piektdiena, 2014. gada 7. novembris

Astro-Enerģētiskā prognoze Novembrim 2014

Astro-Enerģētiskā prognoze Novembrim 2014
29.10.2014 … publicējusi Sarah Varcas
http://spiritlibrary.com/sarah-varcas/no
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …




Mainoties no Iekšienes uz Āru …

Mans Oktobra ziņojums izcēla nepieciešamību būt iecietīgiem dzīves izaicinājumos, nenovēršoties uzreiz no nepatīkamā gan sevī pašā gan citos, pie tam bez tūlītējas iejaukšanās un ”savas kārtības” ieviešanas. Šī Līdzcietīgā Iecietība – drošas un pieņemošas telpas radīšana sastopoties ar sāpēm, un gatavība tās atzīt nenovēršoties no ciešanām – tas bija pārliecinošs spēks aizvadītajā mēnesī, un visas pūles, veidojot cieņas pilnu līdzāspastāvēšanu pie visai sarežģītām sajūtām un grūtām situācijām, sastopoties ar grūti paciešamiem aspektiem sevī un citos – tiks atalgotas Novembrī, kad Plutons izlīdzināsies ar Urānu un Hironu, iesākto attiecību turpināšanai līdz pat 2015. gada Februārim. Šī izlīdzināšanās iezīmēs ceļu, lai caur izmaiņām varam izkļūt ārā otrā pusē. Tagad mēs tiksim aicināti aktīvi iesaistīties savu problēmu risināšanā – pacietīgas gaidīšanas laiks ir pagājis. Un darīt to vajadzēs – ar visu savu Sirdi izdzīvojot tos jautājumus, problēmas un konfliktus, kuri nāks mums priekšā. Labāk mums veiksies tad, ja mēs atzīsim, ka daudzkārt mēs paši sagādājam sev grūtības, kad nevēlamies ieraudzīt Patiesību, vienalga, vai tā būtu Patiesība par Sevi, Patiesība par citiem cilvēkiem, vai Patiesība par Dzīvi vispār.

Patiesība būs galvenā šī mēneša tēma. Kaut arī tiem, kas atrodas uz Pamošanās ceļa, Patiesība vienmēr ir bijusi noteicošā – Patiesība tomēr ir mainīga pēc savas dabas, un tagad ir laiks atklāt sev svaigas Patiesības un jaunas Perspektīvas. Ja jūs jūtat, ka jūsu Garīgā prakse jūs vairs neapmierina, vai varbūt nejūtaties vairs tik iedvesmots kā agrāk, vai arī jūs saskaraties savā dzīvē atkal ar tām pašām problēmām, ar tiem pašiem sevis aspektiem, par kuriem bijāt pārliecināti, ka tie jau sen aizgājuši, un jums nākas domāt par to, vai vispār jūs spējat savā dzīvē reāli ko izmainīt – šis mēnesis ienesīs svaigu skatījumu un jaunas izdevības, lai iekāptu atkal dzīves straumē – ar jaunu ticību un centrēšanos. Plutons, Hirons un Urāns attīrīs ceļu un atbalstīs tos, kas izvēlēsies virzīties uz priekšu. Ne jau vienmēr ceļš būs rozēm kaisīts, un dažkārt tas var izrādīties grambains un nelīdzens, taču ejot pa šo ceļu Plutona, Hirona un Urāna iespaidīgajā kompānijā, Spēks un Viedums būs mūsu sabiedrotie.

Neviens gan nav teicis, ka pacietību tagad varam mest pie malas! Tā mums vēl būs vajadzīga – gan attiecībā uz sevi, gan uz citiem cilvēkiem. Un varbūt pat vēl vairāk – attiecībā uz evolūcijas procesu, un Apziņas pamošanos vispār uz šīs planētas, kuru katrs no mums veicina ikkatru brīdi savā ikdienā. Mēs varam izrādīties šomēnes nokļuvuši jau ļoti pazīstamos apstākļos, risinot jau ļoti pazīstamus jautājumus, taču šoreiz mums jābūt gataviem – izvēlēties savādāku rīcību, nevis izmantot vecos ieradumus un atbildes, kuras pie laba gala līdz šim nav novedušas. Pašas lielākās izmaiņas šinī laikā ir – nevis tās, ko var izmērīt fiziski vai novērtēt materiāli, bet gan – izmaiņas attiecību un sapratnes jomā. Kad mēs varam ieraudzīt pazīstamās situācijas ar gluži jaunām acīm, sajūtot iepriekš nepamanīto dinamiku un Patiesības – mēs jau esam dziļi savā transformāciju procesā iekšā, lai kā arī tas no malas neizskatītos. Ārējo apstākļu izmainīšanās – tā ir kā glazūra uz kliņģera, jo īstenā nozīme ir IEKŠĒJĀM izmaiņām: jaunu patiesību aptveršana, veco uzskatu atlaišana, gatavība sekot savai Sirdij, vienalga, lai cik arī nepareizi tas neizskatītos apkārtējiem! Svarīgākās izmaiņas šomēnes atnāks – caur iekšēju pārkārtošanos, un tās nesīs arī pienācīgus augļus ārpusē (neaizmirstiet bruņoties ar pacietību).


