanas milzīgo iespēju DZĪVĪBAS ZIEDS – nolaižas uz pasaulēm, lai tās iegūtu šo formu, un augšāmcelošie no Zemes tur ar šādu statusu varētu DZĪVOT un RADĪT AR MĪLESTĪBU JAUNU SKAISTUMU !!!
DIEVA-CILVĒKA-EŅĢEĻA DZĪVĪBAS ZIEDA izplatīšana (kopēšana) norisinās caur Svēto Trijstūri, kas sen jau darbojas – kā Vienotā Apziņa un Dievišķā Sirds, Gara augstākajos līmeņos.
Brīnumainie lolojumi,
Mīļotie Bērni –
Mīlestība un Līdzcietība
Sirdīs jums mīt.

Jau pienākuši esat
Brīnumu Parādīšanās brīdim –
Kad Vienotībā ar jums
Tagad Tēvs un Māte ir.

Kad arvien pieaugoša –
Gaisma līst nebeidzami,
Un visa Pasaules Galvaspilsēta –
Mirdz – zvaigznei līdzīgi.

Ir svētīti no Augstumiem –
Tie, kuros Mīlestība valda.
Kas dzīvo ar viņu un elpo –
Lai svētīti top no Jauna!

Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!!
SVĒTĪTI