svētdiena, 2012. gada 11. novembris

Jaunās apziņas piedzimšana - 3.daļa


Zeme – Gara Pārveidojumu unikāla laboratorija
Cikls PASAULSĒKAS BŪVE.
Klipu KopRadījuši Dima, Ksenija, Nika, Ветер, Satori 03.11.2012
Цикл: Строение Мироздания. Рождение нового Сознания. 3
~ 18 min
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
Nikas priekšvārds, un klipu pavadošais teksts:
 
Tas viss, ko cilvēce tagad zina par planētu – tā ir ļoti maza daļa no tā, kas ir patiesībā. Tas ir dabiski, jo pilna pieeja Zināšanai ir gūstama vienīgi caur Sirdi, kas bezgalīgi paplašinās un kurai nav ierobežojumu, jo ir savienota VIENĀ ar visu PasaulsĒku. Var ļoti ilgi ar prātu censties aptvert apkārtējo pasauli, un tas būs svarīgi un interesanti, taču GALVENAIS vienmēr paliks neapzināts. Atverot Sirdi, mēs saplūstam ar PasaulsĒkas bezgala dažādo un dievišķo pasauli, arvien vairāk apzinoties Sevi, Īsteno!

Izvēles Brīvība mums ir dāvājusi iespēju izvēlēties – KĀ aptvert pasauli, un KUR meklēt patiesu laimi. Viens no mūsu mērķiem vienmēr ir bijis – vissarežģītākajos blīvās pasaules apstākļos – atrast drošu ceļu uz Sirdi, un caur to – uz Īstenības Zināšanu. Tādēļ, ka tieši blīvajās PasaulsĒkas pasaulēs Dvēseles zaudēja sākotnējo saikni ar Avotu, un šis zaudējums visiem nesa ciešanas. Uztverot sevi kā nedalāmi VIENOTU ar visiem, jo visi mēs reiz esam cēlušies no VISA AVOTA = MĪLESTĪBAS, mēs protam tikai patiesi un priecīgi Mīlēt un Dāvāt, un tieši tas atgriež mūs pie laicīgi zaudētā [потерянное на время] Lielas Laimes stāvokļa!

Mūsu planēta ir unikāla, viņa tika gatavota JAUNAS APZIŅAS Radīšanai, lai Dāvātu to visai PasaulsĒkai. Planēta vienmēr ir bijusi ne tikai daudzdimensionāla vien, bet viņai bija pieejami arī 6 Apziņas blīvuma līmeņi. Tagad tie jau ir 13, kuri atvērti VISA Avotam!
GAIJA – visupirms – ir Dižena Dvēsele, Kvantu Dieviete, viņas ķermenis ir dievišķīgi skaists, daudzdimensionāls, un sarežģīti iekārtots, piemērots Lielā Dievišķā Plāna īstenošanai.
Zeme tāpat ir sarežģīts daudzdimensionāls sakrāls kristāls-transformētājs, ar daudziem unikāliem vadības mehānismiem, un sasaistē ar Svētā Gara Pasaulēm un visu kosmosu.

Augsti vibrējošajos planetārajos slāņos vienmēr ir uzturējušies – milzum daudz Gara Skolotāju, Tēva/Mātes Apziņa, Erceņģeļu Apziņas nostiprinājumi, augsti attīstītu zvaigžņu civilizāciju garīgo kuratoru citplanētu bāzes. Visi viņi pastāvīgi veidoja savas projekcijas arī blīvajā pasaulē, iemiesodamies šeit cilvēciskajos ķermeņos, un ietekmējot Cilvēces Apziņas kopējo lauku. Viņi reizē ar mums, un caur mums Vienotībā izgāja visus Gara ceļus – priekus un ciešanas, zaudējumus un sasniegumus, iemantodami Vienotībā ar visiem Gara Spēku –vairoja Jauno Mīlestības Spēku!

Iekšējās Garīgās Zemes daudzie Tempļi un pilsētas saudzīgi saglabāja katru mūsu kopējās pieredzes graudiņu, uzturot Svētās Liesmas, un pastiprinot tās – gadsimtu pēc gadsimta. Precesijās zuda civilizācijas, taču daudzi, kas bija Garā stipri, pacēlās uz planētas augstākvibrējošiem slāņiem – Glabāt un Ticēt Dievišķā Bērna-Cilvēka Sirds triumfam! Visi, kas zaudēja ķermeņus, izlīdzinoties attīstībā PasaulsĒkas Kopējai Apziņai (Precesijā) – atkal un atkal šurp atgriezās, lai veiktu savu Gara Darbu, kā Dāvanu VISIEM. Svētīts ir mūsu ceļš caur gadsimtiem, ar visiem dzīves priekiem un grūtībām!

Ikviens mūsu planētas centimetrs ir bezgala svēts un brīnišķīgs. Mēs parādam jums tikai pašas pazīstamākās vietas, un kas pie tām no Debesīm piesaistīts, mūsu Gara atbalstam. Taču tādu vietu ir nesalīdzināmi vairāk, dārgie. Atcerieties, ka visas tās vietas, kur mēs dzīvojam, ir ne mazāk nozīmīgas un lieliskas! Sajūtiet bezgalīgo un bez nosacījumiem dāvāto Gaijas Mīlestību, sajūtiet viņas brīnišķīgā ķermeņa Svētumu, ar Sirdi sadzirdiet viņas nemitīgo Mīlestības Dziesmu mums visiem! Pateicību, maigumu un apbrīnu sajūtiet jūs, un ziniet – šai pašā mirklī, kā arī visos citos – Viņa jūs dzird, un ir ne mazāk sajūsmināta par Cilvēku! Mēs esam Mīlestības radīti, un Mīlestībā turpināmies mūžīgi!

Godājot un Mīlestībā –
Nika
*** *** ***
Mīlestībā tika radīta PLANĒTA,
Gādājot Visumiem Dāvanas, –
Tīras Gaismas Dieviete,
Pilnīga Skaistuma Kristāls.
Divas Pilnības savienojās –
Planēta un Cilvēks.
Dievišķību izpaužot,
Mīlestībā stiprinot katru gadsimtu.
Caur gadsimtu mācībām
Bērns aizmirsa, Kas Viņš Ir –
Lepnība, Godkāre, Laiskums
Viņa Apziņā ieperinājās.
Precesijas Viņu noslaucīja,
Bet pieredze visa tika saglabāta –
Ar Mīlestību Iekšējā Gaijā
Godājot tika pasargāta.
Traucās bezgalībā gadsimti,
Atziņu drumslas savācot.
Bet Iekšējā Pasaule nostiprinājās,
Lai Uzliesmot spētu Sirds.
Laiks pienācis atgriezties Mājās –
Ir uzkrāts Mīlestības Spēks,
Kas Augšāmcelšanās Uzliesmojumā
Aizraus sev līdzi pasaules.
ir KristusApziņa nostiprināta,
Un elpu aizturot Debesis gaida
Jaunā Eņģeļa piedzimšanu
Caur savu Dievišķo Bērnu.
Līksmo visa PasulsĒka,
Vienotībā sakausējot Sirdis.
Kop-Radīšanas diženais spēks
Ar Mīlestību visu piepildījis.