Šīs svaigās enerģijas, Plutona ietekmētās, stāsies spēkā Novembra pirmajā nedēļā. Mēs varam nonākt tādās kā šūpolēs, vienubrīd augšā, bet nākamajā mirklī jau lejā. Tas pieder pie lietas. Mums ir jānostājas uz kājām jaunajā apvidū, un tam būs nepieciešams laiks. Iestājoties Pilnmēnesim Vērsī 6/7. Novembrī, mēs esam pakļauti riskam ignorēt lūgumu paskatīties uz pasauli jaunām acīm, izvēloties palikt turpat kur esam, un lietas darīt pa vecam … Vēl joprojām žēlodamies ( nu protams), ka dzīve ir netaisnīga, un nekad nekas nemainīsies! Vislabāk būtu, ja mēs neiekristu šinīs lamatās! Mums būs ļoti daudz izdevību nākamajās nedēļās, lai nonāktu pie nozīmīgām izmaiņām savā sapratnē un turpmākajā pieredzē. Tā būtu patiešām monumentāla izšķērdība, ja mēs atteiktos no tām – tikai lai saglabātu savas pierastās brūces, vecās sāpes, un ’upura lomas’ šķietamo drošību. Neatkarīgi no tā, cik netaisnīga (pēc mūsu domām) dzīve ir bijusi pret mums, neatkarīgi no tā, cik smagi mēs esam cīnījušies par izmaiņām, palikdami bez tām – šis mēnesis atvērs neskaitāmas izdevības – lietas darīt savādāk, ja vien MĒS ESAM GATAVI tagad PAŠI UZŅEMTIES ATBILDĪBU par SAVU NĀKOTNI, pat ja iepriekš mūsu pasaule mums ir šķitusi pilnībā ārpus mūsu ietekmes.

Merkūrs mums palīdzēs sākot ar 8. Novembri līdz 11. Novembrim, atgriežoties Skorpionā pēc retrogradā ceļojuma caur Svariem, šķērsojot nesenā (23/24. oktobra) Saules Aptumsuma leņķi, un tad šķērsojot leņķi, kurā tas kļuva retrograds Oktobra sākumā. Ja jūs lauzāt galvu par to, kā īstenot Oktobrī gūtās atziņas – Merkūrs palīdzēs jums iegūt nepieciešamo informāciju un savienojumus. Viņa dāvana var būt tik tieša, kā dažu ērtu faktu pasniegšana, un var būt arī tik aizplīvurota, kā jūsu rakstura dažu aspektu izcelšana, kurus jūs iepriekš patiešām nebijāt ievērojuši, taču tik un tā Merkūrs pievērsīs jūsu uzmanību, pat ja tas, uz ko viņš norādīs, šķitīs pavisam nenozīmīgs, jo šie puzles gabaliņi, nostājoties savās vietās, tuvākajās nedēļās ļaus informācijai pie jums nokļūt vajadzīgajā formā un kontekstā.

Spēcīgu fonu Novembra pirmajām pāris nedēļām piešķirs Marsa un Plutona savienojums, savu maksimumu sasniedzot laikā starp 10. un 12. datumu. Tā ir bēdīgi slavena kombinācija, ko bieži vien iezīmē agresīva un biedējoša uzvedība, un vēlēšanās panākt savu par katru cenu. Taču mums nav obligāti jāturas šoreiz pie šīs alianses destruktīvās dabas. Ir arī cits ceļš, nebūt ne sliktākais, jo Urāna planēta Kronoss ir opozīcijā šiem diviem smagsvariem, paturot viņus savā redzeslokā, un atgādinot viņiem (un mums pašiem), ka populārais teiciens ’spēks piešķir varu’ – tas ir vecais ceļš. Īstenais plaukstošā Ūdensvīra Laikmeta bruņinieka spēks ir Gara Spēks, iemiesojot neatslābstošu Līdzcietību pret VISU dzīvo, uzrunājot Sirdi nevis okupējot prātu, un apzinoties, ka patiesais spēks ir tam, kurš ļauj otram pacelties, nevis tam, kurš otru gremdē, savu egoistisko mērķu un autoritārās domāšanas dēļ.

