otrdiena, 2012. gada 13. novembris

Maģiskais 13. Pacelšanās frekvence


Lorena Gorgo, 2012.gada 6.novembrī
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Sendijas At-Modinātie
 
Vispirms ātri atbildēšu visiem tiem, kuri mums sūtīja savas vēstules un labas vibrācijas pirms viesuļvētras un tās laikā, šeit, austrumu piekrastē. Aizsargājošs (MĪLESTĪBAS) enerģijas virpulis neapšaubāmi atbrīvoja mūs no katastrofas. Dažas stundas bez elektrības – tas ir viss, ko mēs izjutām, lai gan daudzi cilvēki apkārtējos rajonos, īpaši Ņujorkā, pārdzīvoja daudz lielākus dabas stihijas belzienus.
 
„Jūs mācāties saglabāt savu centru un mieru, būt par MĪLESTĪBU, kad spēcīgie attīrošās enerģijas spēki mutuļo ap jums fiziskajā pasaulē” – Plejādiešu Augstākā Padome (PAP)
 
Plejādieši gribēja padalīties ar mums dažos augstāko dimensiju viedokļos par šo tēmu, taču, pirms mēs sāksim, es gribētu ātri atgādināt visiem, ka, lai gan tādas dabas katastrofas (t.i. attīrīšanās) turpināsies arī nākotnē, ziniet, ka mēs vienmēr esam pasargāti no kaitējuma, kamēr pievēršam uzmanību smalkjūtīgumam un esam noskaņoti ieklausīties savas intuīcijas balsī. Kad mēs esam modri, domājam ar Sirdi un tādējādi pieņemam lēmumus, pamatojoties uz to, ko sajūtam priekš sevis labu esam, tā vietā, lai apstātos pie tā, kas ir racionāli/saprātīgi/loģiski/pieejami, mēs atrodamies saskaņā ar/atbilstībā savam augstākajam labumam un mūs pievelk cilvēki un vietas, kas kalpo mūsu augstākajiem mērķiem.
 
Visums vienmēr tiecas paveikt visu iespējamo mūsu panākumu veicināšanai. Un tad, kad mēs pieņemam lēmumus, vadoties no mūsu jūtu centra, un darbojamies, iedvesmas vadīti, mūsu priekšā – burtiskā nozīmē – atveras durvis vietā, kur iepriekš ir bijušas tikai sienas.
 
*********************************************************************************
 
Pacelšanās Kods
 
Pati izsmalcinātākā informācija, kuru esmu saņēmusi šim vēstījumam, neapšaubāmi bija paziņojums par to, ka drīzumā mēs iemiesosim 13-to (DNS aktivācijas) kodu, kuru Plejādieši dēvē par „pacelšanās frekvenci”.
 
Acīmredzot tas ir Meistar-kods, kas nepieciešams, lai pārvarētu dualitāti un ieietu Vienotības apziņā [atrodoties] mūsu fiziskajos ķermeņos.
 
13.novembrī mums būs, no Neredzamo viedokļa raugoties, patiesi nozīmīgs saules aptumsums. Kā es saprotu, tas ir portāls, kas ieved visaptverošās 2013.gada enerģijās … binārā un ārpus laika esošā programma, kas aktivizē būtisko (13) Pacelšanās Kodu. Mēs esam gatavojušies šī koda lejupielādei, jau sākot ar 11/11/11, un priekšā esošā aptumsuma laikā aktivizēsim jaunos gaismas kodus, kas raksturīgi universālās MĪLESTĪBAS 13-tajai frekvencei, kura pilnībā izpaudīsies 2013.gadā. Plejādiešu Augstākā Padome dēvē šo aptumsumu par „vāciņu” transformācijai, kas aizsākās ar 1999.gada aptumsumu.
 
„Šis aptumsums kalpos svētā Pacelšanās Koda ieviešanai gan individuālā līmenī, gan planetārajā apziņā kopumā. Ar to mēs domājam, ka aktivācijas 13-tais kods ir fiziskās pacelšanās noslēdzošā frekvence, kods, kas nepieciešams, lai ikviens no jums panāktu/iegūtu fizisko atbilstību sevis paša Dvēseles Būtībai.” - PAP
 
*********************************************************************************
 
Noslēgumā
 
Vairāk kā jebko citu Neredzamie vēlas, lai es īpaši uzsvērtu, ka 13-tā koda aktivācija caur 13.novembra Saules Vārtiem ir Pacelšanās priekšvēstnesis un, ka 2013.gada 13.janvārī mēs pabeigsim tā [13-tā Koda] lejuplādi un aktivāciju.
 
„13 aktivācija ir ļoti būtiska jūsu Esības tapšanā. Tā ir 13-tā gada priekš vēstnesis, gada, kad atdzimst Kristus” – PAP
 
Šis aptumsums apvienojumā ar 11:11 vārtiem, visticamāk, atvērts pieeju jaunam kristāliskajam režģim un saskaņā ar PAP teikto, enerģija no tā plūdīs caur mūsu ķermeņiem pulsējošu viļņu veidā, lai sagatavotu mūs trīskāršajam lejuplādes datumam, kad jūs ienirsiet Mājas, MĪLESTĪBAS frekvencēs, kas nesīs dziedināšanu gan jums, gan planētai (Hm… necentīsimies ieskatīties nākotnē).
 
Viņi [Neredzamie] arī saka, ka par šī mēneša enerģētisko portālu, noslēdzošo enerģiju un vārtu 11:11 slēgšanas, un 13 enerģiju aktivācijas rezultātu kļūs LIELAS, daudzas lietas ar kājām gaisā apgriezošas pārmaiņas – galvenokārt makro līmenī.
 
*******************************************************************************
 
Pēc 13-tā Koda integrācijas: vairs nebūs vadības/norādījumu, kuriem būtu jāseko attiecībā uz pagātni (mūsu mantojumu) vai uz nākotni (čenelings).
 
Mūsu pagātne un nākotne ir atvedusi mūs šurp, šajā Šeit un Tagad. Šeit, kur beidzot vienīgais veids, kā cilvēce varēs virzīties uz priekšu, būs – DOMĀT AR SIRDI!
 
Kāds aizraujošs, biedējošs, mulsinošs, milzīgs, brīnišķīgs, satriecošs un neaptverams laiks tam, lai būtu par CILVĒKU!
 
Lorena