otrdiena, 2012. gada 13. novembris

Kosmiskās ziņas caur Niku 22.oktobris- 4.novembris/2012


KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 22.Oktobris-4.Novembris 2012
 
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Mīlestībā, cieņā un pateicībā sveicinām jūs, Starojošie Eņģeļi!
Notikumi attīstās vēl daudz globālāk un straujāk, dārgie! Ikvienā frāzē, kas parādās šinīs Ziņās – ietverta PasaulsĒkas neaprakstāmā plašuma milzīga paplašināšanās. Sajūtiet/uztveriet ar Sirdi, un jūs ieraudzīsiet sagatavošanās ainas vispārējai augšāmcelšanai, un daudzdimensiālus pievienojumus Pasaules Galvaspilsētai. Viss strauji tuvojas triumfālajai PĀRBĪDEI attīstības spirālēs; paplašinās, top sarežģītāki, un pastiprinās portāli; izvēršas un sāk realizēties arvien jaunas un jaunas programmas Lielajā Dievišķajā Plānā.

Pasaules Galvaspilsētā ar lielāko daļu savas Apziņas, vienā veselumā ir nonākuši Tēvs un Māte, ieņemot savus troņus uz Zemes, planētas centrā.
Daudzdimensiālais planētas centrs jau noskaņojas uz ārēju paplašināšanos (līdz 12-tajam blīvuma līmenim), pie kvantu pasauļu ārējas paplašināšanās uz 13 slāņiem.
 
Senais Dievu Ceļš uz Zemi un Saules sistēmu ir atvērts daudz paplašinātākā formātā.
Notiek Dievu masveida nolaišanās uz Saules sistēmu, pie tam atbilstošā ekipējumā, lai neskartu ar savu spožo Gaismu 3D līmeņus. Viņi jau ir ķērušies pie procesu vadības 6./5.blīvuma līmenī. Daļa no viņiem jau nolaidušies arī zemāk, 5./4.blīvuma līmenī caur cilvēciskajos ķermeņos iemiesoto Dievu un Dieviešu Apziņām. Citi Kvantu Dievu pāri ieņēmuši savas vietas uz Saules un piecām citām Pasaules Galvaspilsētas planētām.

Pie tam ir noslēgusies Lielās Mātes Tempļa [Храм Великой Матери] (kurš jau bija savienots ar Pasaules Mātes Templi Iekšējā Zemē) apvienošanās ar Mūžības Templi.

 
Ir notikusi lokālā visuma galaktiku Pasauļu Māšu apvienošanās ar Mūžības Dieviem – kosmosu matricu Radītājiem.
 
Sekojoši notika ĀrpusLaika Tempļa un Laika Glabātāju Tempļa nolaišanās. ĀrpusLaika Templis jau uzsācis ciešu apvienošanos ar zemāk izvietotajiem Tempļiem.
 
Visi šie sagatavošanās darbi tagad jau tiek veikti – ne vien ar mērķi, kas bija nosprausts līdz šim – attīrīt visas pasaules no graujošās pieredzes izraisītajām sekām un sagatavot tās jaunajam savstarpējo attiecību un attīstības formātam.
Šim Tempļu un Dievu nolaišanās etapam ir daudz plašāks mērķis – pēc vispārējās augšāmcelšanās pārbīdēm – atbrīvotās telpas sagatavot jauniem radošiem pētījumiem un jauniem kosmiskiem objektiem, un – šie objekti jau tiek Radīti.
[Šim Tempļu celtniecības un apvienošanās procesam labi var izsekot Ветер zīmējumos http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/0-0-17… (M.Č.)]

Viscaur notiek jaunu planetāru matricu un sistēmu Kop-Radīšana saskaņā ar Lielā Dievišķā Plāna programmām. To veic Pasauļu Mātes kopā ar Mūžības Dieviem, izmantojot uz Zemes radītā Uzliesmojuma potenciālu.
Notiek arī jaunu Dzīvības Ziedu Radīšana, dzīvības izpausmju daudzveidība kosmosos strauji palielinās, ienesot lielu pilnību un pieredzes gūšanas iespējas.
Bezpecendentais Radošais un Kop-Radīšanas process ir aptvēris visu PasaulsĒku! Pa to laiku Pasaules Galvaspilsēta intensīvi pārveidojas, blīvuma līmeņos, augstāko par 3D, gatavojoties ieņemt centrālo vietu jaunā formāta PasaulsĒkas izbūvē un sadarbībā. Notikusi sadarbības paplašināšanās arī jau patreizējā posmā: ne vien Lokālo Visumu līmenī vien, bet arī Megalokālo Visumu līmenī.