Marss, Plutons un Kronoss piedāvā mums būt tagad par Garīgajiem bruņiniekiem, kas savu nesatricināmās Patiesības zobenu lieto nocietinātā ego atvēršanai, lai tanī lietu dziedinošu izpratnes un vieduma balzāmu. Un pirms mēs nolemjam šo zobenu izmantot pret kādu citu – viņi atgādina mums, ka mums vispirms jāpalūkojas spogulī – pašiem uz SAVU ego. Šāds godīgums atalgosies daudzkārtīgi, kad Urāns un Plutons izveidos savu nākamo precīzo kvadrantu Decembra vidū.

Ar 16. Novembri Neptūns atgūs taisnu virzienu, un Hirons darīs to pašu, sākot ar 23. Novembri. Abi viņi ir atradušies retrogradā jau piecus mēnešus. Visi mēs būsim ieguvēji no šīs virzienu maiņas, taču tie, kuru planētām ir saistība ar Zivīm, sāks izjust šīs smalkās izmaiņas īpaši izteikti tuvāko nedēļu laikā. Neptūnam un Hironam Zivīs – abiem tiem ir iespaidīgs Līdzcietības un Dziedināšanas spēks, atsedzot tās jutīgās brūces, kurām tagad ir nepieciešama vismaigākā aprūpe un pacietīga dziedināšana. Aizvadītajos mēnešos procesi ir bijuši sāpīgi daudziem no mums, it īpaši tiem, kuriem nācās vaigu vaigā saskarties ar dziļa zaudējuma sajūtu, šķiroties no tuvinieka. Zaudējuma nedzīstošās brūces, vientulības un izolācijas sajūta, var šķist kā nebeidzami melns tunelis, kur gaisma nav saskatāma. Tiem, kam šogad ir nācies piedzīvot līdzīgas sajūtas, gaisma šī tuneļa galā sāks ataust pavisam saudzīgā un maigā veidā. Tomēr visam savs laiks. Iedragātās dzīves sabrukušās daļiņas var atjaunot ātri, bet sāpe vēl ilgi nepāries. Neviens no mums nav pasargāts no zaudējumiem. Tā ir neizbēgama dzīves sastāvdaļa, taču šie pēdējie mēneši ir bijuši īpaši bagāti ar šādu smagu pieredzi. Par cik Neptūns un Hirons atsāk atkal virzīties uz priekšu, viņi rosinās katru un ikvienu no mums daudz dziļāk izprast Dzīves un Mīlestības vērtību, saskaroties ar zaudējumu, un mudinās mūs novērtēt to, kas mums šobrīd ir dots, un liks saprast, ka prieks ir iespējams, ja vien mēs spējam apjaust šī brīža Svētību.

Saule ieies Strēlniekā 22. Novembrī, sekojot pa pēdām Jaunmēnesim, lai atkārtoti izceltu pacietības lomu Apziņas evolūcijā. Šinī Jaummēnesī runa būs par mūsu iedzimto vēlmi ’sakārtot’ dzīvi. Gadsimtiem ejot, prāts arvien vairāk ir ticis celts Dieva kārtā, Garu aizvien vairāk atstājot novārtā. Rezultātā, ja mēs ar prātu nevaram izdomāt risinājumu kādai problēmai, mēs nonākam bezcerībā, jūtamies kā nekam nederīgi neveiksminieki. Spēja pielietot loģiku, lai dzīve kļūtu labāka, beigu beigās tika uzskatīta par standartu, kurš tika plaši piemērots. Šis standarts atkāpjas tagad. Tīra loģika nav vairs derīga plaukstošajam Ūdensvīra Laikmetam, ko pārvalda Urāns, kurš nespēj domāt ’rāmjos’, pat ja tas būtu dzīvības un nāves jautājums. Mums tagad jāizvēlas jauns ceļš tādu problēmu risināšanā, kuras prasa nestandarta pieeju: Jāizvēlas cerību izmisuma priekšā, Mīlestību agresijas priekšā, viedumu tumsonības priekšā, un svarīgāk par visu šinī Jaunmēnesī – pacietību, kad nav ne jausmas, ko tagad iesākt. Jo nekas progresam nekaitē tik ļoti, kā daudz dziļāku un izsvērtāku lēmumu aizvietošana ar ātrākiem un ierastākiem. Tātad, ja šis Jaunmēness atnes mums izaicinājumu, no kura mums labprāt gribētos izvairīties, mums labāk būtu tomēr nogaidīt, jo ir kas vairāk tanī visā, ko mums būtu jāatklāj, pirms mēs sākam rīkoties, savākuši sevī daudz vairāk Vieduma, – un tikai tad doties tālāk pie citām lietām.

