trešdiena, 2012. gada 28. novembris

28.novembrī- globālā Saules bumba


Šeit varat izlasīt par to, ko darīt 28.novembrī Mēness daļēja aptumsuma laikā.

Būtu ieteicami šodien vienā laikā vienoties kopīgai darbībai katram esot savā vietā vai arī, ja kādi vēlas, tad pašiem sanākot kādās grupiņās.

Zemāk lasāms "teorētiskais pamatojums" šodienas globālajai Saules Bumbas meditācijai. Spēka laiks, kurā visas pasaules Gaismas darbinieki vienojās kopīgā Saules beznosacījumu mīlestības bumbas radīšanā un stiprināšanā ir pusstunda no 16:18 līdz 16:48.

Šo meditāciju varam veidot kā rituālu - atverot sakrālo telpu, izsakot nodomu, ja ir vēlme, tad iekuram ugunskuru. Tad ar kulmināciju plkst. 16:33 ceļojam - savu mīlestību no sirds plešam lielāku un lielāku... lielāku un lielāku, līdz tā kā Gaismas lode ietver visu mūsu planētu...sajūtam vienotību (savienojumu) ar visiem gaismas darbiniekiem, dziedniekiem un šamaņiem , kuri dara šo enerģētisko darbu... sajūtam vienotību ar visām Gaismas būtnēm, kuras mums palīdz šajā darbā.... Ieliekam nodomā, vizualizācijā un sajūtās brīvību no dualitātes enerģijām ( tātad, koncentrējamaies uz vienotību) un beznosacījuma mīlestības gaismu.... To visu pēc tam "palaižam" arī katrs sevī...

Lai veicas un esam kopā smalkajā plānā starp 16iem un 17iem!

Mīļi un gaiši

Jānis 


GLOBĀLĀ SAULES BUMBA

2012.gada 28.novembrī aicinām pievienoties beznosacījuma mīlestības bumbas radīšanā un nostiprināšanā.
Laiks no 16:18 līdz 16:48 (30 minūtes). Mēness aptumsuma kulminācija ir 16:33.

Vakar mēs klausījām karaļiem un liecām savas galvas imperatoru priekšā.
Šodien mēs metamies ceļos tikai patiesības priekšā, sekojam tikai skaistumam un dailei un paklausām tikai mīlestībai.
(Khalil Gibran)

IR PIENĀCIS LAIKS SAŅEMT – LAIKS PIEDOT – LAIKS DZIEDINĀT SADALĪŠANĀS SEKAS.

Šī aktivizācija/ meditācija/ rituāls notiks mēness aptumsuma laika, kas pabeigs dziedināt 20.maija un 14.novembra Saules aptumsumos aktivizētās ēnas puses nolūkā veikt pēdējo personīgo un planetāro tīrīšanas darbu. 28.novembra aktivitātes sagatavos mūs ar 21.decembra tuvošanos saistītajām enerģiju izmaiņām.
Šajā varenajā Gaismas aktivizācijā/ meditācijā/ rituālā darbosimies kopā ar pašu pieaicinātajām Gaismas būtnēm (gaismas skolotājiem, sargeņģeļiem, dievībām), ar citiem Zemes Gaismas darbiniekiem, dziedniekiem un kalpotājiem no visas pasaules.

Gaismas Bumbas ideja ir attīstījusies no sekojoša stāsta.
Sen senos laikos, vai varbūt šo laiku sākumā, mēs vienojāmies par cilvēces sadalīšanu (dualitātes radīšanu). Cilvēce tika sadalīta divās daļās. Pirmie ir tie, kurus varam nosaukt par Gaismas Savācējiem…tie ir tie, kurus mēs varētu uztvert kā gaismas darbiniekus, dziedniekus, kalpotājus utt… viņi tiecās radīt un darboties ar enerģiju svētvietās, spēka tīklā, Zemes spēka punktos (gaismas enerģija). Otra grupa ir tie, ko varam saukt par Glabātājiem… tie ir tie, kurus varētu uztvert kā iluminātus, slepenās biedrības, pasaules valdību, organizētās reliģijas utt…. Glabātāji atkal un atkal savāca to enerģiju, ko Savācēji bija uzkrājuši. Glabātāji noslēpa to slepenos starpdimensiju pagrabos labi aizsargātās vietās zem katedrālēm, valdības ēkām, Vatikānā utt.