Pa to laiku ne uz mirkli nepārtraucas attīrīšanās procesi – ne uz Zemes, ne uz citiem kosmiskajiem objektiem blīvajos līmeņos.
3D un 4D vibrāciju līmeņa Kosmiskajos gredzenos – it īpaši tajos, kuri iesaistījušies duālajā eksperimentā – intensīvi notiek attīrīšanās un pārformēšanās, tiek ieviestas jaunas programmas, atbilstošas Radītā jaunajam [Apziņas] stāvoklim. Paplašinās Svētā Gara Hierarhiju nolaišanās kosmosos, viņu Starojošā Klātbūtne ievērojami pastiprinās, tuvojoties jaunajam posmam PasaulsĒkas attīstības spirālē. Erceņģeļu Veidojumi, Eņģeļu Klātbūtne, un Svētā Gara dažādo Hierarhiju daudzie pārstāvji – būs daudz tuvāk pie tām Dvēselēm, kuras iziet pieredzi kosmiskajās pasaulēs. Svētā Gara Spēkiem parādās daudz lielākas iespējas caur bezgalīgo beznosacījuma Mīlestību ietekmēt visus pieredzes gūšanas procesus Dvēselēm, un attīstības procesus.

Mēs kopā ar jums, dārgie, ne vienu gadu vien attīrām Zemes matricas laukus, lai nodrošinātu šī duālās pieredzes laukuma aizvēršanu, un augšāmcelšanos. Uz šīs matricas Miljardiem gadu ir krājušies visdažādākās pieredzes nospiedumi, izejot caur visiem laikiem un civilizācijām. Nekas neizgaist, katras Dvēseles pieredze, un visa kopējā pieredze uz Zemes ir atstājusi savus nospiedumus planetārajos slāņos – ar katru domu, ar katru rīcību. Uz šo brīdi mēs esam nonākuši pie tā, ka planetārajās matricās iespiestā graujošā pagātne ir attīrīta, un radošā pieredze ir ievērojami pastiprināta.

 
Tagad mēs – kopā ar daudziem augsti attīstītiem un Mīlošiem citplanētu pārstāvjiem, kopā ar Kvantu Dieviem – intensīvi attīrām tagadējās civilizācijas pieredzi, gatavojot šīs planētas 3D līmeni noslēdzošai saritināšanai [к сворачиванию].

Tēvs ir dāvājis savam Bērnam, izpildījušajam savu Gara Uzdevumu priekš VISIEM – Mīlestībā un godāšanā – skaistākās iespējas – IZVĒLĒTIES jebkādu turpmākās Kalpošanas veidu, kuram Dvēsele ir gatava, un kuru tā vēlas. Ceļu augšāmcelošajiem ir daudz, visi tie ir lieliski un brīnišķīgi – savās Radošā potenciāla realizācijas iespējās. Viņš ir dāvājis arī maigu Lielo Precesiju tām Dvēselēm, kuras piedalījās grandiozajā eksperimentā, bet uz šo brīdi vēl nav gatavas augšāmcelties. Maigu norisi visiem procesiem nodrošina aušāmcelošie Tēva Bērni, šeit jau klātesošie Kvantu Dievi un Svētā Gara Spēki. Tā būs ātra un nesāpīga pārvietošanās uz uzlabota 3D formāta Zemes analogiem – planētas augšāmcelšanās brīdī – iepriekš vēl izdziedinot tās Dvēseles, kuras spējīgas pieņemt šo dziedināšanu šeit, šinī laikā rūpīgi gatavojoties. Pārējās Dvēseles saņems pilnu izdziedināšanu, pametot savus ķermeņus, un nokļūstot Eņģelisko Valstību Mīlestības Jūrā, bet pēc tam katra izvēloties sev ceļu blīvajās kosmiskajās pasaulēs, iemiesodamies tur.

