trešdiena, 2012. gada 21. novembris

Pārliecinātība par Sevi



14.11.2012 AVOTA Skaistuma Zelta Dieviete caur Деня
http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/20-272…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Sveicinu jūs, dārgie!
Ar jums runā AVOTA Skaistuma Zelta Dieviete.
Skarsim šodien no jauna Pārliecinātības par Sevi tēmu.
Daudzi no jums, pa Sirds ceļu ejošie, saskaras ar vēlmi Sevi noniecināt, izrādīt nepamatotu kautrību, nododoties šaubām par Sevi.

Dārgie, Pārliecinātība par Sevi – tā nav ego emocija, kad gribas kādam pierādīt, ka es esmu labāks, pārliecinātāks un stiprāks par citiem.

Pārliecinātība par Sevi – tas ir dziļa miera un vieduma stāvoklis, kad saproti, ka Mīlestības Spēks ir visuriekļūstošs, visaptverošs un visuvarošs.
Viss, kas neatbilst Mīlestības vibrācijām – vienalga, agri vai vēlu – tiek dzēsts ar Mīlestību, jo viss ir viņas radīts.
Pārliecinātība par Sevi – dod nodomam skaidrību, izvēloties to vai citu ceļu.Kad jūs esat Pārliecināti par Sevi – neviens un nekas nevar vairs novērst jūs no Sirds izvēlētā Ceļa, jūs neļaujat vairs sev šaubīties par to, kas nāk dziļi no jūsu krūtīm, no jūsu Dvēseles būtības.
Pārliecinātība par Sevi nosprauž ļoti skaidru virzību kustībai uz priekšu Sevis, kā bezgalīgas AVOTA Mīlestības, nebeidzamajā izzināšanā.

Par Sevi Pārliecināts, savā Sirds klusumā centrējies cilvēks nes Sevī Mīlestības patieso dabu. Ikviens viņa vārds nes dziļu Sakrālu jēgu un spēku, jo aiz katra vārda stāv – izpaustās Mīlestības Spēks.
Pārliecinātība par Sevi – ļauj izpausties Visa Pastāvošā Vienotībai pašā visblīvākajā matērijā, kad jūs saprotat, ka jūs neesat, un nekad neesat bijuši – tikai fizisks ķermenis vien, ar saviem uzdevumiem, parametriem un programmām.

Katrs no jums – ir unikāla Radītāja, Avota, Mīlestības un Gaismas enerģijas daļiņa, kura tiecas izpaust SAVU patieso skaistumu šeit, uz Zemes, 3D blīvumā – dāvājot to visiem.

Pie tam jūs atzīstat arī katra cilvēka, katras Dvēseles tiesības – saņemt savu unikālu pieredzilai cik arī šausmīga tā neizliktos dažkārt jūsu 3D zemes prātam.
Pieņemot KATRU cilvēku – jūs izpaužat Pārliecinātību par Sevi, jo saprotat, ka viss ir JŪSOS, ka nav dalījuma labajā un sliktajā, un ka patiesībā jūs nekad neesat cīnījušies viens pret otru, izspēlējot savas dažādās lomas ciešanu un sāpju maskās, bet tieši otrādi – jūs vienmēr esat bijuši barikāžu vienā pusē (smaida), spēlējot savas lomas priekš citiem, un apceļot viens otru – ar bezgalīgu Mīlestību un Pieņemšanu – lai uzdāvātu pieredzi viens otram, lai pastiprinātu Mīlestības izpausmi viens otrā, lai uzmirdzētu vēl košāk un spožāk savā Dāvāšanā un Esībā priekš VISIEM.
Šāda spēlējamo lomu vienotības apziņa – dāvā dziļu Mieru un iekšēju Pārliecinātību, jo pazūd jebkāda vēlme cīnīties ar dzīvi, pazūd vēlme pierādīt kaut ko citiem.

Paliek tikai vēlēšanās – dzīvot PRIEKŠ VISIEM savas Sirds Klusumā, un iet droši uz priekšu – vadoties no savas Dvēseles aicinājuma, pa savas Sirds izvēlētu ceļu – lai kā arī apstākļi un notikumi veidotos visapkārt.
Esiet par Sevi Pārliecināti Dieva Bērni – nebeidzami tiecoties izpaust Mīlestības Skaistumu šeit, uz Zemes, pašā blīvākajā PasaulsĒkas matērijā.

Un tad – jums atklāsies BRĪNUMS – izpaustās Mīlestības Brīnums, ikvienas Dvēseles Vienotības Brīnums citai ar citu – kad dzīves katrā notikumā var saredzēt ļoti dziļu Dievišķu būtību, Dievišķus pavedienus Mīlestībai – bezgalīgi radošai un daudzveidīgai katru Esības mirkli uz Zemes.
Tas tad arī ir mirklis ŠEIT un TAGAD – tik noslēpumains, neatkārtojams, un dāvājošs bezgalīga prieka, apmierinājuma un Pārliecinātības sajūtu par Sevi un par dzīves Dievišķību.

Ar Mīlestību uz katru no mums –
AVOTA Skaistuma Zelta Dieviete