trešdiena, 2012. gada 21. novembris

Atgriešanās pie AVOTA


16.11.2012 ... caur Annu
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
– Ko nozīmē savas Gaismas atgriešana Avotam, savas Gaismas atgriešana Tēvam – jautā vairāki cilvēki. Ko lai viņiem atbild?
Dārgie draugi!
Katram uz to būs sava atbilde, tādēļ ka Gaisma, kas atrodama katrā no jums – tā ir pilnīgi unikāla un pavisam neatkārtojama. Tādēļ – KO atgriezt un KĀ – to katrs nosaka pats savā iekšienē.
Bet kas ir tas kopīgais, ko varētu pateikt?

Katrs no jums ir daļiņa no VIENOTĀ, ir daļiņa no TĒVA. Un tādā mērā, kādā jūs to apzināties – jūs tuvināties VIŅAM savās ī p a š ī b ā s.
Tas nozīmē, ka jūsu Sevis, kā VIENOTĀ daļiņas, apzināšanās un apzināta vēlme – BŪT par VIENOTĀ daļiņu – paver jums pieeju Dieva domām, idejām un plāniem, Tēva plāniem.

Šī frāze ”atgriezt savu Gaismu Avotam”, - viņa varbūt ir nedaudz shematiska, viņa varbūt ir nedaudz nosacīta, bet tās jēga ir tāda, ka atzīstot savu unikālo Gaismu – par daļiņu no VIENOTĀ (var teikt, ka zināmā mērā sevis atzīšana par daļiņu no VESELĀ – tā arī ir atgriešanās, tas arī ir atgriešanās stars), tātad – atgriežot savu Gaismu AVOTAM, atzīstot sevi par daļiņu no VIENOTĀ, apzinoties ka tu esi viens no VESELĀ izpausmēm, pilnīgi unikāls un neatkārtojams – tu paver iespēju tiešam kanālam, tiešai sasaistei, un tu sāc ieraudzīt nevis izkropļotu redzējumu, bet tieši Dieva Nodomu, tu sāc saredzēt to, ko cilvēku valodā sauktu par Gaišredzību, tu sāc saskatīt Dievišķos mehānismus, taču viņi nav auksti, viņi nav stīvi, un par cik tu pats esi viens no šī mehānisma daļiņām – tad tu to visu vari saredzēt ... (Varbūt vārds ‘mehānisms’ ne visai šeit atbilst, drīzāk gan tā ir Garīga Likumība). Par cik TU PATS esi šīs Garīgās Likumības daļa – tu to uztver kā SAVU Likumu, kā tādu, kas pastāvīgi Rada tavā iekšienē.
Un tanī pašā laikā tu saproti, ka tas ir Dieva Likums, kurš Rada pastāvīgi.
Un tu ieej šai telpā, kur tev paveras TĒVA Domas – kā tavējās, vai arī tavējās – kā TĒVA Domas.
Un jo dziļāk tu to apzinies, jo dziļāk tu to pieņem, pietuvojies apziņai, ka v i s s ir VIENOTS, un tava unikālā Gaisma tikai i z p a u ž šo VIENOTĪBU – jo vairāk tu savienojies ar šo Garīgo Likumu, jo ciešāka tev ir saikne ar AVOTU, jo skaidrāk tev ir saredzams, jo skaidrāk tu apzinies to KAS notiek, jo skaidrāk tu redzi – KO tieši Dievs gribējis pateikt lūk ar ŠO notikumu, un KAMDĒĻ tiek sūtīts lūk tieši TAS. Tu visā spēj ieraudzīt kopsakarību, tu iekšēji esi ar to mierā, jo tevī ir sajūta, ka TU PATS to Radi, un tanī pat laikā to Rada Dievs CAUR TEVI.
Katram tas var būt savādāk, un ļoti individuāli, bet tas ir tas kopējais, ko varētu par šo tēmu teikt.