Un savākt šo Viedumu mēs varam tagad, kamēr Saule uzturēsies Strēlniekā, līdz 21/22. Decembrim, atrazdamās kvadrantā starp Merkūru un Jupiteru, palīdzot mums apjaust ar Sirdi un Prātu – cik atšķirīga var būt pasaule, ja mēs PAŠI izlemjam tanī dzīvot pa jaunam. Jo tāda ir izmaiņu dabiskā secība: no Iekšienes uz Āru, piedzimstot savā Sirdī un Prātā no jauna – pasauli izmainīt caur izmaiņām sevī, un nevis otrādi. Novembra pēdējā nedēļā, Saulei ieejot Neptūna kvadrantā, atkal mēs sastapsimies ar izaicinājumu – aptvert jaunas perspektīvas un svaigas Patiesības. Mēs nevaram piedzīvot izmaiņas, ja piemērojam vecās patiesības, kuras ir jau novecojušas. Tikai Mūžīgās Patiesības var patiešām mūs transformēt, un kamēr mēs nedzīvojam ar tām – mēs vienmēr uzķeramies uz kāda cita idejām par to, kādai ir jābūt dzīvei, pat ja šīs idejas tagad mēs saucam par savējām. Ciešanas un upurēšanās sākas, kad mēs domājam ka mēs bijām, sākas no vecām patiesībām, ko esam aizņēmušies no kāda cita, sākas no uzskatiem, kuri vairs neiztur kritiku, saskaroties ar straujajām evolūcijas izmaiņām. Ciešanas un upurēšanās izceļas tad, kad apkraujam ar visu ko savu Patieso ES, lai balstītu kaut kā savu identitāti un pildītu ar substanci, līdz ko mēs jūtamies tukši un nepilnīgi. Tās ceļas no visa, kam mēs pieķeramies, kad cerēdami glābt sevi no tukšuma, patiesībā tikai piesaistām Sevi vēl ciešāk savam pagātnes es, kurš vairs nav nedz spožs, nedz arī dzīvs.

Uz mēneša beigām Pirmā Ceturkšņa Mēnesis Aunā 29. Novembrī atgādinās mums, ka mūsu ceļojumam nav nekāda galapunkta, lai arī cik ļoti mēs gribētu, ka tāds ir. Tas ir vecais veids: izdariet tā (vai to), un jūs dzīvosiet laimīgi kopš tā laika, un gūsiet panākumus un visu, par ko vien varētu sapņot. Jaunais ceļš jums varētu teikt apmēram tā: ”Jūs pat iedomāties nevarat, kas ir iespējams, tā kā – nekavējieties izmēģināt. Vienkārši DZĪVOJIET tagadējo mirkli, ieklausieties padomos, ieklausieties gudrībā, ko dzīve jums piedāvā katru dienu.” Šādi mēs vienmēr zināsim, ko darīt, kur būt, un zināsim arī – kad beigt būt un darīt, lai dotos atkal tālāk. Brīvības sajūta, kura rodas, kad mēs dzīvojam šādi – parādīs mums – ko derētu atlaist/kam varētu ļaut aiziet prom, lai nebūtu sāpju un upuru vispār, bet tikai atgriešanās pie sava Patiesā ES, kas ir bijis šeit visu laiku, taču paslēpts zem identitātes čaulas, kura izveidota, lai mēs atklātu, ka nekas, ko mēs vēlamies paturēt vai noturēt, nav īsts, un tikai TAGAD ir reāls.


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=5534318