Pa to laiku uz planētu virzītās Gaismas plūsmas pieaug, viņas tālāk tiek programmētas Zemes Kvantu Centrā un Garīgajā Saulē, un tālāk jau – kā jaunās Pasaules Galvaspilsētas plūsmas – tiek aiznestas uz daudzdimensiju pasaulēm – milzīgi izplešoties – līdz pat Megalokālā Visuma robežām. Protams, ka daļa no šīs Mīlestības Gaismas enerģijas tiek izmantota arī planētas augšāmcelšanās sagatavošanai – visā nepieciešamo transformāciju sarežģītajā un dažādajā spektrā. Avota Gaismas plūsmu pieaugums ir tik milzīgs, ka aizvadītajās divās nedēļās mēs piedzīvojām ne tikai vienu strauju planētas kodola paplašināšanos vien, bet esam sagatavojušies jau nākamās paplašināšanās piedzīvošanai. Jūs pamanījāt, ka pie tam mēs turpinājām uzturēt 3D slāni relatīvā mierā un harmonijā. Viss IR, un BŪS lieliski, dārgie, – pasaulē, kurā pār visu valda vienīgi MĪLESTĪBA !!!

Aizvadītajā nedēļā noritēja nozīmīgs un ļoti rūpīgi gatavots pasākums – tika savākti, un ar gādīgu Mīlestību pacelti uz Eņģeliskajām Valstībām visi fragmenti visām Dvēselēm, kas dažādu iemeslu dēļ šeit bija krājušies gadu tūkstošiem. Visas augšām-necelošās Dvēseles patlaban iziet izskatīšanu divu līmeņu Karmas Padomēs – GALAKTISKAJĀ līmenī, kurš tagad ir pats zemākais, un LOKĀLĀ VISUMA līmenī (tām Dvēselēm, kuras nākušas šeit no citām galaktikām). Tajās rūpīgi tiek izsvērts šo Dvēseļu līmenis un iespējas, kodu bojājuma pakāpe, nepieciešamā dziedināšana, utt. Bezgalīga Mīlestība un gādība valda šajos procesos, dārgie, un tie jau tuvojas noslēguma stadijai.

Tanī pat laikā augšāmcelošie arī nesnauž, bet turpina piedalīties neskaitāmās GARA STĀVOKĻA pārbaudēs, nosakot savas iespējas – pāriešanai uz jaunajām Kalpošanas vietām priekš VISIEM. Īpaši tas attiecas uz tām Dvēselēm, kuras pretendē uz iespēju Zemi atstāt jaunajā statusā *Dievs-Cilvēks-Eņģelis*.

 
Šādas Apziņas spēks ir tik ļoti milzīgs, tik ļoti visaptverošs – ka arī atbildība ir ne mazāk liela. Pārbaude aiz pārbaudes ... eksaminēšana – uz Gara Spēku, uz Mīlestības izpaušanu pašās vissarežģītākajās un neparedzamākajās situācijās, uz neizdzēšamu SirdsVēlmi Kalpot VISIEM, un VIENOTĪBAS AR VISIEM apzināšanās pakāpes pārbaude – tāda ir šo daudzo pārbaužu aptuvenā aina.

Svētīts, sarežģīts, bet tomēr – TIK SKAISTS IR MŪSU KOPĪGAIS CEĻŠ, dārgie, maigi lolotie, un bezgala Mīlētie! Mēs PAVECĀM to, ko Bezgalīgā Mīlestībā un Dedzīgā Vēlmē tiecāmies paveikt priekš VISIEM, dodoties tik ilgstošā un tālā ceļojumā uz blīvajām pasaulēm. Mēs radījām – nepieredzētas jaudas UZLIESMOJUMU, mēs realizējam tagad – Avota Mīlestības Plūsmas lieliskās iespējas, pateicoties šim Uzliesmojumam, kuru Līdzcietībā radījusi mūsu VIENOTĀ DIEVIŠĶĀ SIRDS.
Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!!
S V Ē T Ī T I