Mēs VISI bijām vienojušies, ka šī enerģija vai gaisma būs nākotnē atkal jāatbrīvo. (Tā nākotne tagad ir pienākusi). Laikam ritot mēs piemirsām par šo vienošanos ar mūsu brāļiem un māsām… tā sākās „mēs un viņi” cīņa, kas turpinās vēl šo baltu dienu. Savācēji sāka domāt, ka Glabātāji zog no viņiem…mēģina kontrolēt gan viņus, gan visu cilvēci. Savācēji sāka justies kā cietēji vai upuri un it kā viņiem nebūtu spēka. Arī Glabātāji aizmirsa šo seno vienošanos. Ar arvien pieaugošu varu, saviem ego, arvien izteiktāko vienotības apziņas un beznosacījumu mīlestības trūkumu, tie kļuva nekontrolējami. Glabātāji kļuva par pasaules bezsirdīgiem vampīriem. Savācēji savukārt kļuva par bezpalīdzīgiem cietējiem. Tā nebija nevienas puses kļūda. Nav neviena, kas būtu jāvaino. Mēs vienkārši esam aizmirsuši savu vienošanos.

Savācējiem tagad ir jāatbrīvo sava cietēju un upuru mentalitāte, kas padarījusi viņus vājus un atkarīgus. Tādējādi atkal uzņemoties atbildību par savām dzīvēm. Glabātājiem savukārt ir jāatbrīvojas no varas un kontroles, kas tos ir padarījusi aukstus, mantkārīgus un bezatbildīgus pret citiem. Šķiet, ka katrā no mums ir mazliet no abiem.

Pateicoties šim stāstam un pateicoties 28.novembra Mēness neparastā aptumsuma īpašajai enerģijai vienosimies Mīlestības Bumbā. Mīlestības Bumba ir beznosacījuma mīlestība. Mēs varam piedot lietas, kuras uzskatījām par nežēlīgām un pat zvēriskām cilvēces vēsturē, saskatot, ka patiesībā bijis daudz lielāks plāns, pašu vienošanās, kuru esam aizmirsuši…un caur šo aizmiršanu mēs viens otram esam radījuši daudz sāpju un ciešanu. Mēs šīs ciešanas vairs nevēlamies turpināt. Mums jāapzinās, ka ikviens ir darījis to, kas viņam bija jādara. Dievišķais plāns ir atklājies.

Vienosimies šai meditācijā / aktivizācijā / rituālā kā VIENS un panāksim līdzsvarošanu un dziedināšanu visam, ko esam uzskatījuši par ļaunprātīgu varas un spēka izmantošanu un atgriezīsim visu enerģiju atpakaļ patiesajiem īpašniekiem un mūsu senčiem. Tas, kas ir bijis savākts un uzglabāts, sāks atgriezties atpakaļ pie mums. Ar mūsu kolektīvās apziņas līdzdalību šī diena var iezīmēt pēdējo cēlienu tā atbrīvošanai, ko mēs nosodām kā savtīgu, varu ļaunprātīgi izmantojošu, mantkārīgu, karojošu, duālistisku ego. Šī diena var kļūt par vienotības, saliedētības, vienprātības, patiesā ES atkal atcerēšanos, beznosacījumu veselīgas mīlestības piepildītas kalpošanas kopumam ATDZIMŠANU vienotības ar visu dzīvo uz Zemes apziņā. Visām dzīvajām būtnēm šajā dienā iesētais turpināsies ar lielisku potenciālu personīgajai iekšējai šīs un iepriekšējo dzīvju traumu dziedināšanai. Šī patiesība ir katras atsevišķas cilvēciskas būtnes kodols neatkarīgi no tā, ko ārējās projekcijas mums stāsta. Mēs vairs nevaram vērtēt grāmatu tikai pēc tās vāka.

Tumšai naktij vienmēr seko mirdzoša un gaiša rītausma! Esiet mīļi aicināti jaunā laikmeta rītausmā!

Visām aktivizācijām/ meditācijām/ rituāliem jānotiek iespējami precīzi noteiktajā laikā, jo enerģijas tagad mainās ļoti ātri.
Visi kopā ietīsim mūsu Zemes Māti globālā Mīlestības bumbā!